ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Recomandare Tipografie

06 Mai 2008, 14:56

Salutare, am si eu nevoie de o tipografie cu preturi mici, mici, mici, daca ma intelegeti. ideea e ca nu vreau prea multe chestii. iata ce vreau eu:

1. Flyer :
- dimensiuni : 9 x 15 cm
- suport print : 115 gr Media print lucios
- policromie : 4 + 4 ( fata verso )
- finisari : taiere la format
- tiraj : 2500 buc

2. Pliant :
- dimensiuni : 20 x 14 cm format inchis / 40 x 14 cm format deschis
- suport print : 150 gr Media print mat
- policromie : 4 + 4 ( fata verso )
- finisari : taiere la format , biguire, plastifiere mata fata verso
- tiraj : 500 buc

3. Carti de vizita :
- dim : 9 x 5 cm
- policromie: 4 + 0 ( o fata)
- taiere la format
- 2 nume x 200 buc

poate sunteti fericitul posesor al unei tipografii si imi puteti face o oferta. sau poate ati lucrat cu vreo firma mai de doamne ajuta!

Merci!

Re: Recomandare Tipografie

06 Mai 2008, 16:19

Maine iti pot da niste preturi pentru ultimele 2, flyere cica nu fac pt ca sunt prea subtiri pt masina lor. Tipografia apartine de firma la care lucreaza prietena mea, ea mi-a zis ca nu au preturi tocmai mici, dar macar incerc sa-ti prezint o varianta :).

06 Mai 2008, 17:43

cartile de vizita e mai bine sa le faci la tipar digital (te scoate mai bine la pret)...restul adreseaza-te unor tipografii offset.

06 Mai 2008, 21:42

salve!incearca si la prietenul meu care are o tipografie mica,se numeste ZAMFIR CRISTIAN si lucreaza corect si bine .Daca vrei am sa-ti trimit un pm.ciao

07 Mai 2008, 10:00

Salut,

Ai tiraje mici pentru toate reperele si nu te vor baga prea multi in seama de aceea iti recomand http://www.azero.ro care sunt cei mai potriviti pentru astfel de treburi. Suna acolo si vb. cu Ciprian Furtuna.
E foarte ocupat omul :( dar rezolva bine comenzi d-astea marunte...
Poti sa-i spui ca stii de el din partea lui Claudiu (din industria farmaceutica) :D
Inconvenientul este ca ei sunt pe Banu Manta, langa Primarie. Eu cand am una-alta de facut, vb. cu Ciprian si-mi pune el pachetul pe un TAXI si iata curierat ultra-rapid la pret convenabil care-ti salveaza timpul personal :D

Succes.

12 Apr 2012, 12:52

$1 scrie:$2alve!incearca si la prietenul meu care are o tipografie mica,se numeste ZAMFIR CRISTIAN si lucreaza corect si bine .Daca vrei am sa-ti trimit un pm.ciao

Patrick, poti sa-mi comunici numarul de telefon al lui Cristi Zamfir? Am fost coleg cu el si cu Florentina si din pacate, am pierdut numarul...

19 Apr 2012, 22:30

si eu recomand azero.ro lucrez cu ei de ceva vreme si nu am avut niciodata problemea. preturile sint bune si chiar corecte.
Răspunde