ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
09 Iun 2008, 17:45
Nu mi-e prea clar ce e scris acolo, dar se intelege perfect calitatea metalelor folosite de ford. A se da search dupa "prezoane" ....
10 Iun 2008, 09:04
Frate da un titlu mai bun nu ai gasit si tu? Macar cauta alta sectiune unde sa pui topicul.
10 Iun 2008, 14:54
De unde sunt alea domne'? Din Rusia? Pai aia sunt 80% idioti din nastere (si 20% super-inteligenti) si alcoolici 99%. Dupa ce-si fac masina praf la betie dau vina pe Ford? Nu m-ar mira sa puna rusii pe ele si piese facute pe vapor...
11 Iun 2008, 08:50
Cam nasol, eu nu am discuri pe spate
18 Iun 2008, 10:32
$1 scrie:$2e unde sunt alea domne'? Din Rusia? Pai aia sunt 80% idioti din nastere (si 20% super-inteligenti) si alcoolici 99%. Dupa ce-si fac masina praf la betie dau vina pe Ford? Nu m-ar mira sa puna rusii pe ele si piese facute pe vapor...
Si ai ajuns tu la concluzia asta, fiind un bun cunoscator al Rusiei si al rusilor!
Ai vizitat macar o data Rusia? Banuiesc ca nu cunosti prea multi rusi!
Iti convine ca uneori in vest toti romanii sunt numiti tigani si hoti,pusi in aceeasi oala cu toate lichelele care au plecat din Romania, dar nu ca sa munceasca?
18 Iun 2008, 13:39
misto topic. ordonat. pareri pertinente, useri amabili, fara flame.
informatii multe si utile.
poate se trezeste si un moderator...
19 Iun 2008, 10:12
Inchis. Sectiune gresita, titlu aiurea, comentarii aiurea.