Focus II - Turnier 1.6 TDCI - 90 CP - Trend - 2005
Se vinde:
Una bucata Ford Focus 2 Break/Turnier
Fabricatie Aug. 2005 - in Romania Iun. 2007
Motor: 1.6 TDCI 90 CP
Echipare Trend
53.000 km reali - cu carte service
Pret: 11.600 Euro
Telefon: 0722 301127
Dotari:
- Aer Conditionat
- Airbag sofer, pasager, lateral, cortina
- Geamuri electrice fata
- Oglinzi electrice
- ABS + EBD
- ESP (Electronic Stability Program)
- Inchidere centralizata cu telecomanda
- RadioCD cu 6 difuzoare si comenzi pe volan
- Plasa despartitorre portbagaj
Istoric:
Masina a fost adusa personal din Germania in Iunie 2007 - pentru uz personal, nu cu intentie de revanzare. Nu a avut nici un fel de probleme pana in prezent si functioneaza perfect. Ultima revizie in Germania a fost facuta la momentul cumpararii la 36.000 km. La 50.000 km au fost schimbate urmatoarele: ulei, filtre aer/polen/ulei/motorina, cureaua de agregate. Toate consumabilele sunt originale Motorcraft si au fost achizitionate de la ForCar. Am avut intentia de a schimba si placutele dar mecanicul mi-a recomandat sa le schimb la 60.000. Oricum placutele noi (Originale Motorcraft) sunt incluse in pret si pot fi schimbate la cerere.
Cam atat, daca mai apar detalii sau daca vor fi intrebari o sa revin cu lamuriri.
Numai bine,
Paul
Una bucata Ford Focus 2 Break/Turnier
Fabricatie Aug. 2005 - in Romania Iun. 2007
Motor: 1.6 TDCI 90 CP
Echipare Trend
53.000 km reali - cu carte service
Pret: 11.600 Euro
Telefon: 0722 301127
Dotari:
- Aer Conditionat
- Airbag sofer, pasager, lateral, cortina
- Geamuri electrice fata
- Oglinzi electrice
- ABS + EBD
- ESP (Electronic Stability Program)
- Inchidere centralizata cu telecomanda
- RadioCD cu 6 difuzoare si comenzi pe volan
- Plasa despartitorre portbagaj
Istoric:
Masina a fost adusa personal din Germania in Iunie 2007 - pentru uz personal, nu cu intentie de revanzare. Nu a avut nici un fel de probleme pana in prezent si functioneaza perfect. Ultima revizie in Germania a fost facuta la momentul cumpararii la 36.000 km. La 50.000 km au fost schimbate urmatoarele: ulei, filtre aer/polen/ulei/motorina, cureaua de agregate. Toate consumabilele sunt originale Motorcraft si au fost achizitionate de la ForCar. Am avut intentia de a schimba si placutele dar mecanicul mi-a recomandat sa le schimb la 60.000. Oricum placutele noi (Originale Motorcraft) sunt incluse in pret si pot fi schimbate la cerere.
Cam atat, daca mai apar detalii sau daca vor fi intrebari o sa revin cu lamuriri.
Numai bine,
Paul
- PaulCT
- Ford Freak