@andoruls: eu am dat 30 ron pe polish lichid si e ok... acelasi efect de care zice bravetoy despre geam il am pe tabla. si la praf e cat de cat ok ca nu se mai pune asa repede. hmm magic color? as avea si eu nevoie de un dala pentru ca am niste zgarieturi nedorite pe masinutza si decat sa ma apuc sa vopsesc toata aripa..... mai bine le acopar cu ceara dasta de care zici tu... am auzit si eu ca sunt niste ceare speciale care au culoare in ele si cand "freci" la masina se impregneaza si culoarea respectiva in ea! in carrefour nu aveau cand am fost eu decat pentru masini argintii, aveau solutia aia nu mai stiu exact cum ii zice.
@bravetoy: am luat si eu pentru geam un polish pentru zgarieturi . acum nu stiu daca a laut zgarieturile, dar cert e ca a ramas geamul curat dupa ce am dat pe el

si mai aveau o solutie de geam, care cost 30 ron era ca "rivexu" de geamuri pentru casa, era o sticla asemanatoare cu pulverizator si era ca apa transparenta. dar nu m-am incumetat sa i-au din aceea. era parca tot pentru zgarieturi !