Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Cumpar telecomanda originala de Ford Scorpio mk2

29 Iun 2008, 01:41

Cumpar telecomanda originala de Ford Scorpio pentru inchidere centralizata !!
telecomanda.jpg
telecomanda.jpg (10.12 KiB) Vizualizat de 1247 ori

Re: Cumpar telecomanda originala de Ford Scorpio mk2

29 Iun 2008, 10:49

avand in vedere ca ai mai cerut telecomanda si aici
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=85&t=17670
cred ca asta se poate sterge..... :)

29 Iun 2008, 21:27

Am foarte mare nevoie de aceasta telecomnda cat mai urgent fapt pentru care am si recurs la gestul de a mai posta un topic special pentru aceasta telecomanda. Momentan este defecta si incuietoarea de la usa soferului si este chiar neplacut sa tot deschid masina pe partea dreapta si apoi sa intru in ea pe stanga. Si se mai pune problema si daca se defecteaza incuitoarea de pe partea pasagerului eu pe unde mai intru in masina ???

30 Iun 2008, 06:46

Nu ai ce sa faci cu telecomanda.... fiecare telecomanda are codul ei UNIC ! Iti sugerez sa mergi la un service care se ocupa cu alarme si inchideri. Si sa iti repare si inchiderea de la sofer ca vad ca zici ca nu merge...

30 Iun 2008, 09:28

Inca nu am gasit telecomanda de Ford indiferent de model care sa nu poata fi codata pe alta masina decat pe cea pe care a fost vanduta prima oara !!! Deci mi-am propus sa-mi cumpar o cheie second tocmai petru a o coda personal pe masina mea, si chiar daca as cumpara una noua de la reprezentatza tot personal o voi coda pentru ca ceide acolo mi-au cerut 80 ron si sa las masina in service 3 zile pentru o codare care nu dureaza mai mult de 30 sec.
Si daca tot vorbim de codarea unei telecomanda de ford scorpio MK2 uitati cum se porecedeaza:
How to re-program the remote

These instructions are for the 95-on Scorpio, but may work for other post-95 Fords as well.

1. With the key in the ignition, turn the ignition on to the I position, then off and then again three times, then once more and leave it at I. A beep will sound showing that the system is set to program.

2. Now press the unlock button on the remote. Press the unlock button on any other remotes that you have to program at the same time.

3. Now turn the ignition off. A beep will sound indicating that program mode is finished.

Revin si cu traducerea modalitati de codare !!

Oferta ramane valabila - Cumpar telecomanda din imagine !!!
Bafta tuturor !!!

30 Iun 2008, 12:03

interesanta treaba cu programarea.. dar ca sa mearga ar trebui sa ai alarma originala din fabrica la ea si la fel si cu inchiderea. bafta

30 Iun 2008, 12:10

Omule !! Ma omori !! Stiu ce vreau , cum functioneaza si ce trebuie sa fac !! Telecomanda originala Ford fi convins ca o vreau pentru alarma si inchiderea originala Ford !!! Important e sa gasesc una altfel sunt nevoit sa instalez orice alta alarma de pe piatza si s-o leg la centralizata mea , ceea ce nu este greu deloc dar prefer originalul cu dubla inchidere si deschidere de portbagaj !!

30 Iun 2008, 12:22

exista si telecomenzi aftermarket cu deschidere pe portbagaj... ma rog.. bafta, si poate ai bulan sa gasesti o telecomanda. desi e f greu :(

07 Aug 2008, 21:01

up

07 Aug 2008, 21:25

http://cgi.ebay.co.uk/2x-FORD-Remote-Ke ... otohosting
Transportul numai 2.25 Lire
Cu Stima

07 Aug 2008, 21:38

Pai te-am mai deranjat cu o licitatie pentru o telecomanda identica dar ajunsese la vreo 30 de lire pretzul ei. Sa vedem cum merge treaba la asta si poate rezolvam ceva !!! Merci totusi pentru intereseul acordat.
Subiect închis