ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

08 Apr 2007, 16:32

$1 scrie:$2ici aveti un forum pe care gasiti tot ce vreti legat de GPS si softuri, harti:
http://forum.gsmhosting.com/vbb/archive ... 0-p-1.html

Asta am vrut si eu sa zic, acolo gasiti orice info vreti, e un forum super informat cu ultimele noutati... mai e si ppcwarez.com in sectiunea GPS cu multe informati....

10 Apr 2007, 13:02

ofer CD harta Franta model pentru Ford Mondeo NAV VNR9000, caut similar pentru Italia sau Spania

10 Apr 2007, 13:25

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2Exact ce harti te intereseaza ca eu am toata Europa mai putin Romania si Bulgaria

Pai eu n-am decat hata Spaniei...ma intereseaza in primul rand Europa si dupa aia si Romania

Mie la cumparare mi-au dat un DVD cu europa structurata pe 4 parti , fiecare parte are 970 Mega (parca),
nu stiu exact ce capacitate de stocare are 50-ul , dar daca are 1 G pot sa te ajut .

10 Apr 2007, 14:21

Eu mi-am pus tomtom-ul pe n73 si merge. Mi-a vazut cu modulul gps si pozitia. O sa va tin la curent... deocamdata nu am avut timp sa ma lamuresc exact cum sta treaba

LE: functioneaza insa in Bucuresti nu prea ma ajuta nici un gps pentru ca nu stie toate scurtaturile pe care le stiu eu. Insa nu pentru asta l-am luat.
Am patit in Ungaria sa merg o gramada de km pe un drum care nu avea nici un indicator. Trebuia sa ajunga la budapesta si a si ajuns intr-un final, dar senzatia este infecta...

Re: program navigare gps

21 Mar 2008, 13:23

exista vreun soft de navigare pentru calculator (laptop)... care sa mearga pe win xp
am antena gps pe bluetooth si am bluetooth si pe laptop
exista vreu asfel de soft sau vreun emulator pentru a putea rula softuri de genu i-go mio sau tomtom ???
daca da as dori sa stiu cum sa chiama sau daca il aveti si mi-l puteti da si mie pls

24 Mar 2008, 04:58

Eu am folosit cu succes Microsoft Streets & Trips pentru navigare in USA.
Pentru Romania, am gasit asta: http://www.emag.ro/aplicatii_desktop3/m ... pC3Z-00008

Ar mai fi si Route 66, incearca o cautare...

24 Mar 2008, 10:03

merci

28 Mai 2008, 18:05

dar pt un tom tom one niste harti pe unde as putea gasi?in afara de cele de pe site ul lor :D

28 Mai 2008, 18:28

$1 scrie:$2ar pt un tom tom one niste harti pe unde as putea gasi?in afara de cele de pe site ul lor :D

cauta pe aici http://www.gpsforum.biz/index.php?s=ae6 ... howforum=1

29 Mai 2008, 13:20

multumim nenea :))

29 Mai 2008, 13:28

inca 25 de minute pana la downloadul urmator:(

29 Mai 2008, 13:29

eastern europe .sunt curios pe urma daca mai si merge sau stau degeaba pe acolo :D

29 Mai 2008, 21:53

$1 scrie:$2astern europe .sunt curios pe urma daca mai si merge sau stau degeaba pe acolo :D

si eu am avut un tom tom one pt cateva zile, la mine a mers fara probleme dar iti trebuie si programul de decodat. daca nu il ai da-mi un pm cu o adresa de mail sa-l trimit

11 Iun 2008, 12:40

problema e ca nu-mi cere nici un cod,nimic.pur si simplu se face ca nu o vede :(

11 Aug 2008, 23:21

Please ! Pentru un Tom Tom one niste harti pe unde as putea gasi (pentru Romania)? In afara de cele de pe site ul lor !
Am cautat pe http://www.gpsforum.biz/index.php?s=ae6 ... howforum=1, insa antivirsul meu IMI BLOCHEAZA ACCESUL la site!
Multumesc!
PS: Am venit duminica din Italia (a trebuit sa ajung la Baia Mare) si in Ungaria din lipsa de indicatoare am ocolit vre-o 200 km AIUREA!
Nu mai zic nimic, sistemul GPRS pe care il am, nu are harti pentru tara noastra!

16 Aug 2008, 20:31

spune-mi ce harti vrei si am sa le pun eu pe undeva pe net desi nu prea ma pricep la site-uri de upload

16 Aug 2008, 21:51

$1 scrie:$2lease ! Pentru un Tom Tom one niste harti pe unde as putea gasi (pentru Romania)? In afara de cele de pe site ul lor !
Am cautat pe http://www.gpsforum.biz/index.php?s=ae6 ... howforum=1, insa antivirsul meu IMI BLOCHEAZA ACCESUL la site!
Multumesc!
PS: Am venit duminica din Italia (a trebuit sa ajung la Baia Mare) si in Ungaria din lipsa de indicatoare am ocolit vre-o 200 km AIUREA!
Nu mai zic nimic, sistemul GPRS pe care il am, nu are harti pentru tara noastra!

Din ce stiu TomTom inca nu are harti viabile pentru EE si mai ales pentru RO. Apoi, TomTom One nu accepta harti copiate pur si simplu...

P.S. sistem GPRS??

17 Aug 2008, 13:45

$1 scrie:$2Din ce stiu TomTom inca nu are harti viabile pentru EE si mai ales pentru RO. Apoi, TomTom One nu accepta harti copiate pur si simplu...

hartile nu sunt la fel de exacte ca cele de Garmin sau iGo 2008 dar iti faci treaba cu ele fara probleme. Intradevar pentru TomTom One hartile nu merg doar copiate pur si simplu. Exista un programel in care introduci ID-ul device-ului tau + ID-ul furnizat de device pentru harta ce o vrei deblocata si ai ca rezultat codul de deblocare pentru harta respectiva.
Răspunde