ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Stickere "Parchez ca un ..."

18 Apr 2008, 10:50

bou, vacă, cavaler.
Imagine
Link.

Ne băgăm ? :D

Se pot pune și ca badge pe blog/site. Pt. cine are. (jos dreapta)

Re: Stickere "Parchez ca un ..."

18 Apr 2008, 11:08

super tare ideea.... bine ca nu am prea multi vecini si mereu gasesc loc de parcare....

nu dau si la bucata?

just in case...

18 Apr 2008, 11:17

Păi 10 stickere cu "bou" costă 24 lei. Pot să iau eu și să distribui la doritori.
Ziceam să ne combinăm în prealabil pt. 'combo' să nu se supere nimeni: Nici porcii, nici vacile și nici boii :))

18 Apr 2008, 11:21

Eu le-as cumpara ca sa le lipesc pe masinile altora ....
Oare cat de rezistente sunt ? As vrea unele care daca incerci sa le dai jos sa se ia si vopseaua :-"

18 Apr 2008, 11:26

Genială idee :D Alex.

18 Apr 2008, 11:28

$1 scrie:$2u le-as cumpara ca sa le lipesc pe masinile altora ....
Oare cat de rezistente sunt ? As vrea unele care daca incerci sa le dai jos sa se ia si vopseaua :-"

=)) Asa vreau si io vreo cateva! Dar numai daca se ia si vopseaua de pe masina aluia!

18 Apr 2008, 11:39

Nu e necesar sa se ia vopseaua! Pot fi lipite pe parbriz, exact in fata soferului! Si sa se ia doar cu lama.

18 Apr 2008, 11:39

Cred ca o sa iau si eu pentru altii. :)

btw alexandrusavu, cand sa fac topic cu stikere, vad ca era deja facut de tine. :D Ce repede circula vestile bune.

18 Apr 2008, 11:48

Eu dimineața în baie, la masă, la cafea citesc feedurile rss și mai văd ce și cum apare nou :D d-aia am postat devreme.

18 Apr 2008, 12:08

(sper ca nu l-ai luat ca un repros)
Eh, eu azi am fost la dentist si am apucat mai tarziu sa imi fac lectura. :D

18 Apr 2008, 15:56

Hello,

Ma bucur ca va place ideea. Strickerele sunt dintr-un vinyl foarte misto (almost plastic) care se dezlipeste fara sa lase nicio urma pe masina :)

Dupa cum stiti, zilele astea sunt reduceri ( http://www.parchez.ca ) :-" si duminica o sa fim la Crafty Business (targul open air de chestii DIY de pe Armeneasca 33).

Deci lipiti, nu zgariati!

19 Apr 2008, 13:28

$1 scrie:$2Strickerele sunt dintr-un vinyl foarte misto (almost plastic) care se dezlipeste fara sa lase nicio urma pe masina :)

As vrea si eu un set...dar unele care sa nu se mai dezlipeasca...am deja in minte o duzina de viitori beneficiari...

19 Apr 2008, 13:35

$1 scrie:$2u le-as cumpara ca sa le lipesc pe masinile altora ....

Pai... pt asta sunt si facute :).

Totusi, vorba cuiva de pe site-ul "producatorului", de ce sa dau eu bani pt un bou?

19 Apr 2008, 22:51

Excelenta ideea. Comandat un pachet slim pentru doamne :D Sper totusi sa nu se dezlipeasca chiar cu una cu doua...
Răspunde