Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Nou venit - salutare

21 Iun 2008, 19:55

Salutare tuturor ,

Sunt nou pe forum cu toate ca sunt posesor de Ford de aprox. doi ani , insa sper ca e mai bine mai tarziu decat niciodata .
Am vrut doar sa va salut si sa va spun ca probabil vara aceasta voi schimba Fiesta din dotare si datorita acestui forum unde am gasit foarte multe informatii ( bineinteles voi schimba Fiesta tot pe un Ford )

Re: Nou venit - salutare

21 Iun 2008, 19:58

$1 scrie:$2alutare tuturor ,

Sunt nou pe forum cu toate ca sunt posesor de Ford de aprox. doi ani , insa sper ca e mai bine mai tarziu decat niciodata .
Am vrut doar sa va salut si sa va spun ca probabil vara aceasta voi schimba Fiesta din dotare si datorita acestui forum unde am gasit foarte multe informatii ( bineinteles voi schimba Fiesta tot pe un Ford )

Bine ai venit !

FORD= Fix Or Repair Daily :P
Glumesc evident ... sunt posesor de ford :P si cum zic astia de la MC`donalds i`m loving it :P

Bafta

21 Iun 2008, 21:17

salut,
cu ce vrei sa o schimbi?

21 Iun 2008, 21:18

FF3 2.0 TDCI Titanium

21 Iun 2008, 22:10

Hehee, foarte frumos :D. Asa e bine, sa faci o schimbare dar sa fie in stil mare. Cat despre forum, e bine ca ai inceput :-" si din acest moment putem spune ca ne esti dator cu niste poze :)) .

21 Iun 2008, 22:27

Clar , doar ca mai dureaza pana o sa am la ce sa fac poze ...nu am dat nici comanda

22 Iun 2008, 17:30

Bine ai venit!
Şi poţi pune poze şi cu actuala Fiesta - doar te-a slujit bine (că altfel evitai Ford :)) ).

23 Iun 2008, 09:54

$1 scrie:$2ine ai venit!
Şi poţi pune poze şi cu actuala Fiesta - doar te-a slujit bine (că altfel evitai Ford :)) ).

Si inca ce bine m-a slujit , din pacate nu cred ca voi putea sa fac noua achizitie fara sa ma despart de ea .
Răspunde