m-ai pierdut pe drum....
initial spuneai ca producatorii "cu renume" nu fac anvelope all-season. asa ca ti-am dat o lista destul de mare cu producatori(fiind disponibile inclusiv denumirile modelelor respective)
posturile tale de dupa nu le mai pricep:
-discuti de niste dimensiuni de anvelope ce nu au nici o legatura cu afirmatia initiala ( citez:
firmele cu renume in domeniul "cauciucului" nici nu fabrica asa ceva) si de o limita de viteza pe care nu inteleg de unde ai scos-o si pentru ce
-dai un link catre o anvelopa cu un scor prost (nu prea vad relevanta acelei anvelope)
deci:
-acel site ti l-am dat pentru lista de producatori si modele, nu pentru scorurile din el(sunt obtinute prin media raportarilor utilizatorilor, deci nu au ceva teste riguroase in spate; daca vrei teste obiective, care pot fi luate in considerare, intra si cauta pe
http://www.adac.de )
-exista modele reusite sau nereusite atat in randul anvelopelor all-season cat si in randul anvelopelor dedicate(de iarna sau de vara); daca-ti plac tie scorurile din site-ul ala, uita-te si la
asta sau la
asta
-eu am pe masina
Goodyear Vector EV2 (luate chiar de la initiatorul acestui topic) ; exista si cu dimensiunile cerute de tine, cu indicele de viteza H (asta insemnand ca sunt garantate pana la 210 km/h); daca pentru tine inseamna ceva, pe site-ul ala pe care ti l-am dat au scor mai bun decat multe anvelope de iarna sau de vara