Noutăţi din lumea automobilistică
Răspunde

Lansarea noului Logan

01 Iul 2008, 14:47

Astazi a fost lansat noul Logan restilizat. In mare preturile sunt similare cu varianta anterioara. Variantele Dacia Logan.

Re: Lansarea noului Logan

01 Iul 2008, 20:27

Decat sa dea banii sa il restilizeze mai bine isi puneau mintile alea stralucite de ingineri si reparau idioteniile care le-au facut s-au sa puna mana sa faca ce nu au facut. De ex: sa fi pus panza de sonorizare la motor, sa repare prostiile alea de stopuri care cand pui frana se aprinde marsalierul sau semnaul, sa mai coboare saunele alea de aro, sa repara acceleratia care e intr-un hal fara de hal, sa puna butoane la geamurile electrice cum se pun NORMAL nu 2 si pentru sofer si pt pasagerii din spate, cablul care duce la inchiderea din porbagaj sa il bage in teava care il sustine, sa incline mai mult bancheta din spate ca zici ca e pusa la aproape 90 de grade, sa puna eventual o lumina in plafon in spate la pasageri, etc.......... asta trebuia, nu "facelift". Facelift se face la ceva care e bun si ar merita un upgrade nu la ceva care e prost :)

02 Iul 2008, 09:31

$1 scrie:$2ecat sa dea banii sa il restilizeze mai bine isi puneau mintile alea stralucite de ingineri si reparau idioteniile care le-au facut s-au sa puna mana sa faca ce nu au facut. De ex: sa fi pus panza de sonorizare la motor, sa repare prostiile alea de stopuri care cand pui frana se aprinde marsalierul sau semnaul, sa mai coboare saunele alea de aro, sa repara acceleratia care e intr-un hal fara de hal, sa puna butoane la geamurile electrice cum se pun NORMAL nu 2 si pentru sofer si pt pasagerii din spate, cablul care duce la inchiderea din porbagaj sa il bage in teava care il sustine, sa incline mai mult bancheta din spate ca zici ca e pusa la aproape 90 de grade, sa puna eventual o lumina in plafon in spate la pasageri, etc.......... asta trebuia, nu "facelift". Facelift se face la ceva care e bun si ar merita un upgrade nu la ceva care e prost :)

Ei au inlocuit unele elemente, nu stiu daca iti da cineva gratis dotari in plus. Scaunele reglabile pe inaltime vin ca dotare de la Laureat in sus, pozitia butoanelor de la geam e discutabila intradevar dar macar are si inchiderea geamului la o singura apasare (focusul are numai la deschidere:)), pozitia claxonului la fel, fiecare marca cu ciudateniile ei, fordul o are pe cea cu cheia la capota :) . Lumina pe plafon in spate nu stiu daca are rost sa pui eu zic ca se vede destul de bine si fara (nu am nici la focus dar am in schimb una chioara in portbagaj) Un filtru de polen macar optional cred ca era foarte bine venit pe logan la conditiile din romania. Eu zic ca nu e chiar asa de prost pt o masina noua la pretul asta, pe mine ma dus 100k fara nici o problema mai serioasa.

02 Iul 2008, 09:39

unde s-a lansat? in spatiu? :))

02 Iul 2008, 10:51

Eu am mers cu multe logan-uri si nici unul nu avea inchiderea dintr-o singura apasare a geamurilor electrice!! cred ca te inseli.... butonul de la logan are doar 2 pozitii, in sus si in jos. Un exemplu de masina care are inchiderea sau deschiderea dintr-o singura apasare a butonului este renault laguna care are 4 pozitii la un singur buton.

02 Iul 2008, 12:56

$1 scrie:$2u am mers cu multe logan-uri si nici unul nu avea inchiderea dintr-o singura apasare a geamurilor electrice!! cred ca te inseli.... butonul de la logan are doar 2 pozitii, in sus si in jos. Un exemplu de masina care are inchiderea sau deschiderea dintr-o singura apasare a butonului este renault laguna care are 4 pozitii la un singur buton.

:D SUNT SIGUR CA AVEA SI MERGEA SI IN JOS SI IN SUS si era varianta laureat cu AC si casetofon nu cu CD player desii recunosc ca am vazut si eu multe fara.

02 Iul 2008, 13:08

se poaye as ii fi montat sistemul acela care tine curentul in buton 7-8 secunde cat sa se inchida/deschida geamul, dar daca ar fii asa nu mai puteai sa il deschizi cat vrei sau inchizi, ci doar maxim in jos si maxim in sus...

02 Iul 2008, 13:20

e diferit butonul are mai multe contacte, dupa discutia cu tine m-am bagat putin si pe logan club si se pare ca sunt multe fara iar la reprezentanta costa cam 70 /buc fara montaj daca nu e comandat cu masina.

02 Iul 2008, 13:34

deci e un buton after market... stiam eu. doar am mers cu atatea loganuri si nici unul nu avea optiunea asta....

02 Iul 2008, 13:44

$1 scrie:$2eci e un buton after market... stiam eu. doar am mers cu atatea loganuri si nici unul nu avea optiunea asta....

Nu era aftermarket asa a venit de noua.

02 Iul 2008, 15:30

numai astia de la logan puteau sa faca pana si la butoanele de la geamuri 2 categorii, defapt 3 daca e sa o luam de la baza:
1. geam cu manivela
2. geam electric cu buton 2 pozitii
3. geam electric buton cu 4 pozitii(auto sus si auto jos )

02 Iul 2008, 16:56

La Logan (la modelele care au aceasta facilitate) geamul coboara/urca pana la capatul cursei cand se apasa scurt pe buton (<0.5s daca nu ma insel); butonu are doar 2 pozitii.

02 Iul 2008, 20:35

tot 4 sunt daca e sa o iei logic... ca daca ar fii 2, nu ai putea apasa mereu la milimetru ala ca sa ia senzorul comanda de full sus sau full in jos... dar logic e ca atunci cand apesi la MAXIM sa urce/coboare la capatul cursei.. asa e la toate masinile... tu zici ca atunci cand apesi scurt face cursa completa... logan deh..... nai pretentii :)

02 Iul 2008, 22:22

Sunt exat 2 pozitii + cea de repaus. Am avut Megane 1 si sistemul pare identic. Daca tragi scurt de buton in sus sau in jos, face cursa completa. Daca tii mai mult de jumatate de secunda, misca doar cat tii de buton. Sistemul este foarte intuitiv si usor de folosit.
Megane, deh...n-ai pretentii.

Pana la urma, este o chestiune identica cu amplasarea blocului de lumini.

La Megane / Logan este pe maneta de semnalizare.
La Ford / VW este pe bord in stanga volanului.

Pana la urma, este mai mult o chestiune de obisnuinta.

Dar am dat-o rau in off-topic, eu zic sa ne oprim aici.

03 Iul 2008, 19:02

$1 scrie:$2..Pana la urma, este o chestiune identica cu amplasarea blocului de lumini.

La Megane / Logan este pe maneta de semnalizare.
La Ford / VW este pe bord in stanga volanului.

...

Daniel, Ka-ul are blocul de lumini tot ca la Logan pe maneta de semnalizare! :D ;)
Răspunde