hmmm, as vrea sa vad si io societatea asta de asigurari

exista o probabilitate ca raspunsu lu Dani sa fie corect, insa cred ca destul de mica
aia ii fac devizu' de reparatii pe casco si le rezulta 3000; fiind caz de accident din vina altuia asigurat pe rca, se duc pe regres la carpatica - situatia oricum se impute, pentru ca grilele de calcul a despagubirilor pe casco nu se pupa cu procedura si grilele de despagubire pe rca - in sensu ca pe rca "iese mai putin" de despagubit; aia de la carpatica o sa zica "Dom'le noi am vrut sa-i deschidem dosar, i-am facut constatarea, si a iesit 2000, insa omu vrea sa si-o faca pe casco, si ne-a mai si semnat cum ca e de acord ca noi sa dam pe regres cit ne-a iesit noua, adica 2000"; firma la care are casco poate zice "aha, deci asiguratu e de acord cu o despagubire de 2000, pe care noi o recuperam de la carpatica, deci e de acord sa plateasca el cei 1000 diferenta ca sa o ridice din service"
acuma totu depinde de ceea ce scrie in contractu' de casco referitor la obligatiile asiguratului in cazul unei daune
sper sa fiu io cel care se insala