Firme autorizate din domeniul modificarilor (piese si servicii) sau al accesoriilor

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

ALTUNING SRL - chiptuning, resoftare prin mufa OBD2 -OFERTA!

23 Apr 2008, 10:38

O echipa de proiectanti, ingineri si programatori dezvolta si realizeaza zilnic softuri pentru gestiunea motorului dumneavoastra. Prin opera inginerilor nostri puterea motorului creste semnificativ, iar consumul de combustibil scade moderat.

Va rugam sa accesati baza noastra de date (peste 2400 de motorizari) daca nu va gasiti motorizarea in oferta actuala. ALTuning si LVBpowerengineering garanteaza calitatea aplicatiilor proprii timp de 1 ani, oferind doar aplicatii de calitate.

La linkul de mai jos gasiti toate motorizarile FORD
daca faceti click pe detalii vedeti si datele tehnice si pretul
http://chip.altuning.ro/index.php?s=4&xmasina=FORD
Fişiere ataşate
map.jpg

Re: ALTUNING SRL - chiptuning, resoftare prin mufa OBD2 -OFERTA!

23 Apr 2008, 13:46

Sunt sanse de o promotie la mondeo 1.8@125 ca totusi 525euro cu tva e prea mult.
Intentionati ceva exclusiv pentru membri?

23 Apr 2008, 14:01

Incercam lunar sa faceom o oferta cu reducere de 19%

La linkul de mai jos vedeti oferta lunii. De obicei in functie de
volumul de masini facem o oferta, mai ales la masinile la care avem clienti mai multi.
http://chip.altuning.ro/?s=2

Poate preturile sunt putin cam mari, dar sunt de calitate, cumparam softuri cu licenta
de la un concern elvetian. Astfel evitam alte probleme, nu facem, experimente pe masina clientului, ci din contra lucram cu produse testate si licentiate.

23 Apr 2008, 14:18

Sincer va rog, cand aveti promotie si pt motorul meu (benzina 1.8l@125) sa ziceti aici.
Multumesc

23 Apr 2008, 14:26

O sa va anunt, sa vedem la ce modele sunt mai multe cereri.
Eventual daca aici pe forum va strangeti mai multi care vreti sa faceti
ne deplasam si la fata locului cu laboratorul mobil
si putem face un pret bun pt toti. Astea inseamna cel putin 2-3 masini ;-)

23 Apr 2008, 16:19

Am văzut că numărul de cp este un pic mai mare decât media remapărilor pe piață.
Să înțeleg că folosiți chip separat sau duceți softul la maxim?

De exemplu pentru un 1.6 tdci 90cp, la voi ajunge la 120 cp ceea ce mi se pare un pic periculos dpdv al fiabilității motorului pe termen lung.

23 Apr 2008, 16:33

4. Daca aveti o firma si oferiti diferite servici in domeniul auto o data cu postarea unui anunt pe forumul nostru la sectiunea Vanzare sunteti obligati prezentati pretul normal al serviciilor, dar si un discount pentru membrii forumului.

Asa scrie mare in Regulamentul sectiunii.

24 Apr 2008, 08:47

$1 scrie:$2m văzut că numărul de cp este un pic mai mare decât media remapărilor pe piață.
Să înțeleg că folosiți chip separat sau duceți softul la maxim?

De exemplu pentru un 1.6 tdci 90cp, la voi ajunge la 120 cp ceea ce mi se pare un pic periculos dpdv al fiabilității motorului pe termen lung.

!!!IMPORTANT!!!
Nu vrem sa ne comparam cu alte firme de pe piata, nu o sa facem remarci la alte firme si preferam ca nici ele sa nu faca la adresa noastra. Stim cu ce lucram si mai bine lasam practica sa dovedeasca. Nu avem timp de polemici, preferam sa dovedim. Multumesc.

Ce este prezentat pe site este chip de prim nivel, ce se incadreaza in parametrii producatorului. Fara riscuri, lucram cu soft licentiat, nu facem noi softul!!! In galeria de clienti puteti vedea ce masini am mai facut, alte firme cred ca nu afiseaza asta ;-) Suntem cu totul la vedere asa ca...

Mai sunt 2 stagii, pt racing si motorsport in care motorul va consuma putin mai mult.
Dupa cum am spus motorul nu are de suferit, este soft testat de firma profesionista.
Cine vrea mai multe detalii sa ma contacteze, nu pot da totul aici pe site ;-)
Ultima oară modificat de altuning pe 24 Apr 2008, 08:53, modificat de 2 ori în total.

24 Apr 2008, 08:50

$1 scrie:$2. Daca aveti o firma si oferiti diferite servici in domeniul auto o data cu postarea unui anunt pe forumul nostru la sectiunea Vanzare sunteti obligati prezentati pretul normal al serviciilor, dar si un discount pentru membrii forumului.

Asa scrie mare in Regulamentul sectiunii.

La chiptuning putem oferi la membrii clubului un discount de 7%, la oferta ajungem pana la 19%.
Dupa cum am mai spus, daca unii membrii ai forumului se hotarasc sa resofteze cu noi, ne deplasam la fata locului, facem pret bun, dar sa fie cel putin 2 masini.
Pe langa resoftare oferim cadou,sepci,tricouri,suporturi de numere,stickere, etc...

24 Apr 2008, 09:10

Eram curios prin ce metodă se ajunge la 120cp pt. că eu am mașina în garanție și doar prin soft aș putea să mai scap cu garanția intactă :)
Când am drum prin Sebeș vă fac o vizită pt. că vreau și testul dyno înainte/după.
Mulțumesc de info.

24 Apr 2008, 12:42

Eu incurajez o strangere de doritori, cine mai doreste sa zica ca eu astept pretul lor cel mai jos.

24 Apr 2008, 14:59

$1 scrie:$2 echipa de proiectanti, ingineri si programatori dezvolta si realizeaza zilnic softuri pentru gestiunea motorului dumneavoastra. Prin opera inginerilor nostri puterea motorului creste semnificativ, iar consumul de combustibil scade moderat.

Va rugam sa accesati baza noastra de date (peste 2400 de motorizari) daca nu va gasiti motorizarea in oferta actuala. ALTuning si LVBpowerengineering garanteaza calitatea aplicatiilor proprii timp de 1 ani, oferind doar aplicatii de calitate.

La linkul de mai jos gasiti toate motorizarile FORD
daca faceti click pe detalii vedeti si datele tehnice si pretul
http://chip.altuning.ro/index.php?s=4&xmasina=FORD

Se poate face ceva ca sa-mi scada consumul in oras?
Nu am nevoie neaparat de putere mai mare.

24 Apr 2008, 19:19

ceva nu e in regula...

http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=21206

de ce e diferenta de pret??!?!

24 Apr 2008, 19:39

http://www.lvb.ro/

de ce asa diferenta de pret?!??!

25 Apr 2008, 08:22

$1 scrie:$2ram curios prin ce metodă se ajunge la 120cp pt. că eu am mașina în garanție și doar prin soft aș putea să mai scap cu garanția intactă :)
Când am drum prin Sebeș vă fac o vizită pt. că vreau și testul dyno înainte/după.
Mulțumesc de info.

Cel mai bine veniti la Sebes si vedeti la fata locului. Avem DYNO mobil, facem drive test,etc...

25 Apr 2008, 08:25

$1 scrie:$2ttp://www.lvb.ro/

de ce asa diferenta de pret?!??!

Preturile sunt afisate la noi pe site. Lunar se fac ajustari de pret si apar oferte noi.
In Romania sunt dela 5 dealeri LVB printre care si noi, de fapt noi am fost primii
si suntem foarte multumiti.

25 Apr 2008, 08:31

Pt cei care chiar sunt interesati, sa ma contacteze pe YM sau la telefon
luni-vineri 9.00-17 si le poot da mai multe detalii referitor la operatiune, locatie
si pretul aferent.

25 Apr 2008, 13:38

Pentru scaderea consumului cu 3 - 4 % in oras se poate face ceva, chiar daca se reduce puterea motorului ?

25 Apr 2008, 14:48

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ram curios prin ce metodă se ajunge la 120cp pt. că eu am mașina în garanție și doar prin soft aș putea să mai scap cu garanția intactă :)
Mulțumesc de info.

Cel mai bine veniti la Sebes si vedeti la fata locului. Avem DYNO mobil, facem drive test,etc...

Ne vedem la Rapa Rosie? Voi fi de pe 1 pe 3.05 acolo.

25 Apr 2008, 17:00

Sal, pentru focus benzina 1,6 model 2007 faceti ? ca din cat stiu eu nu se poate ,ati facut si ce rezultate sunt.
Ms.

04 Mai 2008, 15:57

$1 scrie:$2u incurajez o strangere de doritori, cine mai doreste sa zica ca eu astept pretul lor cel mai jos.

Salut,
Mai e valabila oferta de strangere de doritori ptr un pret mai "jos" ? Eu sunt din Bucuresti, asa ca m-ar interesa daca aveti reprezentant loco! Tot la un benzinar de 1.8 si 125 CP, din 2003.
Multumesc anticipat.

05 Mai 2008, 11:57

sper ca da, inca unu si suntem 3 doritori. dupa, asteptam pretul jos

06 Mai 2008, 07:50

ma bag si eu. 1.8 gas.125 cp. am o intrebare: nu sunt buni cei de la dimsport pentru ca am vazut ca au facut o oferta la benzinare ?
a doua intrebare: dupa ce se pune un filtru K&N se modifica parametrii initiali astfel incat softul nou nu mai are ca punct de plecare softul original (care repet s-a modificat prin K&N)?

06 Mai 2008, 18:22

salut! pentru mondeo 3.0 V6 204Cp aveti ceva? la ce pret? unde sunt facute softurile?

07 Mai 2008, 15:23

cred ca s-a culcat ALTUNUNIG! nici macar nu a raspuns ca analizeaza cererea noastra.

07 Mai 2008, 16:17

Nici mie nu mi-a raspuns. Mai intreb o data:

Pentru scaderea consumului cu 3 - 4 % in oras se poate face ceva, chiar daca se reduce puterea motorului ?

24 Iun 2008, 18:50

v-a placut cum ne-a raspuns altuninig?! fratilor cu 1.8 benzina, 125 c.p. , eu m-am inscris vineri la unul dintre primii tuneri din Romania pentru motorul meu. a investit intr-o scula speciala pt benzina aspirata Ford si fac remaparea la el. m-am saturat sa-mi dea in nas, la vremea asta cand cuplez AC-ul. intentionez sa scot si acel 10% din potential neutilizat pana acum.

25 Iun 2008, 12:06

$1 scrie:$2-a placut cum ne-a raspuns altuninig?! fratilor cu 1.8 benzina, 125 c.p. , eu m-am inscris vineri la unul dintre primii tuneri din Romania pentru motorul meu. a investit intr-o scula speciala pt benzina aspirata Ford si fac remaparea la el. m-am saturat sa-mi dea in nas, la vremea asta cand cuplez AC-ul. intentionez sa scot si acel 10% din potential neutilizat pana acum.

poti detalia un pic?

25 Iun 2008, 19:25

promit sa dau detalii dupa. in esenta, am inteles ca in cazul meu este vorba de 2 etape:
1 electronica- parametrii motorului si
2 o evacuare sport care sa sustina electronica(faza 1).
Subiect închis