ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Cine va fi noua Regina a Europei?

Chestionarul s-a închis pe data de 14 Iun 2008, 12:01

Austria
0
Niciun vot
Cehia
1
4%
Croaţia
4
17%
Elveţia
0
Niciun vot
Franţa
2
8%
Germania
8
33%
Grecia
0
Niciun vot
Italia
9
38%

Voturi totale : 24

Re: Pronosticuri Euro 2008 - Partea I

11 Iun 2008, 12:47

daca joaca tot asa italia nu o sa mai iasa din grupe =))

11 Iun 2008, 12:50

alen, inseamna ca nu ai prins si golul trei al spaniolilor, cand Villa s-a dus special spre banca de rezerve pt a-l imbratisa pe Torres. A, episodul cu Puyol tipand la Sergio Ramos l-am vazut, dar era de inteles, pustiul madrilen (de altfel un jucator foarte bun) s-a complicat inutil la o faza cand trebuia sa degajeze de s-o ia mama naibii.

Asa cum spuneam unui coleg ieri cu care am urmarit meciul (fiind la munca la ora 7), Spaniei i-a mers asa pt ca a lasat-o Rusia. Ia sa fi jucat cu Ro, de unde spatii, de unde pase. Tot la centrari trebuie sa recurga :D.

A, si sunt de acord cu Cip - Olanda a parut, ca echipa, cea mai omogena si puternica formatie. Insa cred ca vor aparea frecusuri antrenor-jucatori sau se vor crede campioni inainte de finala.

11 Iun 2008, 13:21

@adicristea: am vazut episodul respectiv si chiar m-am mirat....e posibil sa fi vazut gestul cu pricina intre Torres si un alt jucator pe care sa-l fi confundat cu David Villa...
ma rog, nu conteaza prea mult...
eu unul am pariat pe Spania, asa am si votat in sondajul nostru ;)

11 Iun 2008, 13:27

Si eu :)).

12 Iun 2008, 06:53

Recunosc ca aseara am tinut cu Cehia ... asta e ... ultimul meci va fi CRIMINAL. Cine bate, ala .. merge.

12 Iun 2008, 11:00

$1 scrie:$2ecunosc ca aseara am tinut cu Cehia ... asta e ... ultimul meci va fi CRIMINAL. Cine bate, ala .. merge.

daca se termina egal ? ...turcia si cehia au acelasi nr de puncte (3), si acelasi golaveraj (2-3)

12 Iun 2008, 11:39

11m imediat dupa terminarea celor 90 de minute. E noua regula pentru acest CE.

12 Iun 2008, 12:26

http://es.youtube.com/watch?v=BDJTJjxAw ... re=related

Asa trebuie jucat ca sa trecem de Italia.
Doar ca la noi joaca la mijloc cei mai creativi si tehnici jucatori din galaxie: Chivu, Radoi, Codrea/Cocis...

12 Iun 2008, 19:24

$1 scrie:$2La fel, croatia, daca termina pe primul loc in grupa, are sanse sa ajunga in careul de asi

Dupa cum spuneam :D
Croaţia 4% 4% [ 1 ] x
Se pare ca am fost cat de cat inspirat in pronosticuri :)

13 Iun 2008, 06:04

$1 scrie:$21m imediat dupa terminarea celor 90 de minute. E noua regula pentru acest CE.

pai, daca sa zicem franta si romania dupa 3 runde sunt la egalitate perfecta de puncte si goluri, cum se vor mai bate 11m ...?

13 Iun 2008, 06:09

acolo nu se bat. acolo intervin alte reguli de departajare.

13 Iun 2008, 06:50

Meciul direct parca e prima regula de departajare, numarul de goluri inscrise/primite ... ar mai fi babaroase (zaruri) sau table, ca la sah...ii batem usor :))

13 Iun 2008, 07:23

cele 10 motive pentru care trebuie sa batem diseara italia:

1 Au facut din mafie o organizatie mai tare ca ONU si mai puternica decat SUA. De fapt, America au cucerit-o la inceputul secolului XX.

2 Pastele sunt bune, dar ingrasa.

3 Nu stiu sa gestioneze criza rromilor din Peninsula. Ar putea lua exemplul nostru, care de 50 de ani ne descurcam binisor cu 3 milioane de rromi, nu doar cu 25.000, ca ei.

4 Ei ni l-au trimis pe cap pe imparatul Traian. Nu se stie, poate fara el ne era mai bine.

5 In ultimele decenii, guvernele se schimba in Italia, in medie, o data la 11 luni. Asta inseamna ca politicienii lor dorm mai putin ca ai nostri, pentru ca nu stiu dimineata in care guvern se trezesc.

6 In sfertul de finala Italia - Romania 2-0, de la Euro 2000, au contribuit la eliminarea lui Hagi de pe teren. Era ultimul meci al 'Regelui' pentru Romania, iar asa ceva nu se face. Ca dovada ca n-a fost intamplare, l-au ingropat si pe Zidane, cu mana lui Materazzi, in finala ultimul Mondial.

7 Conform recensamantului din 2002, in Romania exista o minoritate etnica italiana care numara 3.331 de persoane. Ganditi-va in ce situatie ingrata ajung daca Totti si compania ne bat diseara!

8 Sunt mai corupti ca noi in fotbal, ceee ce, s-o spunem sincer, e foarte, foarte greu.

9 Au un prim-ministru, Berlusconi, mai ales in functii ca Iliescu, mai obosit ca Elodia, mai vopsit ca Oana Zavoranu si mai bogat ca toata Romania.

10 Exporta discret deseuri in tara noastra, cand ar putea s-o faca pe fata, ca oricum nu s-ar sesiza nimeni.

Criterii de departajare

13 Iun 2008, 07:26

astea sunt criteriile de departajare:

TIE-BREAKER RULES :
If two or more teams finish equal on points after all the group matches have been played, the following criteria will be applied to determine the ranking :

(a) Greater number of points obtained in the matches between the teams in question.
(b) Goal difference resulting from the matches between the teams in question (if more than two teams finish equal).
(c) Greater number of goals scored in the matches between the teams in question (if more than two teams finish equal).
(d) Goal difference in all the group matches.
(e) Greater number of goals scored in all the group matches.
(f) Coefficient of points from the last two qualifying competitions for the final rounds of the 2006 World Cup and Euro 2008 (points gained and divided by the number of matches played).
(g) Fair Play conduct of the teams (final tournament).
(h) A drawing of lots by the Organising Committee.

There is no need to apply criteria (g) & (h) at this year's championship because the only teams with equal coefficient under criteria (f) are teams of Romania & Germany (ranked 5.), Greece & Poland (ranked 10.) and then Russia & Turkey (ranked 13.) - teams that were drawn into different groups anyway.

Ranking and coefficients for all 16 teams when applying criteria (f) :

1. 2.417 - Holland
2. 2.409 - Croatia
3. 2.364 - Italy
4. 2.333 - Czech Republic
5. 2.273 - Sweden
6. 2.250 - Romania
6. 2.250 - Germany
8. 2.192 - Portugal
9. 2.182 - Spain
10. 2.167 - Greece
10. 2.167 - Poland
12. 2.091 - France
13. 1.958 - Russia
13. 1.958 - Turkey
15. 1.800 - Switzerland
16. 1.500 - Austria

Criteria (a) to (h) above are not applicable under these circumstances :
If two teams meeting in one of the last group matches have the same number of points, the same goal difference and the same number of goals, and if this match stands at a draw at the end of normal time, then the ranking of these two teams will be determined by kicks from the penalty spot, provided no other teams within the group have the same number of points on completion of all group matches.

P.S. : nu incercati sa traduceti cu Google Translate ca nu se stie ce o sa iasa... :)

13 Iun 2008, 08:47

...aha
deci se bat 11m doar daca egalitatea perfecta este intre cele 2 echipe care se intalnesc in ultimul meci din grupa....daca nu...coeficientul uefa...uraa..!!!... avem coeficient mai bun ca franta

13 Iun 2008, 09:28

Eu am ales Croatia deoarece antrenorul Bilic a spus ca daca bat Germania or sa castige Campionatul :-??
Si la cum au jucat aseara si la cat de bine i-au inchis pe nemti au mari sanse sa o faca mai ales ca daca lucrurile decurg in acelasi sens ei vor intalni Turcia in sferturi ;)

13 Iun 2008, 09:47

[quote="verga_Cip"] ... ar mai fi babaroase (zaruri) quote]

Pai la astea ii batem numa cu antrenorul , nici nu mai e nevoie de echipa ! =)) =))

13 Iun 2008, 10:32

Fitzuica zice ca o sa jucam mai ofensiv cu Italia. Adevar sau praf in ochi? Eu recomand aparare beton si atac in haita.

17 Iun 2008, 13:34

Ati vazut asta? Macar de ar fi adevarat pana la capat :) .
http://www.tolo.ro/2008/06/17/pronostic ... -la-capat/
Răspunde