Gripare la accelerare in gol
Am o nedumerire si v-as ruga daca se poate sa ma lamuriti si pe mine daca eset normal sau nu sa faca asa. Pe scurt daca accelerez masina in gol(relanti) nu in mers simt ca intre 1700 si 2200 de rotatii imi da senzatia ca nu se alimenteaza corespounzator este ca si cum ai accelera un motor pe benzina si nu este pusa scanteia la punct si pana ajunge in turatie are mici balbaieli, nu face foarte rau dar se simte. Tin sa mentionez ca in mers nu face absolut nimic, are forta si trage foarte bine, asta se intampla numai la relanti si atunci cand vreau sa dau scurt in acceleratie(sprituri) dar si cand o iau dintr-o data pana pe la jumatate de pedala. Daca trece de 2200 turatii nu mai face deloc. Am vorbit cu mecanicul si mi-a spus ca, computerul masinii sesizeaza ca nu este in sarcina si din cauza asta incearca sa-i sugrume consumul. Poate cineva de aici de pe forum sa ma lamurteasca si pe mine asupra acestui aspect adica trebuie sa-mi fac griji sau nu? Masina are toate filtrele schimbate inclusiv ulei si distributie cu tot cu agregate. Masina este cea din semnatura. Va multumesc.[code][/code]
-
wolf2006 - Ford Freak
- Maşina: Ford Mondeo MK5
- VIN: WF0FXXWPCFKJXXXXX