Discutii libere/forum

STRANGERE GRUP ACHIZIONARE JANTE

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Sunteti de acord

Chestionarul s-a închis pe data de 01 Mai 2008, 13:50

Vreti sa strangem mai multi pentru a achizionar produsele la un pret mai bun?
36
92%
Nu sunteti de acord cu acest post si fiecare vrea sa dea multi bani pe o pereche de jeante?
3
8%

Voturi totale : 39

Re: STRANGERE GRUP ACHIZIONARE JANTE

Mesajde leut27 » 09 Apr 2008, 17:55

salut

da m este intalnire sambata?:)

la forcar gasesti numai de ford si sunt 680 ro cu TVA

la colina este mai ieftin, dar pe de alta parte eu incep sa inclin tot spre nite jeante marca ford

ce este branduit, branduit ar trebui sa ramana,

in fine nu sunt 1005 decis
If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus” – "the Orangutan" Jeremy Clarkson
leut27
1nsane Member

Maşina: ST stealth grey 2.0 ecoB Estate

Mesajde crysti_m » 09 Apr 2008, 23:10

Si eu tre sa imi iau jante dar as vrea ceva de la Oz ( Palladio), pt ca ..., cred eu ca sunt cam cele mai bune , recunosc au si un pret mai piperat dar nu am de gand sa ma zgarcesc, economia de azi ,paguba de maine;) insa buba este ca nu am tot cascavalul acum :(
FORD FOCUS TREND COLLECTION 1.6 TDCI 90 CP SEDAN__ALL BLACK
crysti_m
Member

Maşina: Focus 2 -2007- 1.6 TDCI 90 CP

Mesajde crysti_m » 09 Apr 2008, 23:11

pana se strang doritori , strang si eu cashu :))
crysti_m
Member

Mesajde leut27 » 10 Apr 2008, 06:31

incearca oz michelangelo:)
in mod sigur or sa ti se para f tari
If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus” – "the Orangutan" Jeremy Clarkson
leut27
1nsane Member

Mesajde crysti_m » 10 Apr 2008, 07:21

$1 scrie:$2ncearca oz michelangelo:)
in mod sigur or sa ti se para f tari

Sunt misto si michelangelo ,mai ales ca masina mea est sedan, deci are o alura de limuzina , dar ma gandesc ca sunt mai grele iar astea Palladio mi se par mai sport, oricum nu este batut in cuie, cred o sa fie o alegere foarte grea :D
crysti_m
Member

Mesajde CODRINFF2 » 10 Apr 2008, 08:40

Am vb cu cei de la forcar ce model de jante au pt Focus pe 17 si au spus sa merg la ei la sediu langa lacul Morii sa-mi arate ce jante au si pretul este de 600 si un pic?/bucata cu tot cu tva

De intalnire eu asa stiu ca este sambata vezi la evenimente/intalnire aprilie Bucuresti.(poate ne vedem sambata sa vb)
CODRINFF2
Ford Freak

Maşina: FORD FOCUS 2 1.6 I

Mesajde mihai_florescu_09 » 10 Apr 2008, 14:58

m-am uitat si eu si mi se par cam scumpe. si sa nu uitam sunt si fara TVA preturile.
mihai_florescu_09
1nsane Member

Maşina: Ford Fiesta 2005, 1.3i, 70cp@5600RPM, Tonic, Comfort, B-33-MZY

Mesajde leut27 » 10 Apr 2008, 17:08

salut

dac vi se par cam scumpe de ce nu veniti si voi cu o propunere....
mie unul mi se par ok preturile celor de colina plus ca daca sunt mai multe bucati o sa fie si discount

USor sa te uiti si sa zici .oo ce mari sunt preturile
Cine vrea KM sau Rial feel free:)
leut27
1nsane Member

Mesajde fandango » 10 Apr 2008, 17:22

Salut.

In functie de brand / pret disponibil ma inscriu si eu.

Din pacate nu am timpul necesar sa ma ocup si eu dar am cateva sfaturi:

1. Trebuie cerute oferte de la mai multi dealeri de jante, numai pentru modele Ford, si pe cat posibil pe cat mai multe branduri / dimensiuni. In acest fel se maximineaza numarul de oameni care vor participa la oferta si minimizam adaosul. Spre exemplu Colina, cu doar 3 branduri de jante si 2 de gume e cam descalificata zic eu.

2. Reducerea trebuie negociata la valoarea comenzii si in nici un caz la numarul de jante. De ce este mai bine asa? Respectiva firma de la care vom merge sa achizitionam poate avea si alte piese / servicii de vanzare astfel ca este si in avantajul nostru si al lor sa nu discutam doar in numar de jante ci in valoare de achizitie. Mai mult, se pot negocia paliere de reduceri in functie de valori diferite ale comezii totale.

3. Reducerile pentru produse la cumparaturi de 7-8000 de euro ( 10 seturi de jante de diferite dimensiuni/brands) trebuie sa fie de cel putin 15-20% fata de preturile promotionale curente, m-as duce undeva la 25%. Motivarea acestei reduceri este valoarea mare a tranzactiei versus efortul infim necesar ( tu vii practic cu clientii la el la usa) si de faptul ca in tuning adaosul practicat este oricum foarte mare.

4. E de preferat sa avem oferte si de la firme care aduc si gume ( multi vor schimba si gumele). Castig si pentru ei si pentru noi.

Bafta si voi urmari topicul.
fandango
Incepator

Maşina: FF2 Facelift 2008 1.6 TDCI

Mesajde leut27 » 10 Apr 2008, 17:40

Pai, ofertele au fost cerute si chiar multe firme au fost invitate sa ia parte la post

Unele au postat si atat, de oferta au uitat
Inseamna ca nu suntem luati in serios, sau nu sunt.. :(
Nu s-a cerut oferta jeante pentru modele ford pana acum.
Majoritatea celor care aduc jeante aduc si gume, in afara de for car, cel putin eu asa am intalnit pana acum.
Cel de colina a spus din start 10-15%, bineteles ca si eu ma gandeam la un 25% dar este mult mai usor sa zici , neah bro pretul mare, la o jeante buna este oricum un pret mare indiferent de unde le ei .
Mai zicea cineva ca este mai ieftin la cernauti, sigur hai sa merem in talcioc, sau mai bine zis hai sa trimitem pe cineva cu 8000 de euro la el sa cumpere niste jeante de pe maidan sau gen vitan , fara garantie, fara factura fara sa fie cineva pe care sa il tragi la raspundere la a adica

Revin

Ma bucur ca a inviat topicul
leut27
1nsane Member

Mesajde fandango » 10 Apr 2008, 18:04

Ai dreptate.
Multi vor dori factura pe bune.
Foarte multi estimez ca vor neaparat si certificat de garantie si o certitudine ca firma respectiva o sa mai existe si peste 1 an.
Exclus talcioc sau targ sau bazaconii de genul asta.

Mai este o solutie, la 10 seturi cred ca ne putem inscrie ca dealer si sa cumparam direct :)). Problema va fi de garantie iar pretul nu cred sa fie atat de avantajos fata de filiera romana.
fandango
Incepator

Maşina: FF2 Facelift 2008 1.6 TDCI

Mesajde mihai_florescu_09 » 11 Apr 2008, 07:39

$1 scrie:$2ac vi se par cam scumpe de ce nu veniti si voi cu o propunere....
mie unul mi se par ok preturile celor de colina plus ca daca sunt mai multe bucati o sa fie si discount

http://www.depozituldeanvelope.ro/index ... 7bb9aaef9c

pt jantele MAK preturile sunt cu 10-20 euro/janta mai ieftine in medie. nu am vorbit cu ei de o reducere de grup, dar daca am calcula si asa (fara sa faca reducere) am iesi cu un pret mai mic de 40-80 euro mai putin la un set.

a fost doar un exemplu. eu cred ca renunt la ideea de jante pe masina la ce gropi sunt in Bucuresti, mai ales ca sunt unele pe care nici nu le vezi. Totusi, pt cei interesati pot arunca un oki si acolo. A fos primul site care mi-a aparut cand am dat search pt jante.

numai bine!
mihai_florescu_09
1nsane Member

Maşina: Ford Fiesta 2005, 1.3i, 70cp@5600RPM, Tonic, Comfort, B-33-MZY

Mesajde jojo_bity » 11 Apr 2008, 11:04

Eu am fost nevoit de curand sa cumpar o janta ford de 16" si binenteles aveam neoie de acelsi model de pe masina.
Am dat 615 ron cu tva si reducere Clubford la Forcar.

Mai peste juma de an ma bag si eu la o comanda daca reusim ceva pana atunci.
Oferte n-am asa ca la capitolul asta nu am cum sa va ajut.

Toate cele bune
ford mondeo 2018 2.0 tdci
ford fiesta ST150 2008
http://clubford.ro/viewtopic.php?f=15&t=12472" target="_blank
jojo_bity
Ford Freak

Maşina: Fiesta ST150

Mesajde leut27 » 21 Apr 2008, 08:01

Nu stiu de ce, de la o vreme parca tot jeante originale ford as pune pe masina
Ma bate un gand la cele care sunt pe noul focus,
Avand in vedere ca masina este noua si nu are modificari pe ea, parca as merge tot pe ford
Ma simt ca un reall lamerca nu am pus jeante atunci cand am config masina, nu stiu unde mi-a fost capul
leut27
1nsane Member

Mesajde Alma » 21 Apr 2008, 08:21

ti le cedez eu pe ale mele dk imi dai unele de Seat :D
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde leut27 » 21 Apr 2008, 08:25

ee, sa stii ca ma si gandeam la tine daca le vinzi
leut27
1nsane Member

Mesajde leut27 » 16 Iun 2012, 13:56

se poate inchide
leut27
1nsane Member

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum