am benzina, doresc diesel turbo, respect si admir benzina turbo pe care nu mi-o permit (de fapt nu imi permit nimic altceva acum

)
de curand m-am plimbat cu o prietena de-a mea cu golf V GTI sa ne mai arate ca a invatat sa il conduca. mers incet, subturat...muream de ciuda ca omoara masina aia si ca merge in a 4-a cu 45km/h... pana cand ne-a aratat ce poate. cand a calcat acceleratia la maxim de la 2000RPM la 6200RPM a tras ca nebuna si nu se mai oprea...nu mai puteam iesi din scaun si ma gandeam ca la un diesel schimbam de 2 ori, in timp ce benzina asta nu se mai oprea din tras in a 2-a. a apucat sa dea a 3-a si sa mearga foarte putin pana sa franeze...avea deja 140. Imi doresc diesel turbo care sa ma bage in scaun datorita cuplului, dar nu cred ca va ajunge sa trezeasca asemenea sentimente ca o benzina turbo care nu te mai scoate din scaun.

EDIT: avea si BOV pe GTI, dar te cam plictisesti dupa un timp si daca vrei sa mergi incet, relaxat e cam stresant sa il tot auzi fasaind, mai ales daca ai geamurile deschise.