Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
28 Mai 2008, 18:18
Păi sunt mai grele deci motorul suferă mai mult să puna caii putere pe jos.
28 Mai 2008, 21:02
Nu sunt mai grele, sunt cam la fel cu alea de 16" de tabla.
Diferenta este in latimea anvelopei. Daca nu a fi testat pe pielea mea, nu m-as fi pronuntat
04 Iul 2008, 10:55
Ar fi ca si cum ai cara un bax de apa minerala in portbagaj. Cum sa fie mai lenta?

Si nu, nu suntem la NASCAR sa conteze fiecare miime de secunda
04 Iul 2008, 11:06
Am testat pe maşinuţa mea cu jenţile în y. Am demarajul mai prost cu 18".
Şi când am doar un bax de apă în portbagaj am demaraj bun pe 16"
04 Iul 2008, 11:18
Ideea era ca nu e de la greutate, este de la latimea jentilor
04 Iul 2008, 15:22
Problema nu este de la latimea cauciucurilor.
Jantele pe 18 pe care le ai tu sunt mai grele cu cateva kg decat unele pe 16 din aliaj, si daca ne gandim bine orice gram in plus pe janta inseamna o mai mare rezistenta la rotire a rotii.
Tocmai aceste grame in plus m-au facut sa apelez la un set de jante extra light (7,5KG/buc) in defavoarea celor de fabrica (aprox 11kg/buc).
04 Iul 2008, 15:41
Sa zicem prin absurd ca aveam jenti de 24" (poti sa pui aici orice valoare mai mare vrei) cu aceeasi greutate ca cele de 16".
Cum se comporta masina la demaraj in cele 2 situatii?
Nu zic ca nu conteaza greutatea, dar dupa parerea mea latimea conteaza cel mai mult.
21 Iul 2008, 14:10
Din pacate a venit momentul sa ma despart de masinuta care am cumparat-o acum 1 an de zile.

Detalii puteti gasi aici:
viewtopic.php?f=108&t=18479Pentru cine imi va gasi un cumparator si tranzactia va fi finalizata, voi oferi 1.5% comision din valoarea tranzactiei.Ca sa nu existe dubii, motivul pentru care vand masina este strict personal si nu are absolut nici o legatura cu masina, starea acesteia de functionare sau orice legat de ea. Si mie imi pare rau ca trebuie sa o vand.
Merci!
24 Oct 2008, 12:51
Salut ,
Am vazut ca ti-ai pus scut metalic. Cat te-a costat?
26 Oct 2008, 17:54
$1 scrie:$2alut ,
Am vazut ca ti-ai pus scut metalic. Cat te-a costat?
~600 RON, de la
engine house
11 Mar 2009, 18:54
Mod edit : urmatoarele posturi pe care la mai vad, in care siluiesti grav limba romana, se vor lasa cu disparitii...
prietene, mashina e frumoasa, sa o stapaneshti sanatos...
da' daca tot ai dat banii, puneai shi tu draq un pachet Ghia X cu piele shi eleron de ST, kre aratau foarte bine shi iti apasau mashina la viteze mari pe asfalt...iti garantez k te ajuta enorm eleronul
in rest, cred k plangi mai tare decat mine la gropile din bucureshti, cu jantele alea de 18...ale mele de 17 le-am facut terci pe toate 4 shi a trebuit sa imi mai cumpar un set complet cu tot cu cauciucuri, de data asta avand shi protectie de jante, k alealalte erau praf
zimi daca eshit multumit de cutia de viteze, catzi Km ai cu ea de cand ai luat-o shi ce probleme au mai aparut pe parcurs
Drive safe