$1 scrie:$2oata stima pentru informatia data de Extremero.
la lista de sus as mai adauga (strict pentru informare, caci sunt inofensive) si o camera de supraveghere ramasa in Otopeni, pe sensul spre Buc, in dreptul Lukoil, si inca una inainte de intersectia spre Snagov.
Cele de care spui tu (ca sa nu speriem lumea) sunt cele despre care am scris mai sus ca sunt bagate in niste "borcane" inchise la culoare.
Iata lista camerelor si al radarelor in directia Buc - Brasov (mai erau unele pe listele care circulau pe net, dar le-am taiat ca nu am reusit sa le gasesc desi fac zeci de drumuri si am cascat ochii destul dupa ele):
CAMERA ANTENA 1/Aeoroport Baneasa (Aerogarii / Ion Ionescu de la Brad )
[NU MAI EXISTA] RADAR INMH/Mero Baneasa - Pasarela pietonala [NU MAI EXISTA]
CAMERA Academia Politie / Erou Iancu Nicolae adica la intersectia spre ZOO
CAMERA OTOPENI (LUKOIL)
CAMERA OTOPENI (AGIP)
RADAR BALOTESTI (dincolo de Prisma, la pasarela pietonala inainte de iesirea din sat)
CAMERA SAFTICA TANCABESTI (intersectia cu drumul spre Snagov)
RADAR CIOLPANI (pasarela pietonala in dreptul statiei Petrom)
CAMERA POTIGRAFU (pe pasarela pietonala)
RADAR Puchenii Mari (pasarela pietonala la iesirea din sat spre padure)
RADAR BARCANESTI (pasarela pietonala intrare in sat dinspre Romanesti)
CAMERA BARCANESTI iesire portal 19m Lukoil
CAMERA DN1A Rompetrol (in dreptul intersectiei cu DN1 A spre Buftea)
CAMERA METRO PLOIESTI (in scuarul de la Metrou Ploiesti)
RADAR COMARNIC inainte cu cativa m de panoul electronic existent pe linia dreapta de la iesire
RADAR SINAIA (intersecie cu DN de Targoviste) [Atentie, aici pe sensul dinspre BV spre Buc, stau foarte des baietii si cu radar mobil si te iau inainte sa franezi din cauza radarului fix]
CAMERA SINAIA (Intersectie cu varianta)
CAMERA BUSTENI (bld. Marasesti, in dreptul drumului spre Gura Diham)
CAMERA AZUGA (in dreptul caii ferate)
CAMERA PREDEAL (intersectie Rasnov) [asta nu e in "borcan" ci e o camera mai veche. Nici nu stiu daca functioneaza]
Cu toate astea, conduceti cu atentie.[/b]