ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
18 Apr 2008, 10:50
bou, vacă, cavaler.
Link.
Ne băgăm ?

Se pot pune și ca badge pe blog/site. Pt. cine
are. (jos dreapta)
18 Apr 2008, 11:08
super tare ideea.... bine ca nu am prea multi vecini si mereu gasesc loc de parcare....
nu dau si la bucata?
just in case...
18 Apr 2008, 11:17
Păi 10 stickere cu "bou" costă 24 lei. Pot să iau eu și să distribui la doritori.
Ziceam să ne combinăm în prealabil pt. 'combo' să nu se supere nimeni: Nici porcii, nici vacile și nici boii
18 Apr 2008, 11:21
Eu le-as cumpara ca sa le lipesc pe masinile altora ....
Oare cat de rezistente sunt ? As vrea unele care daca incerci sa le dai jos sa se ia si vopseaua
18 Apr 2008, 11:26
Genială idee

Alex.
18 Apr 2008, 11:28
$1 scrie:$2u le-as cumpara ca sa le lipesc pe masinile altora ....
Oare cat de rezistente sunt ? As vrea unele care daca incerci sa le dai jos sa se ia si vopseaua

Asa vreau si io vreo cateva! Dar numai daca se ia si vopseaua de pe masina aluia!
18 Apr 2008, 11:39
Nu e necesar sa se ia vopseaua! Pot fi lipite pe parbriz, exact in fata soferului! Si sa se ia doar cu lama.
18 Apr 2008, 11:39
Cred ca o sa iau si eu pentru altii.

btw alexandrusavu, cand sa fac topic cu stikere, vad ca era deja facut de tine.

Ce repede circula vestile bune.
18 Apr 2008, 11:48
Eu dimineața în baie, la masă, la cafea citesc feedurile rss și mai văd ce și cum apare nou

d-aia am postat devreme.
18 Apr 2008, 12:08
(sper ca nu l-ai luat ca un repros)
Eh, eu azi am fost la dentist si am apucat mai tarziu sa imi fac lectura.
18 Apr 2008, 15:56
Hello,
Ma bucur ca va place ideea. Strickerele sunt dintr-un vinyl foarte misto (almost plastic) care se dezlipeste fara sa lase nicio urma pe masina

Dupa cum stiti, zilele astea sunt reduceri (
http://www.parchez.ca )

si duminica o sa fim la
Crafty Business (targul open air de chestii DIY de pe Armeneasca 33).
Deci lipiti, nu zgariati!
19 Apr 2008, 13:28
$1 scrie:$2Strickerele sunt dintr-un vinyl foarte misto (almost plastic) care se dezlipeste fara sa lase nicio urma pe masina

As vrea si eu un set...dar unele care sa nu se mai dezlipeasca...am deja in minte o duzina de viitori beneficiari...
19 Apr 2008, 13:35
$1 scrie:$2u le-as cumpara ca sa le lipesc pe masinile altora ....
Pai... pt asta sunt si facute

.
Totusi, vorba cuiva de pe site-ul "producatorului", de ce sa dau eu bani pt un bou?
19 Apr 2008, 22:51
Excelenta ideea. Comandat un pachet slim pentru doamne

Sper totusi sa nu se dezlipeasca chiar cu una cu doua...