ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
28 Iun 2008, 20:34
Cum acest forum este frecventat de oameni cu meserii şi cunoştinţe diferite, apelez cu o rugăminte nelegată de maşini. Un client al meu este interesat să facă un set de materiale promoţionale cu aroma unuia dintre produsele sale: şerveţele, brăduţi de maşină, fluturaşi impregnaţi cu aromă etc. Eu am lucrat "în tinereţe" în publicitate şi am apelat la cunoştinţele pe care le am în domeniu, dar nimeni n-a reuşit să-mi indice un furnizor. Poate cineva mă îndrumă în direcţia bună. Mulţumesc.
28 Iun 2008, 20:41
deci... ce vrei tu de fapt!?
firma sa-ti personalizeze materialele sau distribuitor de materiale nepersonalizate!?
28 Iun 2008, 20:50
Pe el îl interesează cineva care să-i livreze produsele pe care le vrea, fie că e distribuitor, producător, importator, agenţie de publicitate...
28 Iun 2008, 21:57
Mersi. Din aproape în aproape am găsit furnizori de brăduţi (chiar mai mulţi) şi unul de şerveţele parfumate.
28 Iun 2008, 21:59
cu placere
30 Iun 2008, 09:26
Nu ne bagam si noi la o comanda de genul acesteia ?
http://www.odorizante-auto.ro/odorizant ... lienti.htm Sa avem braduti parfumati clubford