Coltul Media

Un clip genial, banat de CNA!

Imagini/Filme/Sunete diverse

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Un clip genial, banat de CNA!

Mesajde VIPER » 07 Mai 2008, 13:21

Un clip genial ce a avut o soarta scurta la televiziunile romanesti, fiind banat de CNA. De ce, vedeti in articolul de mai jos:

http://economie.hotnews.ro/stiri-media_ ... -grija.htm

Si clipul: http://www.youtube.com/watch?v=vGQ1hjSCMNw
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Re: Un clip genial, banat de CNA!

Mesajde adicristea » 07 Mai 2008, 13:40

Bun, dar care e baiul? :)

Daca nu puneau presedintii aia, eu zic ca nu se luau de el. Plus ca, intr-adevar, e in afara perioadei in care se face campanie electorala.

PS. La sfarsitul articolului e un clip care a fost refuzat anul trecut. Eh, ala nu inteleg de ce a fost refuzat!! E chiar bun de tot!
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde VIPER » 07 Mai 2008, 13:48

Baiul este ca acest clip mi se pare neutru. Sau "campanie sociala" (cum s-a zis la celalat clip banat). Apar toti presedintii, deci nu e atacat unul si ceilalti dati deoparte. Mi se pare un mesaj clar: ai grija pe cine alegi dupa cei actuali, ca sa nu ajungi ca in clip. Nu vad de ce ar afecta pe cineva... E ca si cum ai bana filmul The Wall...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Imagine
VIPER

Mesajde adicristea » 07 Mai 2008, 13:57

$1 scrie:$2aiul este ca acest clip mi se pare neutru. (1)

Mi se pare un mesaj clar: ai grija pe cine alegi dupa cei actuali, ca sa nu ajungi ca in clip. (2)

;)

Asta nu e neutru :). Si asta chiar e un atac la fostii presedinti.

PS. A nu se intelege ca sunt un aparator al actualului si fostilor presedinti. Aici discutam doar despre clip si difuzarea lui pe TV, ok? :)
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Mesajde aquadan » 07 Mai 2008, 14:05

astia de la CNA traiesc in alta realitate ..clipurile sunt foarte tari amandoua. E uimitor cate EXTRAvigilenta capata oamenii astia cu ocazia campaniilor electorale :(
Fiesta Ghia TDCI 1,4 Blue Ocean 2007
aquadan
Ford Freak

Maşina: Fiesta Ghia 1,4 tdci Ocean Blue

Mesajde zaboss » 07 Mai 2008, 14:24

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu sunt un om liber. Nu mă interesează să-mi aleg stăpânii. Ideea este cretină, execuţia inspirată dintr-un film celebru, ce dracu' e genial aici?
Light travel faster than sound, that's why some people seem brighter until you hear them speak.
zaboss
Gold Member

Maşina: Waiting
VIN: rosusecrecesimult

Mesajde Chipu » 07 Mai 2008, 14:31

Clipul e foarte tare, ar trebuit sa dea de gandit, ca sa responsabilizeze poporul.
Tocmai educatie nu se ofera. CNA-ul sa suparat ca acel post facu` promovare la constiinta, iar ei in continuare sustin si protejaza indobitocirea poporului. e prea multa prostie la TV, de ce asta nu sesizeaza?

a...si faza cu ofranda de la sfarsit "e Dumnezeu"
...standing by
Chipu
Gold Member

Maşina: DSN si Mondeo Mk3 Duratec

Mesajde adicristea » 07 Mai 2008, 14:36

Chipu, daca nu puneau pozele cu fostii presedinti eu zic ca trecea. In plus, vorba lui zaboss, noi nu trebuie sa avem "stapani", ci "servitori"!! Cei alesi TREBUIE sa ne slujeasca pe noi, nu invers!
Imagine
adicristea

Mesajde Rainman » 07 Mai 2008, 15:19

Ideea clipului este excelenta mai ales acum in prag de alegeri. Numai ca, TARA te vrea prost... De ce sa iti alegi stapinii cu grija? Nu mai bine sa alegi tu fara sa te gindesti, pentru ca stiu ei ce sa faca dupa aceea...
In Rromania, comentariil sunt de prisos...

PS. Credeti oare ca nu avem stapini ? Ginditi-va la cite taxe si impozite platim. Taxe de drum, taxe de prima inmatriculare, accize in benzina si motorina... Care este cuantumul tuturor birurilor si unde ajung acestea? Pentru cine oare platim noi toate taxele astea? Daca mai crede cineva cumva ca alesii lucreaza pentru noi, eu cred ca se inseala amarnic. Oare or mai exista inregistrarile de acum 4-5 ani cind faceau promisiuni electorale cei care sunt acum la putere? Promiteau marea cu sarea... Sunt curios daca le-ar vedea acum, la final de mandat, care ar fi comentariile respectivilor?
Eu personal sunt dezamagit si scirbit de actuala clasa politica conducatoare (aka "stapinii").

PPS. Mi-a placut reportajul de pe PRO TV care compara Bucurestiul cu toate capitalele europene. Mai ales Budapesta. Cine a si fost acolo, intelege...
Ford Focus '07 1.6 16V hatchback
Ford Fiesta '08 1.4 16V
BMW F650 GS '04

"Tomberoanele goale sunt cele mai zgomotoase"
Rainman
Member

Maşina: Ford Focus 2
VIN: WF05XXGCD57U74924

Mesajde THE_HULK » 07 Mai 2008, 16:28

Mda, se vede ca CNA i-o suge lu' Base si d-asta s-a "autosesizat". CNA-ul ar trebui desfiintat in starea in care e (INSTRUMENT POLITIC) si ar trebui regandit. Daca idiotul de Base avea cohones facea ceva in tara asta, da' n-are, nu e decat un fost amarat de securist care i-o suge lu' Bush, ca lu' Putin ar vrea el, dar...nema!
Atac la presedinti? De cand si pana cand asa ceva? Si de unde? Nu a aratat decat realitatea. Doar n-o sa-i arate cu nimb deasupra capetelor, iar pe noi mancand panselute.
Cat a fost ministrul transporturilor in guvernarea nastase, a sustinut cretinul ca romania n-are nevoie de autostrazi (de n-ar avea el nevoie de aer, bine-ar fi), iar acum vede "mafia" peste tot. Tipu' asta daca ar fi examinat psihiatric ar iesi schizofren 100% si cu tratament.
Nu tin cu nimeni, dar de cand cu tembelu' de base' e mai rau. Sper sa scapam de el, sa vina altii, da' mai putin cretini.
THE_HULK
Incepator

Maşina: Ford Fiesta Senso 1.4 tdci

Mesajde DGAlexandru » 07 Mai 2008, 17:03

Eu as fi scos doar tabloul cu poza lui Base :D si as fi schimbat din stapani in "slujitori", cu tot cu aceste ghilimele.
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde VIPER » 07 Mai 2008, 17:35

$1 scrie:$2u ştiu alţii cum sunt, dar eu sunt un om liber. Nu mă interesează să-mi aleg stăpânii. Ideea este cretină, execuţia inspirată dintr-un film celebru, ce dracu' e genial aici?

Genial mi se pare mie, de aia mi-am permis sa scriu asa... Ce dracu' e asa greu de inteles :D

Iar ideea cu stapanii e un pic mai fina...
Imagine
VIPER

Mesajde wanna » 07 Mai 2008, 21:19

eu am vazut clipul pe antena 3, chiar aseara. CNA-ul are voie sa il interzica numai pe anumite posturi (intreb pentru ca nu stiu)?
Imagine
wanna
Supergirl

Maşina: Ford Ka
VIN: 10293847561029384

Mesajde Nic_Bv » 07 Mai 2008, 21:56

$1 scrie:$2u ştiu alţii cum sunt, dar eu sunt un om liber. Nu mă interesează să-mi aleg stăpânii. Ideea este cretină, execuţia inspirată dintr-un film celebru, ce dracu' e genial aici?

@zaboss, clipul cu pricina nu era pentru tine, pentru mine sau cei care suntem pe aceasta lungime de unda. Ci pentru ceilalti 90% care fac audienta la "Nora pentru mama" si l-au facut bogat pe Dan Diaconescu.

Believe it or not, da' au si ei drept de vot. ~:>
Ford C-Max Ghia 2008, 1.6 TDCi 110 CP.
Blog personal: Îmblânzitorul de fantasme

"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Nic_Bv
1nsane Member

VIN: WF0EXXGCDE8Y55186

Mesajde adicristea » 08 Mai 2008, 00:12

$1 scrie:$2u am vazut clipul pe antena 3, chiar aseara. CNA-ul are voie sa il interzica numai pe anumite posturi (intreb pentru ca nu stiu)?

Pai da, pe A1 si A3 a fost difuzat si l-au interzis.
Imagine
adicristea

Mesajde amorak » 08 Mai 2008, 08:33

in dimineata asta l-am vazut din nou pe A3, doar ca la final avea scris "Interzis de C.N.A." la final scris pe fundal negru cu alb. :)
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing"
- Edmund Burke (British Statesman and Philosopher, 1729-1797)
amorak
Ford Freak

Maşina: -

Mesajde KomandantuR » 08 Mai 2008, 09:38

Chestia asta cu platim taxe-avem stapani, nu platim-suntem oameni liberi nu tine, parerea mea. Stim cu totii ca in toate tarile se platesc taxe catre stat, si nu cred ca noi le avem pe cele mai mari. Ca nu sunt folosite pentru destinatia initiala, e alta mancare de peste, aici avem bile negre, dar nu ca avem taxe... Si ce intelegeti voi prin "stapani"? Ca sa-mi dau si eu seama daca sunt "stapanit"! Hai sa presupun. Pai nevasta ar fi cam primul, nu? Sau eu sunt "stapanul" ei?. Bun, seful, care are si el un sef. Deci inca doi. Administratorul de bloc caruia trebuie sa-i platesc intretinerea si fondul de rulment? Asta cade, desi uneori are aere de "stapan". Primarul de sector ar mai fi unul. Apoi primarul capitalei. Presedintele tarii (pe care l-am votat, btw). Si ceva imi spune ca ar avea si el "niscaiva stapani"... Si cu toate astea, cred ca sunt un om liber. Ma duc unde vrea muschii mei, la orice ora din zi sau din noapte, nu ma aresteaza nimeni pentru convingerile mele politice (nu ca as mai avea vreuna) si pana mea, traiesc cum vreau eu si imi pot permite. Ah, era sa uit Politia. Stapani? Nu cred. Locuiesc langa o terasa unde se aud pana noaptea tarziu numai manele si melodii tiganesti (care sunt diferite de manele). Mi s-a intamplat de vreo trei ori sa sun la Politie (cu nume fictiv ca o masura de precautie) si sa reclam galagia. La 2 noapte, la 3 noaptea... Stiti in cat timp au venit baietii si i-au potolit? In 2, maxim 3 minute. Asa ca tai Politia de pe lista...
Ca sa revin la subiect, clipul nu cred ca ar fi trebuit interzis, dar nici nu ma da pe spate. Cred ca putem (ca societate) mai mult de atat. Ne extaziem mult prea usor si ne ofuscam/oripilam mult prea repede. Si aici sa va dau un exemplu: au mai aparut articole prin presa referitoare la nu stiu ce cladiri de sticla ce sunt proiectate a aparea prin zone unde domina alt tip de arhitectura. "Silozuri" e denumirea lor generica. Si ne oripilam in grup. Vaaaai, ce uratenie, cum sa strici ansamblul arhitectonic?!?!? Dar daca mergem la Viena si vedem cum "imbina" ei "noul" cu "vechiul", cadem pe spate extaziati si facem repede zeci de poze, sa vada si neamurile cat e de frumos pe acolo!!! Pai haideti sa construim in stilul interbelic, sa nu "stricam" capitala! Gata, ca incep sa ma enervez, si gresesc lista cu tricourile... ;)
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde bravetoy » 08 Mai 2008, 22:17

mie-mi place muzica din clip...
fuck'em all
Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita!
bravetoy
Gold Member

Maşina: Ex-Mondeo 2001 TDDI 115 hp, VW Passat 2006, 2.0T FSI, 200 HP Value Edition Granite Green

Mesajde forbidden27 » 08 Mai 2008, 23:51

$1 scrie:$2zaboss, clipul cu pricina nu era pentru tine, pentru mine sau cei care suntem pe aceasta lungime de unda. Ci pentru ceilalti 90% care fac audienta la "Nora pentru mama" si l-au facut bogat pe Dan Diaconescu.

Believe it or not, da' au si ei drept de vot.

Pai nu doar au dreptul la vot, cam ei aleg la ora actuala, dusi la vot cu autobuzele dintr-un sat in altul, cu capatanile pline de promisiuni electorale si cate un kil de zahar si ulei in traista.
Pe astia cine poate sa-i trezeasca?
-Ford Kuga 2.0Tdci 180 CP; Titanium, Ruby Red, 2016
-Ford Mondeo MK4 1.8Tdci 125cp Trend, 2008
-Ford Focus MK2 1.6 Tdci 90cp, 2007
-(Ex) Ford Sierra 2.0 1985 aka Logan Killer
-Thunder Tiger MTA-4
-Losi XXL2
forbidden27
1nsane Member

Maşina: Mondeo MK4, 1.8TDCI, 125 Cp, Trend
VIN: WF0DXXGBBD8G04304

Mesajde verga_Cip » 09 Mai 2008, 09:20

Clipul a fost gandit bine insa are o "detasare": in clip apare Casa Poporului (Palatul Parlamentului) si nu Palatul Cotroceni sau macar Palatul Victoria. A lega presedintii de Palatul parlamentului mi se pare mai mult decat o coincidenta, adica initiatorul si realizatoru clipului au stiut ca poza presedintilor ar putea duce la interzicerea clipului.

Pe de alta parte, clipul cred ca are de-a face cu faptul ca acolo arata un "popor" subjugat de conducator. Cum pozele presedintilor sunt inclusiv cu Basescu, se impun cateva remarci:
1. Basescu e deja un EX!!! (atac la presedintie :-t )
2. Ordinea este "nefireasca", mai degraba o ierarhie ...nu stiu sa spun cum si de ce.
3. Ceausescu nu prea a fost ales. Ceilalti da. De-aici o legatura directa intre un presedinte "impus" si 3 alesi...toti intr-o oala. Se poate usor trece si la faptul ca toti-s o apa si-un pamant si ca niciunul nu a facut nimik in plus.
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde DanielArdelian2 » 09 Mai 2008, 09:44

Erm...imi spune cineva si mie din ce film e inspirat clipul ?
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde VIPER » 09 Mai 2008, 09:47

Aduce cu unele secvente din Pink Floyd - The Wall http://www.imdb.com/title/tt0084503/
Imagine
VIPER

Mesajde DanielArdelian2 » 09 Mai 2008, 09:50

$1 scrie:$2duce cu unele secvente din Pink Floyd - The Wall http://www.imdb.com/title/tt0084503/

Shame on me :">

PS: De data asta sunt de acord cu CNA-ul. Daca incerc sa ma pun in papucii unui om simplu, mesajul este clar: nu-l mai votez pe Base, il votez pe Becali.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Mesajde verga_Cip » 09 Mai 2008, 10:58

Ideea e cam pe acolo, insa nu chiar Becali...insa nu esti departe....
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde Nic_Bv » 09 Mai 2008, 11:02

$1 scrie:$2PS: De data asta sunt de acord cu CNA-ul. Daca incerc sa ma pun in papucii unui om simplu, mesajul este clar: nu-l mai votez pe Base, il votez pe Becali.

Papucii de om simplu se pare ca te strang ... ;)
Nu asta vede omul simplu. Ideea e sa ne ferim de conducatorii orbiti de putere, dependenti de adulare. Becali, chiar daca nu-l cheama Becalescu, e totusi unul dintre ei.

Ca nu prea avem optiuni viabile, asta e problema noastra seculara. De la Miorita incoace, cel putin. :((
Ford C-Max Ghia 2008, 1.6 TDCi 110 CP.
Blog personal: Îmblânzitorul de fantasme

"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Nic_Bv
1nsane Member

VIN: WF0EXXGCDE8Y55186

Mesajde DanielArdelian2 » 09 Mai 2008, 13:02

$1 scrie:$2deea e sa ne ferim de conducatorii orbiti de putere, dependenti de adulare.

Ahem, eu inteleg subtilitatea asta. Tu intelegi subtilitatea asta. Dar instalatorul meu (care e si microbist), nu cred ca o intelege.
DanielArdelian2

Brainiac

Mesajde Tiry213 » 09 Mai 2008, 15:16

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2deea e sa ne ferim de conducatorii orbiti de putere, dependenti de adulare.

Ahem, eu inteleg subtilitatea asta. Tu intelegi subtilitatea asta. Dar instalatorul meu (care e si microbist), nu cred ca o intelege.

Presedinti orbiti de putere poate or mai fii, dar nu mai au putere ca pana acum.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Înapoi la Coltul Media