ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

cine-i cu ST-ul pe Pro TV?

19 Mai 2008, 08:02

cititi aici:
http://www.protv.ro/stiri/eveniment/4-m ... iteza.html

Re: cine-i cu ST-ul pe Pro TV?

19 Mai 2008, 08:47

vai, vai.....4 oameni au depasit viteza legala, ce tragedie....

cand am pierdut eu 2 puncte, acum cateva luni, langa Rm.Valcea, a oprit politaiul vreo 6-7 masini, in coloana. toti aveam intre 60 si 70 (64 la mine), dar nu ne-a dat la proTV....

19 Mai 2008, 09:18

$1 scrie:$2ai, vai.....4 oameni au depasit viteza legala, ce tragedie....

cand am pierdut eu 2 puncte, acum cateva luni, langa Rm.Valcea, a oprit politaiul vreo 6-7 masini, in coloana. toti aveam intre 60 si 70 (64 la mine), dar nu ne-a dat la proTV....

Persevereaza ! :))

19 Mai 2008, 10:25

Niste inconstienti domnule! Niste nemernici! Le-ar trebui suspendat permisul pe viata! 8-}

Oare politistul ala cu diploma de bac are idee cam in cit timp se opreste de la 100km /h un Focus ST?! Mare senzatie mare, 4 masini care au depasit suta in localitate. Fantastica stire! La CNN cu ea! Hai PRO TV, baga mare! :) Tare comentariul stiristei "cu greu s-au putut tine dupa ei"..pai cu ce sa te tii frate dupa un focus ST, fie el si stock? Cu loganul?! =))

Nu stiu cine e cu ST-ul, dar fiind in coloana, pt a avea permisul suspendat, trebuie sa se vada clar numarul masinii pe imagine. Consulta un avocat si mergi in instanta.. o lungesti linistit inca 2-3 luni si nu iei maxim de suspendare.

19 Mai 2008, 11:19

Nu vad care e faza!!

19 Mai 2008, 12:49

$1 scrie:$2u vad care e faza!!

Iti zic eu care este faza.
La sfarsitul reportajului se specifica ca acestia se indreptau catre o cursa legala... Sti ce s-a intamplat la acea cursa? Iti zice baiatul!
Un teribilist ca unul din imaginile postate a intrat in public in plin iar in urma iesirii in decor un tanar de 17 ani a ajuns la spital in stare incerta. =D>

19 Mai 2008, 13:15

Si cam cine e raspunzator de asta? Iti zic eu: ORGANIZATORII!! Ca doar de aia e cursa legala, pentru ca a organizat-o cineva. Eh, aia de au organizat-o sa raspunda penal pe faza asta pentru ca in cursele legale cu AMATORI se poate intampla si un astfel de lucru, deci, ca organizator, iti iei TOATE masurile de precautie si pui spectatorii ori in tribune, ori departe de cursa, ori amenjezi garduri, ori... etc.

Ia zi, daca la un bar oarecare, sa zicem pe la Natiunile Unite, ia foc o scrumiera, de acolo o masuta si de la masuta tot barul, e de vina clientul sau ospatarul care nu a debarasat la timp? :-"

PS. Cand a fost facut reportajul, cursa NU avusese loc, deci ce mare stire e asta??

19 Mai 2008, 14:10

e ca in minority report ...acum nu se mai pedepsesc faptele, se previn :D
Răspunde