Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Carkit Nokia

14 Apr 2008, 19:04

Caut carkit pentru Mondeo cu navi Denso cu touchscreen (ca in imaginea atasata), care sa fie compatibil cu modele Nokia recente (in speta, Nokia E50)
Fişiere ataşate
Interior1.JPG

Re: Carkit Nokia

15 Apr 2008, 08:31

am cautat si eu carkit de nokia pt mondeo dar nu am dat de multe originale. recomandarea tuturor a fost sa iau unul bt si gata. eu zic sa nu mai cauti chestii originale. si daca nu-ti plac multe ecrane si alte prostii atarnand prin masina, poti lua un nokia ck-7w (sau ceva de genu) si folosesti difuzoarele masinii. e mic si nu are ecran. (eu asta o sa-mi pun)

15 Apr 2008, 11:30

ck-7w am si eu si e perfect combatibil cu E50. asta pentru ca ambele au mufa Pop-Port, la care din pacate Nokia a inceput sa renunte.

15 Apr 2008, 18:37

Se instaleaza greu pe masina, trebuie dat modulul jos, banuiesc? Ma gandesc ca daca nu are ecran foloseste displayul nu? Unde as putea gasi si cam cat costa?

15 Apr 2008, 20:42

la ce modul te referi?

din cate stiu eu, instalarea nu-i foarte complicata. ck-7w are un modul care trebuie alimentat si de la modulul asta pleaca vreo cateva fire: microfon, mufa pt telefon, firul de mute catre unitatea audio, firele de audio tot catre unitatea audio (are si boxa separata, dar poti sa-l legi si la unitatea audio, daca suporta asa ceva). oricum, sigur trebuie umblat destul de mult pe sub bord.

16 Apr 2008, 08:51

nu are ecran si nici nu cred ca foloseste vreounu. adica nu cred ca se leaga de un ecran extern sa-ti arate cine te suna sau sa-ti ia agenda din telefon. are un controler cu cateva butoane pe care le folosesti sa raspunzi si sa inchizi. daca vrei ecrane si alte prostii prin masina ia-ti un parrot. mai e unu care se prinde cu o clema de parasolar si nu trebuie instalat nimic pe hu; are ecran, difuzor, microfon, all in one. (http://www.accesorii-telefoane.ro/detal ... ning/1352/)

ck-7w (http://www.buyphone.ro/nokia-ck7w-acc.html)
Subiect închis