Noutăţi din lumea automobilistică
23 Apr 2008, 11:17
Iti dai seama ce lucrare de calitate au facut aia in 6 ore. O sa tina cateva luni maxim.
23 Apr 2008, 12:17
LOL. STiu perfect drumul ala, nu au sanse sa-l faca in mai putin de 6 luni, ca sa si reziste...
13 Mai 2008, 15:11
Ziceti merci ca l-au facut. Chit ca tine 6 lui, dar macar l-au facut. DEcat deloc e bine si asa.
13 Mai 2008, 15:17
Stau si ma intreb, suntem in campania electorala?
13 Mai 2008, 15:34
$1 scrie:$2tau si ma intreb, suntem in campania electorala?

Nu are nici o legatura cu alegerile , grija pt cetatean este o prioritate permanenta a autoritatilor ! Pur si simplu acum au reusit sa rezolve aceasta problema care ii framinta inca de la alegeri ....
13 Mai 2008, 20:51
Oricum, cam cat de prosti cred ei ca suntem noi? Parerea mea e ca suntem FOARTE prosti, cine o mai vota. Am sperat la fiecare scrutin ca o sa fie mai bine. Toti sunt la fel, dar toti! Ca a mai aparut un pod, ca s-a mai inceput lucrarea la 5 drumuri, la parcuri etc. da, nu zic nu. Dar m-am cam saturat sa ii vad pe toti imbuibatii care nu au nici cea mai mica urma de rusine.
Dar asta e alta discutie, scuze de deviere. Traiasca drumurile nationale! Ura!!
13 Mai 2008, 22:04
> apropo de DN11A, am castigat la Judecatoria Onesti si apoi la Tribunalul Bacau (in recurs) o actiune in regres impotriva Drumurilor Nationale, pt o janta, un cauciuc si un prag de Peugeot 307 avariate pe acest drum (undeva in zona unui popas) - in total peste 30 milioane pe care tb sa le plateasca CNADNR pt modul magistral in care administreaza drumurile
> Faza tare e ca gropile erau semnalizate din martie 2005; insa intrucat accidentul a fost prin iunie 2006, cred ca judecatorul a sanctionat nesimtirea de a tine drumul nereparat peste un an de zile
13 Mai 2008, 22:26
In continuarea respectivelor cratere stateau niste drumuri chiar mai rele: centrul orasului Tg. Ocna. S-au apucat si pe acolo de treaba. Mai incolo, intre Darmanesti si Comanesti au si terminat treaba, au o viteza incredibila. Pentur cine stie zona se pare ca primaria din Darmanesti face sau a facut rost de fonduri pentru asfaltarea drumului spre Harghita. Sa o vad si p-asta.
14 Mai 2008, 08:00
incercati site-ul din semnatura mea
sau asta :
http://www.cestrin.ro:8080/sesizari/Vizualizare.aspxde obicei nu merge
sau daca merge, scrii degeaba
oare nu gasim o metoda sa le cerem socoteala?
14 Mai 2008, 16:50
Tocmai ce am vorbit cu Parintii mei care s-au intors de la Bucuresti la Onesti. Mi-au zis ca s-au facut numai 7km cat a fost Orban pe acolo, in rest cucu... Cei 7km ar fi de la Adjud la Urechesti, inclusiv...
15 Mai 2008, 08:06
$1 scrie:$2ocmai ce am vorbit cu Parintii mei care s-au intors de la Bucuresti la Onesti. Mi-au zis ca s-au facut numai 7km cat a fost Orban pe acolo, in rest cucu... Cei 7km ar fi de la Adjud la Urechesti, inclusiv...
pai aia erau deja peticiti (oarecum acceptabil ) de anul trecut
probabil ca de ADNP Vrancea
niste nenorociti!
sa inteleg ca a intrat Orban in corzi? mai are de facut niste blaturi cu banii de drum?
s-au inmultit TIR-urile , ceva de speriat
pt. ca nu mai avem CFR marfa
pt.ca in curind vor deraia TOATE trenurile
a avut grija Miron Mitrea cit timp a fost ministru
16 Mai 2008, 13:43
or fi facut doar 7 km pana la limita jud.Vrancea.....dupa aia intri in jud. Bacau si e alta parohie...
sau nu ?
16 Mai 2008, 14:17
Exact asta e situatia...