Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Crapatura parbriz

16 Apr 2008, 07:24

Salut. Ma poate indruma cineva la o firma, din Cluj sau imprejurimi, care schimba parbrize de Focus, 2003, cu tenta si incalzire? si sa nu fie prea scump. Am forst la RMB-Ford, m-au trimis la Mercedes-se pare ca acolo se fac reparatiile la caroserie si mi-au zis un timp prea lung pe langa un pret astronomic.
Merci.

Re: Crapatura parbriz

16 Apr 2008, 17:34

Gimarom sunt chiar din Cluj. Sunt firma cunoscuta, importa, distribuie, ai mari sanse sa-ti gaseasca ce-ti trebuie (daca nu au pe stoc, atunci te vor rezolva mai mult ca sigur "pe comanda"). Am apelat la sucursala lor din Bucuresti si au fost super ok...
Sunt firma specializata in parbrize si geamuri auto...lucreaza cu mai toate societatile de CASCO si daca si cei din Buc. mi-au lasat o impresie buna (am inlocuit cu ei 1 geam lateral si un parbriz fisurat la masina de serviciu, deci am avut parte de 2 colaborari cu ei - anul trecut am avut Casco la Allianz, acum am la Omniasig) cred ca ar fi normal ca cei de la "centru" (in speta Clujul) sa fie cel putin la acelasi nivel...
Cauta-i pe net ca-i gasesti. Succes!
Maine vin in Cluj...ramai dator cu o apa plata :)

PS: Cand va fi gata Asociatia propun sa-i contactati si pe Gimarom pentru un parteneriat cu reduceri pentru membri.

18 Apr 2008, 12:48

Spune si pretul. Eu am gasit pe cineva in Sibiu si as vrea sa fac o comparatie.

18 Apr 2008, 13:09

$1 scrie:$2pune si pretul. Eu am gasit pe cineva in Sibiu si as vrea sa fac o comparatie.

la mondeo nu stiu dar la scorpio ultima parbrizul cu incalzire m a costat acum 2 ani 20 milioane

18 Apr 2008, 19:57

Holly shit!!! Asa mult? Mie mi-a spus de vreo 7-8 milioane cu manopera inclusa. Parbriz cu incalzire. Ceva pute aici...

18 Apr 2008, 20:41

$1 scrie:$2olly shit!!! Asa mult? Mie mi-a spus de vreo 7-8 milioane cu manopera inclusa. Parbriz cu incalzire. Ceva pute aici...

Nu cred ca ai vrea sa auzi preturile pieselor de origine pt masinile care nu mai sunt in productie ....

18 Apr 2008, 20:58

...in Cluj pe str. Dragalina cam pe la mijlocul strazi pe partea dreapta inainte de ajunge la intersectie,mai ieftin ca aici nu gasesti,eu am schimbat unul la mondeo 270 fara incalzire.

19 Apr 2008, 00:25

un pic offtopic...pt scorpio 1987 hatchback....m-a costat acum un an bara spate....fix 18 milioane...neagra nevopsita ...
Răspunde