Si acum sa va spunem ce s-a intamplat. Marele concurs a fost, cel mai probabil, o farsa. Userul cu care ne tot luptam noi (
edellida) era, dupa parerea noastra, de-al "casei". Adica i se adaugau voturi artificial. Asta am observat atat la noi, mereu fiind cu 10-20-30 de voturi in fata imediat ce votam, precum si la concurenta ce a venit din urma (fiind din generatia Hi5, astfel obtinand sute de voturi in doar cateva zile). Cum a ajuns aceasta din urma la 1000 de voturi, ne-a "lasat" pe noi si a ajuns si
edellida la 1000 de voturi. In plus, in regulament era stipulat faptul ca acest concurs se incheie pe 21 Aprilie, orele 16. El a fost oprit la 12, scoasa imaginea concursului de pe site si declarat castigatorul FARA a fi verificat. Asta pt ca tot in regulament era un paragraf referitor la faptul ca e obligatoriu ca povestile sa fie insotite de poze facute de utilizatorii care se inscriu. Iar castigatoarea, surpriza!, nu are poze!
Vreau sa imi cer scuze pe aceasta cale tuturor celor care si-au pierdut timpul, energia si si-au rugat colegii sa faca acelasi lucru. Chiar am crezut ca ii pot oferi un cadou de nunta lui
mutzi. Va multumesc tuturor celor care au incercat sa faca posibil acest lucru!!