Dealerii Ford din Romania

CSD - dealer & service Ford

Cum stau cu service-ul, cum se comporta la achizitionarea masinii, la reparatiile in garantie

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

Re: Cel mai nou Service Ford din Bucuresti (Pipera) - fordcsd

Mesajde Mihai L » 16 Mar 2008, 18:51

Aici depinde de ceea ce le impune Romcar...
Daca nu se specifica faptul ca ei le dau piesele de schimb pentru garantii poate ramane la latitudinea fiecarui service in parte.
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde adrianmpoenaru » 18 Mar 2008, 13:29

problema e de fapt urmatoarea: eu cumpar piese de la dealerul Ford din Cuca Macaii - de ce nu mi le primeste dealerul Ford din Adunatii Copaceni? Si aici nu are cum sa ma ia nimeni cu originea necontrolata a pieselor, bla-bla-bla... macar sa-mi spune "bah, vrem sa te belim pina la ultimul leut" si atunci voi sti.
Cu masinile se rezolva, dar ce faci cind nu mai stii ce sa gatesti deseara? Mergi pe http://www.retete-istete.ro. Domnilor, incalziti cuptoarele!
adrianmpoenaru
Incepator

Maşina: Ford Focus 1.8 tdci 2007, hatchback, 115cp, Trend Champions League

Mesajde Mihai L » 18 Mar 2008, 14:31

Problema cea mai importanta pentru ei este castigul service-ului si nu garantia clientului...
Din acest motiv refuza folosirea pieselor din alta parte.
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde adrianmpoenaru » 19 Mar 2008, 10:16

ma mihai, tu tii cu ursul!
Cu masinile se rezolva, dar ce faci cind nu mai stii ce sa gatesti deseara? Mergi pe http://www.retete-istete.ro. Domnilor, incalziti cuptoarele!
adrianmpoenaru
Incepator

Maşina: Ford Focus 1.8 tdci 2007, hatchback, 115cp, Trend Champions League

Mesajde adispan » 19 Mar 2008, 10:25

$1 scrie:$2a mihai, tu tii cu ursul!

asta s-a mai spus, va rog sa nu va repetati

iar mihai nu tine cu ursul, incearca sa intuiasca rationamentele celor din service
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde geo76com » 24 Mar 2008, 12:50

Dupa cum am promis pe topicul meu, revin cu informatii legate de relatia mea cu minunatele serviceuri din Romania. De la inceput precizez ca nu vreau sa acuz pe nimeni, concluziile le trage fiecare. Pe alocuri comentariile mele ( poate subiective ) le voi sublinia
Deci sa o luam cu inceputurile asa cum se incep povestile
In luna februarie, fordul meu a suferit o avarie in trafic fiind lovit lateral dreapta in usa spate, aripa si spoilerul zgariat. Dupa ce am urmat calea legala prin politie, asigurare, am inceput sa caut service sa repar masina. Am ales Ford CSD datorita recomdarilor si relatiilor bune pe care le are club ford cu acest service.
M-am prezentat la ei, au inspectat masina au facut comanda si mi-am ales ziua in care sa merg sa duc masina in service. Prima zi libera cind puteau sa imi masina era 5 martie. Eu le-am zis ca o duc pe 10 martie la prima ora ca sa nu ramin fara masina in weekend. Totul a fost okay, pe 10 martie pe o ploaie marunta m-am prezentat la ora 8 dimineata in curtea lor. Am predat masina si l-am intrebat pe cel caruia i-am predat masina cind o pot ridica ? ( pe comanda era trecut 20.03 sub rezerva primirii acceptului de plata de la asigurator). Mi-a raspuns ca daca totul merge okay si nu apar probleme ascunse ( reconstatari etc) pot sa o iau inainte de 20 daca se primeste acceptul de plata. Mentionez ca masina se repara pe Casco la Omniasig, masina fiind in leasing.
Am plecat pe jos de acolo si nu i-am deranjat pina vineri cind am sunat sa vad in stadiu se afla masina. Nu am aflat nimic vineri si am fost "indrumat" sa sun luni.
Luni am sunat si mi s-a spus ca masina este la echipare si sa sun a doua zi
Am sunat marti si de data asta mi s-a spus ca masina probabil este la vopsitorie :-?? Am insistat spunindu-i ca nu are cum sa fie la vopsitorie pentru ca luni era la echipare. Atunci mi-a spus ca probabil va fi gata pina joi. Eu l0am rugat atunci sa imi trimita comanda, pe care o trimit catre Omniasig pentru acceptul de plata, si mie ca sa pot grabi lucrurile.
NU am primit nimic decit joi dimineata pentru ca miercuri nu au avut curent si nu au mers faxuri, computere etc ( ghinionist ce sa zic :-w )
In timpul zilei de joi cu pretul a vreo 10 telefoane la Ominiasig, Leasing am reusit sa obtin acceptul de plata pina in ora 16 :)>-. Primul telefon a fost la service ( ma gindeam ca masina deja este gata) sa ii anunt ca au primit acceptul de plata si vineri dimineata la prima ora voi fi la ei sa ridic masina. Prima surpriza ..." Veniti dupa 12 ca sa fie masina gata" :-?? ...Adica masina care era luni la echipat iar joi seara inca era nemontata :-? ceva era ciudat. Si totusi mi-am modificat programul ( trebuit sa imi iau zi libera sa ajung in Pipera la ora aia si sa mai si ies) si le-am spus ca este okay
Vineri am ajuns la ora 15 la service sa imi ridic masina. Am primit masina curata ( interior, exterior) =D> si am inceput sa o examinez sa vad daca se mai vede ceva. La culoare au nimerit-o ( era si greu probabil :D ) dar cu tinichigeria nu prea au reusit-o ( au lasat niste iesiri pe tabla ca niste pietricele in vopsea probabil de cind au tras usa sa o indrepte). Am trecut cu vederea asta sau mai bine zis cu palma si am examinat aripa....si descopar surprins ca prezinta aceleasi denivelari... :-O . Iar am lasat de la mine si am trecut la spoiler....frumos...cind ce sa vezi? vopsea cursa pe el parca ar fi fost vopsit cu pensula.... :-t
Intreb "-Ce facem cu asta de aici si ii arat"
Raspuns - O scoatem la polish fara nici o problema..dureaza 15 minute
Zic Bine, mergeti sa vedeti daca se poate acum...
Pleaca omul si se intoarce dupa 2 minute si imi spune ca nu se poate acum ca vopseaua de pe masina este prea cruda. Nu ma pricep la vopsea si am zis ca poate are dreptate dar l-am intrebat si eu...Cit de cruda?
R- Pai de aseara :-t 8-}
In acel moment mi-am dat seama ca ori nu stie nimic despre masina mea ori vrea sa scape de mine si am decis sa renunt la dialog, sa termin treaba acolo cit mai repede si sa plec. L-am rugat sa imi dea un bon si atunci cind vin cu masina la verificarea de 15000 sa imi faca gratis polisharea ca poate pina atunci se mai invecheste vopseaua :-&
Am verficat luminile sa vad daca au facut toate conexiunile si erau okay. :)>- Macar aici au nimerit-o la loc.
Bandoul de pe spoiler nu l-au mai nimerit. I-au lasat un luft de 1 cm parca ar fi fost de pe alta masina .
La o examinare mai amanuntita am gasit vopse cursa si pe aripa X(
Concluzile mele sint urmatoarele
1. Am avut Dacie inainte si am vopsito in garaj si a iesit mai bine si mai ieftin...si era culoare metalizata
2. Daca piesele de la ford sint standard atunci cum pana mea reusit tovarasii sa lase luft ca la dacie cind au montat?
3. Abureala este pe fata ( masina ba e gata, ba intra la vopsitorie, ba e gata miine) Daca nu este abureala de ce am fost nevoit sa stau cu masina in service o saptamina degeaba ??? :-"
4. Am vazut masini facute mai bine in garajele din spatele blocurilor dar asta este o masina de la care am pretentia ca nu trebuie facuta in spatele blocului mai ales cind ai full casco.
5. Tinind cont de modalitatea de ajungere la service si calitatea serviciilor oferite, eu voi ocoli acest service cel putin pe partea de tinichigerie-vopsitorie.
Ford Focus 2 Trend Collection TDCi 90cp Sedan Black Panther
geo76com
Incepator

Mesajde Cornel001 » 24 Mar 2008, 13:38

Da, e clar, au frecat menta cum zicea Dana pe alt topic si cand au vazut ca mai sunt 3 ore si vii s-o iei au facut-o repede si prost.
Chiar daca Mihai o sa se ia iar de mine ca sunt carcotas, adevarul e ca si CSD-ul o ia treptat la vale pe urma Romcar , BDT et comp., si asta "ne doare"....
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde biruk » 24 Mar 2008, 17:01

Azi am facut programare pentru revizia de 15000.
Sper ca tot ceea ce scrie pe aici de rau sa nu se adevereasca.
Ultima vizita in service, a fost dupa un incident cu un caine cam gras care mi-a rupt bara iar baietii s-au comportat super.
"Fără Dumnezeu, omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri."
Petre Tutea
biruk
Ford Freak

Maşina: Focus 2 Facelift 1.8 TDci, Trend+, Avalon
VIN: WF0PXXGCDP8L05556

Mesajde Tiry213 » 24 Mar 2008, 17:21

$1 scrie:$2upa cum am promis pe topicul meu, revin cu informatii legate de relatia mea cu minunatele serviceuri din Romania. De la inceput precizez ca nu vreau sa acuz pe nimeni, concluziile le trage fiecare. Pe alocuri comentariile mele ( poate subiective ) le voi sublinia
Deci sa o luam cu inceputurile asa cum se incep povestile
In luna februarie, fordul meu a suferit o avarie in trafic fiind lovit lateral dreapta in usa spate, aripa si spoilerul zgariat. Dupa ce am urmat calea legala prin politie, asigurare, am inceput sa caut service sa repar masina. Am ales Ford CSD datorita recomdarilor si relatiilor bune pe care le are club ford cu acest service.
M-am prezentat la ei, au inspectat masina au facut comanda si mi-am ales ziua in care sa merg sa duc masina in service. Prima zi libera cind puteau sa imi masina era 5 martie. Eu le-am zis ca o duc pe 10 martie la prima ora ca sa nu ramin fara masina in weekend. Totul a fost okay, pe 10 martie pe o ploaie marunta m-am prezentat la ora 8 dimineata in curtea lor. Am predat masina si l-am intrebat pe cel caruia i-am predat masina cind o pot ridica ? ( pe comanda era trecut 20.03 sub rezerva primirii acceptului de plata de la asigurator). Mi-a raspuns ca daca totul merge okay si nu apar probleme ascunse ( reconstatari etc) pot sa o iau inainte de 20 daca se primeste acceptul de plata. Mentionez ca masina se repara pe Casco la Omniasig, masina fiind in leasing.
Am plecat pe jos de acolo si nu i-am deranjat pina vineri cind am sunat sa vad in stadiu se afla masina. Nu am aflat nimic vineri si am fost "indrumat" sa sun luni.
Luni am sunat si mi s-a spus ca masina este la echipare si sa sun a doua zi
Am sunat marti si de data asta mi s-a spus ca masina probabil este la vopsitorie :-?? Am insistat spunindu-i ca nu are cum sa fie la vopsitorie pentru ca luni era la echipare. Atunci mi-a spus ca probabil va fi gata pina joi. Eu l0am rugat atunci sa imi trimita comanda, pe care o trimit catre Omniasig pentru acceptul de plata, si mie ca sa pot grabi lucrurile.
NU am primit nimic decit joi dimineata pentru ca miercuri nu au avut curent si nu au mers faxuri, computere etc ( ghinionist ce sa zic :-w )
In timpul zilei de joi cu pretul a vreo 10 telefoane la Ominiasig, Leasing am reusit sa obtin acceptul de plata pina in ora 16 :)>-. Primul telefon a fost la service ( ma gindeam ca masina deja este gata) sa ii anunt ca au primit acceptul de plata si vineri dimineata la prima ora voi fi la ei sa ridic masina. Prima surpriza ..." Veniti dupa 12 ca sa fie masina gata" :-?? ...Adica masina care era luni la echipat iar joi seara inca era nemontata :-? ceva era ciudat. Si totusi mi-am modificat programul ( trebuit sa imi iau zi libera sa ajung in Pipera la ora aia si sa mai si ies) si le-am spus ca este okay
Vineri am ajuns la ora 15 la service sa imi ridic masina. Am primit masina curata ( interior, exterior) =D> si am inceput sa o examinez sa vad daca se mai vede ceva. La culoare au nimerit-o ( era si greu probabil :D ) dar cu tinichigeria nu prea au reusit-o ( au lasat niste iesiri pe tabla ca niste pietricele in vopsea probabil de cind au tras usa sa o indrepte). Am trecut cu vederea asta sau mai bine zis cu palma si am examinat aripa....si descopar surprins ca prezinta aceleasi denivelari... :-O . Iar am lasat de la mine si am trecut la spoiler....frumos...cind ce sa vezi? vopsea cursa pe el parca ar fi fost vopsit cu pensula.... :-t
Intreb "-Ce facem cu asta de aici si ii arat"
Raspuns - O scoatem la polish fara nici o problema..dureaza 15 minute
Zic Bine, mergeti sa vedeti daca se poate acum...
Pleaca omul si se intoarce dupa 2 minute si imi spune ca nu se poate acum ca vopseaua de pe masina este prea cruda. Nu ma pricep la vopsea si am zis ca poate are dreptate dar l-am intrebat si eu...Cit de cruda?
R- Pai de aseara :-t 8-}
In acel moment mi-am dat seama ca ori nu stie nimic despre masina mea ori vrea sa scape de mine si am decis sa renunt la dialog, sa termin treaba acolo cit mai repede si sa plec. L-am rugat sa imi dea un bon si atunci cind vin cu masina la verificarea de 15000 sa imi faca gratis polisharea ca poate pina atunci se mai invecheste vopseaua :-&
Am verficat luminile sa vad daca au facut toate conexiunile si erau okay. :)>- Macar aici au nimerit-o la loc.
Bandoul de pe spoiler nu l-au mai nimerit. I-au lasat un luft de 1 cm parca ar fi fost de pe alta masina .
La o examinare mai amanuntita am gasit vopse cursa si pe aripa X(
Concluzile mele sint urmatoarele
1. Am avut Dacie inainte si am vopsito in garaj si a iesit mai bine si mai ieftin...si era culoare metalizata
2. Daca piesele de la ford sint standard atunci cum pana mea reusit tovarasii sa lase luft ca la dacie cind au montat?
3. Abureala este pe fata ( masina ba e gata, ba intra la vopsitorie, ba e gata miine) Daca nu este abureala de ce am fost nevoit sa stau cu masina in service o saptamina degeaba ??? :-"
4. Am vazut masini facute mai bine in garajele din spatele blocurilor dar asta este o masina de la care am pretentia ca nu trebuie facuta in spatele blocului mai ales cind ai full casco.
5. Tinind cont de modalitatea de ajungere la service si calitatea serviciilor oferite, eu voi ocoli acest service cel putin pe partea de tinichigerie-vopsitorie.

Ori lumea nu scrie lucrurile bune pe forum. Ori reprezentantele sunt cea mai mare porcarie din lume. Eu duc masina la reprezentanta doar pentru diagnosticare in caz de vreo problema. Dar de reparat nici prin gand nu imi trece sa o fac acolo. Fiindca e bataie de joc. Si nu ma refer doar la Ford (aceasi parere si despre 2-3 serviceuri opel si peugeot)
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde zuza » 26 Mar 2008, 14:08

nush altii cum sunt, dar eu mai inocenta si mai necunoscatoare, am fost azi la CSD sa-mi fac ITP-ul. O poveste lunga, foarte pe scurt, baietii s-au purtat foarte frumos cu mine, m-au preluat la 5 minute dupa ce am ajuns, m-au lasat sa ma uit la ce faceau ei acolo (desi, evident, nu intelegeam o boaba), mi-au explicat una, alta. Overall, eu-s foarte fericita si foarte multumita de cum s-au miscat. Multumesc, Ross, pentru ajutor si baietilor pentru ca s-au miscat cu talent :D
I am the great pretender!
zuza

Greenest Member

Maşina: Fiesta 1.25, 2006

Mesajde biruk » 26 Mar 2008, 14:10

Azi am dus si eu masinuta pentru prima revizie de 15.000 km.
Ross te rog sa ai grija de ea, si sper sa nu saracesc cand primesc factura, tinand cont ca este si prima revizie.
"Fără Dumnezeu, omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri."
Petre Tutea
biruk
Ford Freak

Maşina: Focus 2 Facelift 1.8 TDci, Trend+, Avalon
VIN: WF0PXXGCDP8L05556

Mesajde daniMMM » 26 Mar 2008, 22:35

zuza,sa ne pui niste poze cu tine!cred ca imi inchipui de ce s-au purtat baietii asa ;)
daniMMM
Incepator

Mesajde ross » 26 Mar 2008, 23:20

$1 scrie:$2zi am dus si eu masinuta pentru prima revizie de 15.000 km.
Ross te rog sa ai grija de ea, si sper sa nu saracesc cand primesc factura, tinand cont ca este si prima revizie.

PM cu nr de inmatriculare ?
BDT Ford
Focus MK3
ross

Maşina: Ford

Mesajde ross » 26 Mar 2008, 23:34

$1 scrie:$2uza,sa ne pui niste poze cu tine!cred ca imi inchipui de ce s-au purtat baietii asa ;)

zuza e de treaba. :)

In alta ordine de idei, reducerea de 10% la manopera pentru colegii de forum care au autocolant "ClubFord" lipit pe masina este valabila in continuare (cu exceptia daunelor platite de companiile de asigurari).

"nu abuzati" din semnatura inseamna sa nu ma sunati noaptea sau sa insistati daca resping apelul... in rest, daca ajungeti la csd si/sau va pot ajuta cu ceva... call me si in limita posibilitatilor o rezolvam.
BDT Ford
Focus MK3
ross

Mesajde zamolxes » 27 Mar 2008, 20:03

Ross, eu as zice sa intrebi din nou directorul service-ului. Am fost la revizia de 75k si am intrebat special daca reducerea mai e valabila si mi s-a raspuns ca nu si ca a fost doar o promotie.
Ford Mondeo Ghia 2.0l TDCI 130BHP

B-77-BLD
zamolxes
Ford Freak

Mesajde Alen » 27 Mar 2008, 20:47

$1 scrie:$2.......... m-au lasat sa ma uit la ce faceau ei acolo (desi, evident, nu intelegeam o boaba) ..........

d'aia te-au lasat :)) :))
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde ross » 27 Mar 2008, 21:30

de acum e din nou valabila. daca zice cineva ca nu e, ma sunati pe mine. dar sa aveti autocolant lipit pe masina
BDT Ford
Focus MK3
ross

Mesajde pretorian » 02 Apr 2008, 00:45

Cu parere de rau ... am constatat ca se intra pe fagasul "normal" la CSD... sa ma explic...
un FF2 cu nici 2000 km la bord a ajuns la csd cu un zgomot in rezervor, se aude motorina cum plescaie, s-a sunat si am fost informat ca dupa ora 13 sa ma prezint cu masina acolo sa vada ce are, un prieten s-a prezentat cu masina acolo.
Dupa ce s-a iesit cu masina in test au auzit si ei plescaitura dar nu se stie ce are asa ca a fost programat peste o saptamana sa faca CONSTATAREA nu reparatia, pe langa acest fapt pietenul a fost instiintat ca nu are voie sa plece cu masina si ca vor scrie in cartea de service cum ca in cazul in care pleaca cu masina o face pe propria raspundere si ca va pierde garantia, cu alte cuvinte nu stim ce are da nici garantie nu pupi daca pleci cu ea de la noi.
Dupa o convorbire telefonica cu directorul serviceului a ramas ca masina sa intre la constatare cand se deschide o fereastra intre programari sau daca vreo programare este amanata, evident ca fereastra nu s-a deschis.
Cand s-a pus problema ca vor fi platite niste ore de stat peste program pentru persoanele care vor vrea sa faca constatarea receptionerul a si luat masurile necesare pentru a intra masina in service (cu bani se poate fara nu...), dupa 10 minute prietenul a luat masina pentru a fi dusa in alt service.

Colac peste pupaza a mai fost si amenintat ca daca nu respecta programarea (pe viitor) va fi trecut pe lista neagra si ca nu va mai fi primit in service :-O

Dupa ceva sapaturi am aflat ca obligatia lor, odata ce au spus ca masina sa vina in sevice, era sa dea un diagnostic si masina sa intre in reparatie nu sa se faca programare pentru diagnosticare.

Si asa cu parere de rau CSD pierde cel putin 2 clienti care migeaza catre un service care a devenit mai sensibil la cererile si nevoiele clientului.
Fiesta 1.4 TDCi

HONDA Accord 2.4 i-VTEC
pretorian
Gold Member

Maşina: Honda ACCORD, 2.4 i-VTEC, Siver Grey

Mesajde ross » 02 Apr 2008, 09:33

Am vorbit acum de problema prietenului tau cu FF2. Asta este ceea ce am aflat:
A sunat la CSD sa vina cu masina la service. I s-a spus ca sunt deja facute programari si ca nu se poate. La insistentele clientului, cineva a vrut sa il ajute pentru ca nu avea unde sa se duca, i s-a spus sa vina daca vrea sa vedem despre ce este vorba. A venit, i s-a bagat masina in service, a mers cineva cu ea si s-a hotarat ca trebuie dat rezervorul jos pentru a se face o constatare exacta a problemei. Asta fiind o lucrare de durata, i s-a spus clientului ca cel mai rapid poate fi programat joi, dar daca se anuleaza una din programarile existente se va face mai repede.
Este periculos sa circuli cu o masina care are probleme pe sistemul de alimentare. Din acest motiv i s-a spus clientului sa lase masina la service, pentru ca daca pleaca cu ea o face pe propria raspundere. I s-a mai spus ca daca pleaca cu masina si se intampla ceva pana ajunge la alt service sa se faca constatarea exacta si eventual reparatia, nu i se va acorda garantie (poate ca lua foc si pe urma era suparat clientul ca vrea alta masina pe garantie).
Masina a venit vineri, s-a programat pentru joi si a fost lasata initial la noi. Marti a venit sa o ia sa o duca in alta parte.
Trebuie sa inteleaga ca exista niste reguli si la service! Daca era lasat sa plece si nu lua la cunostinta ca poate reprezenta un pericol pentru el si pentru cei din jur sa mearga asa cu masina, service-ul era direct raspunzator. I s-a cerut sa lase masina la noi pana la data programarii (sau mai repede daca se poate) sa ii facem constatarea sa vedem ce are exact.
Nu avea programare atunci cand a venit, dar a fost primit si asa pentru ca a insistat la telefon sa ne uitam la masina.

Unde s-a gresit? Nu mai vine la CSD pentru ca am incercat sa il ajutam cum putem dar a trebuit sa respectam programarile deja existente? E alegerea lui!
BDT Ford
Focus MK3
ross

Mesajde vladseptimiu » 04 Apr 2008, 22:10

buna seara, m-ar interesa cat costa schimbarea distributiei, efectuarea unui test masinii pt diverse probleme si cat ar dura toata operatia
Ford Focus Frend 1.6 100 cai
vladseptimiu
Ford Freak

Mesajde badboy20cm » 06 Apr 2008, 09:30

cu parere de rau ...,dar toate service-urile ford din buc ,,lasa de dorit,,nu sunt seriosi si multe altele,,,acum cat crezi ca o sa tina chestya asta cu noul SERVICE,,,acum de inceput 1 an asa,,si dupaia se nasoleste treaba ,,ca si celalalte,...,doar trebuie sa intre in randul lor,......,:((,,cumva nu e pt ca sa atraga clienti,,?oricum daca intrebi 100 pers unde isi fak reparatii,,la masini care nu au garantii si depind de acele service,,,89 --isi fak la service -uri private,,,ca si mine ...,zici sa duci masina la reprezentante ford ca doar numai cu ford lucreaza si iti dai seama sunt profesionisty ...,si ei is PRAFF:((
badboy20cm
1nsane Member

Maşina: Mondeo Turnier , Buil date 02/05/2001 , 1.8cmc , benzina , 125 ccp , 16 valve , 6 airbag
VIN: WF0WXXGBBW1U89568

Mesajde Ecstaz » 06 Apr 2008, 20:39

Salut Ross,

Ce se mai aude cu aparatul de inlocuit lichidul de frana? In iarna era stricat, l-ati reparat?
My ride: Ford Mondeo 2003 1.8L 125HP (gas)

Sa aveti o zi FORDmidabila.
Ecstaz
Gold Member

Mesajde Chipu » 23 Apr 2008, 12:51

Eu am o nedumerire cu voi.
Cum se face ca nu acceptati service-ul cu produsele originale ford din afara CSD.
Adica, daca un client vine cu piesele luate de la ForCar, de ce il refuzati?
Eu ma intreb, nu cumva e ceva in neregula cu politica voastra? (retoric)
Inteleg ca profitul il obtineti si din adaosul la piese, dar repet, pt piese originale vandute de altii, noi unde ar trebui sa apelam daca toate service-urile Ford ar face asa, la baieti?
...standing by
Chipu
Gold Member

Maşina: DSN si Mondeo Mk3 Duratec

Mesajde VIPER » 23 Apr 2008, 13:18

Culmea e ca firma ce vinde piesele nu iti da garantie la ele daca nu sunt montate intr-un service autorizat... Cerc vicios.

Apropos, e ilegal sa refuzi asa ceva mai ales ca masina nu e in garantie...
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde Chipu » 23 Apr 2008, 13:26

Atunci ForCar-ul sa faca ceva, un protocol, parteneriat cu CSD sau cu altii.
Ca degeaba ma bucur de ForCar daca nu le pot monta intr-un service "autorizat" si a putea beneficia de garantie.
Sa se clarifice asta pt ca e de castigat de ambele parti, altfel toti avem de pierdut: noi ca nu avem garantie, vanzatorul ca vinde mai putin si service-ul ca nu castiga clienti.
...standing by
Chipu
Gold Member

Maşina: DSN si Mondeo Mk3 Duratec

Mesajde GoogleBot » 23 Apr 2008, 13:46

GoogleBot
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 2006 Sedan

Mesajde VIPER » 23 Apr 2008, 14:50

Sa citeasca CSD, nu clientul. Si Colina. Si altii ca ei...
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde GoogleBot » 23 Apr 2008, 15:02

Cred ca deja au citit, insa e bine sa citeasca si clientii, sa stie ce drepturi au si care e politica Romcar in privinta asta.
GoogleBot
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 2006 Sedan

Mesajde Mr.Cod » 29 Apr 2008, 14:15

Am auzit la radio despre o promotie la revizia Ford CSD: un litru de ulei Valvoline este gratis si manopera aferenta. (acum nu stiu daca manopera corespunzatoate unui litru de ulei sau pentru tot schimbul). Daca pui un alt ulei, adica Motorcraft nu se mai da un litru gratis?
A profitat cineva de aceasta oferta?
Mondeo Wagon Titanium 2,0EcoBoost 203CP E6 AT6, Tectonic silver
Mr.Cod
Member

Maşina: Mondeo MK5 Wagon Titanium 2,0EcoBoost 203CP E6 AT6

Mesajde tosicuta » 29 Apr 2008, 16:39

Buna, am si eu o intrebare: daca masina este in garantie pot sa vin cu ea la service-ul din Pipera?
cei de la romcar m-am dezamagit prin atitudinea lor "binevoitoare"

multumesc
tosicuta
Incepator

Maşina: Ford Fiesta, 2007, 1.25-75CP, Comfort

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Dealerii Ford din Romania