Turbo.. filmulete si poze mai sint, cu siguranta! Snt insa facute de prietenii mei veniti la intilnire dar care nu sint inregistrati pe club ford. Am sa incerc sa le iau de la ei si sa le postez si aici. Eu astept montajul realizat de Silviu! Vreau sa-l arat si baietilor de la CZI AUTO! E singurul mod in care ma pot revansa fata de ei, facindu-le reclama.
Astazi am vorbit cu Silviu Focus ST - unul din patronii de la
CZI AUTO! Masinile pe care le-ati vazut la Bacau (Golf GTI si Focus ST) vor participa la cel mai mare show de tuning din tara... de la Oradea! Le urez mult succes. Deasemenea colaborarea dintre CZI AUTO si LUDICASS Birou Traduceri orice domeniu/limba va continua. De mult incercam sa punem la cale o chestie super tare de amploare, cu tuning din toata tara, care sa aiba loc pe aeroportul international Bacau. Tuning, liniutze, muzica, fete frumoase

! Suna interesant, nu? Demersurile sint intr-o faza avansata, sper sa se si finalizeze! Problema e aeroportul Bacau care nu indeplineste 100% normele de siguranta necesare unui asemenea eveniment. Va voi tine la curent cu date exacte si, daca toate ies bine, sint convins ca ne vom revedea curind la Bacau!

Oricum, eu voi merge si pe varianta aducerii unui pilot profesionist la Bacau, la pista de karting, unde sa ne arate ce inseamna intr-adevar pilotatul unei masini. Doru Sechelariu, pilot in formula BMW, s-a aratat interesat si mi-a propus chiar sa realizam impreuna ceva de amploare. Ma gindesc deasemenea la Claudiu David care cred ca ne-ar onora cu prezenta, contra cost binenteles. Urmeaza sa-l sun si sa discutam in principiu posibilitatea participarii lui (ideal ar fi sa vina cu Subaru lui de antrenament si sa ne dea putin pe pista). Variante sint...! Sa vedem ce sponsori gasesc, e dificil de unul singur sa acopar tot, mai ales ca e mai mult pasiune, profit sau macar publicitate zero!
PS: Cody..ms de felicitari.. Imi pare rau ca nu ai ajuns. Zic eu ca merita efortul, mai ales ca tu ai fost printre cei cu ideea cu pista de karting. Despre o data viitoare, nu stiu exact. Dupa cum vezi, abia a ajuns lumea acasa si noi deja ne gindim la alte evenimente. Din oacate, bacauanii din diverse motive, orgolii personale, lipsa de bani, pasiune, nu ne onoreaza cu prezenta. Eu ma bazez tot pe cei din alte localitati, intr-adevar pasionati.