Ford Mondeo Turnier 1.8 TD
Detalii masina :
Caroserie : Wagon
Cilindree : 1753 cm3
Putere : 65 kw - 4500 rpm
Combustibil : Motorina
Capacitate rezervor : 61 l
Culoare : Gri
Anul fabricatiei : 1995
Km in bord : 190.000 (~ 330.000 km parcursi - a fost schimbat kilometrajul
)
ITP valabil pana in 15.02.2010
Estetica :
Recent schimbat spoilerul din fata (acum are cateva mici zgarieturi
) , parbrizul este crapat (la cerere se poate schimba dar nu mai e pretul negociabil
) (nu a innaintat crapatura ), tapiterie textila foarte bine intretinuta, volan imbracat in piele, in 4 spite, trapa manuala cu dubla deschidere, oglinzi laterale
reglabile electric, inchidere centralizata, alarma, sistem PATS, sistem de incalzire auxiliar, geamuri fata actionate electric, scaun sofer reglabil electric pe inaltime (dar fara sa stea soferul pe el
), airbag sofer si pasager, bancheta spate detasabila individual pe un scaun sau pe doua scaune, radiocasetofon 4 boxe (se aude foarte bine), carligul din fotografii nu este de vanzare (si nu a fost folosita la carat , o singura data am agatat o remorca de ea si am mers 10 m
).
Detalii de functionare :
Motorul merge foarte bine, recent (~2 saptamani) am schimbat capetele de bara si directia reglata, jantele de otel 15" (pe fata cauciucuri de iarna iar pe spate cauciucuri de vara roata de rezerva cauciuc de vara, toate sunt ~ noi ).
Alte detalii pe id : ozzyo_alex
Pret : 4.200 euro - negociabil
Caroserie : Wagon
Cilindree : 1753 cm3
Putere : 65 kw - 4500 rpm
Combustibil : Motorina
Capacitate rezervor : 61 l
Culoare : Gri
Anul fabricatiei : 1995
Km in bord : 190.000 (~ 330.000 km parcursi - a fost schimbat kilometrajul

ITP valabil pana in 15.02.2010
Estetica :
Recent schimbat spoilerul din fata (acum are cateva mici zgarieturi

Detalii de functionare :
Motorul merge foarte bine, recent (~2 saptamani) am schimbat capetele de bara si directia reglata, jantele de otel 15" (pe fata cauciucuri de iarna iar pe spate cauciucuri de vara roata de rezerva cauciuc de vara, toate sunt ~ noi ).
Alte detalii pe id : ozzyo_alex
Pret : 4.200 euro - negociabil
- ozzyo
- Incepator
- Maşina: Ford mondeo 1995 1.8l , 90 CP