ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
24 Iun 2008, 11:55
Lucreaza cineva la orange? Din cate am auzit angajatii orange au reducere la abonamentul pentru sala,piscina la Marriot. Si mai pot aduce un prieten care sa primeasca o reducere. Eu vreau sa imi fac abonament acolo, dar nu cunosc pe nimeni care sa lucreze in orange, asa ca va intreb pe voi, daca lucrati vreunul la ei, si nu aveti abonament acolo, daca m-ati putea ajuta. Fac o cinste.
24 Iun 2008, 13:17
Trebuie sa gasesti un angajat la Orange care e singur pe lume si care nu are nici macar un prieten bun pe care sa il bage la Marriot. Chiar crezi ca ai succes cu topicul asta? Eu rad de 10 minute. Ce pana calului mai e moka in tara asta?
24 Iun 2008, 14:47
da eu am alta intrebare ... de ce pana calului

vrei la sala la Marriot ??? ce alte sali nu exista???
24 Iun 2008, 14:56
Acolo as avea cu cine sa merg. In alta parte nu cunosc pe nimeni, si singur e plictisitor. Si acea persoana mi-a dat ideea cu abonamentul.
24 Iun 2008, 14:57
nu e plictisitor ... ca la sala nu te duci sa vorbesti, te duci sa muncesti

...
24 Iun 2008, 16:24
Eu ma duc cu un amic la sala din Prosper. E destul de ok si e si acceptabil ca pret.
24 Iun 2008, 16:33
$1 scrie:$2u ma duc cu un amic la sala din Prosper. E destul de ok si e si acceptabil ca pret.
As veni si eu. Ca nu am cu cine sa merg la sala. Iar singur, ma apuca lenea dupa 1-2 saptamani

De cate ori mergi pe saptamana?
24 Iun 2008, 20:42
Nu numai cei de la Orange au in pachetul salarial sala de la Marriot.
La Radu Fitness la Domenii a fost cineva?
24 Iun 2008, 21:07
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2u ma duc cu un amic la sala din Prosper. E destul de ok si e si acceptabil ca pret.
As veni si eu. Ca nu am cu cine sa merg la sala. Iar singur, ma apuca lenea dupa 1-2 saptamani

Eu mi-am luat acum 8 sedinte pe luna. Mergem cand avem chef sau cand simtit nevoie, nu avem nimic fix.
25 Iun 2008, 09:03
la marriot e super sala. si poti intra si la Hotel Bucuresti, e tot World Class Fitness Academy daca nu ma insel. acolo au ditamai piscina si super echipamente. ideea e ca cei de la Orange dau vreo 80 de lei pe luna si ai tot full inclus, inclusiv piscina.
plus ca ai putea avea norocul sa tragi de fiare cu vedete pe langa tine, pentru ca vine doar lumea buna. abonamentul full e undeva pe la 400 RON din cate stiu eu...sau asa era cand lucram eu la Orange...
uneori regret ca am demisionat de la Oranj...
25 Iun 2008, 10:17
abonamentul full e aproape 2000E pe an

dar daca iti faci abonament acolo, te poti duce la oricare din salile world class din bucuresti, si sunt vreo 4.
25 Iun 2008, 10:57
$1 scrie:$2a marriot e super sala. si poti intra si la Hotel Bucuresti, e tot World Class Fitness Academy daca nu ma insel. acolo au ditamai piscina si super echipamente. ideea e ca cei de la Orange dau vreo 80 de lei pe luna si ai tot full inclus, inclusiv piscina.
plus ca ai putea avea norocul sa tragi de fiare cu vedete pe langa tine, pentru ca vine doar lumea buna. abonamentul full e undeva pe la 400 RON din cate stiu eu...sau asa era cand lucram eu la Orange...

Incepand de la 1 voi avea si eu privilegiul asta, cu abonament de 80RON bla bla bla

. Dar nu la Orange, la o firma mai mare decat asta.
25 Iun 2008, 13:27

Eu mi-am luat acum 8 sedinte pe luna. Mergem cand avem chef sau cand simtit nevoie, nu avem nimic fix.
da mai multe detalii despre sala aia. suprafata, dotari(aparate, greutati, biciclete, banci etc) , facilitati(aer conditionat, vestiare, dusuri, sauna), preturi...
25 Iun 2008, 13:42
$1 scrie:$2a marriot e super sala. si poti intra si la Hotel Bucuresti, e tot World Class Fitness Academy daca nu ma insel. acolo au ditamai piscina si super echipamente. ideea e ca cei de la Orange dau vreo 80 de lei pe luna si ai tot full inclus, inclusiv piscina.

Incepand de la 1 voi avea si eu privilegiul asta, cu abonament de 80RON bla bla bla

. Dar nu la Orange, la o firma mai mare decat asta.
poate ma supar si imi fac si eu de 2000 de euro...ai grija...
25 Iun 2008, 13:50
da mai multe detalii despre sala aia. suprafata, dotari(aparate, greutati, biciclete, banci etc) , facilitati(aer conditionat, vestiare, dusuri, sauna), preturi...

Suprafata e destul de maricica. Au aparate pentru tot ce vrei. Acu 2 zile dupa ora 19 erau peste 20 persoane si era destul de ok.
Au A/C. dus, vestiar dar nu au sauna. 15 ron sedinta, 70 ron 8 sedinte, 80 ron 12 sedinte si 120 ron nelimitat.