Discutii libere/forum

e voie pe linia de tramvai!

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: e voie pe linia de tramvai!

Mesajde Tiry213 » 17 Iun 2008, 09:39

$1 scrie:$2n cazul asta o sa-mi procur un bemveu negru. poate asa data viitoare se trece cu vederea

Nu iti trebuie neaparat bemveu. Da iti trebuie niste ochelari dinaia mari, si geamuri negre la masina.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde muzica9 » 17 Iun 2008, 16:31

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2n cazul asta o sa-mi procur un bemveu negru. poate asa data viitoare se trece cu vederea

Nu iti trebuie neaparat bemveu. Da iti trebuie niste ochelari dinaia mari, si geamuri negre la masina.

bah eu am focus si nu am ochelari de soare si cu toate astea am mers pe a 2-a linie de tramvai. :D

puteti da cu parul acum dar la ce trafic este la 7-20 dimineata pe Bd-ul Muncii(Basarabia)....
muzica9
1nsane Member

Maşina: FULL FARA PIELE

Mesajde Smiley » 17 Iun 2008, 18:19

asteapta-te la reactii de genul "imi doresc sa i se infunde wc-ul unui vecin de-al tau si sa considere ca e normal sa-si faca nevoie la tine la usa, pe pres.....ca doar la el la baie nu mai poate".

principala problema a traficului bucurestean e lipsa bunului simt si a respectului fata de ceilalti participanti la trafic.
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Mesajde catalin1972 » 03 Iul 2008, 07:21

Apropo de mersul pe liniile de tramvai : duminca seara , eram prin Galati , m-a depasit unu ( pe mine si pe inca vreo 4 masini ! ) cu un Audi Allroad modelul vechi in mare viteza pe linia de tramvai , nu trecuse el bine ca i-a "fugit" fundul intr-un nor de praf ! Noroc ca electronica a fost mai desteapta decit soferul s-a redresat masina ...
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum