Tuning

Focus turbo?

Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!

Focus turbo?

Mesajde bo9dan » 08 Iul 2008, 11:14

salut , am gasit zilele astea pe net o firma care aduce kit-uri turbo pentru focus 1.8 zetec si m-ar tenta.le-am trimis mail , am primit raspuns :

""Kitul costa 1150 euro, livrare 10-14 zile ,avans 50%.Nu oferim montaj dar va putem indruma spre un service cu care lucram (nu stiu pretul pentru montaj, difera de la masina la masina, trebuie vazut la fata locului cu masina si piesele in fata).Puterea poate creste pana la 320 cp, dar ca sa fie safe si sa nu existe riscuri, ar trebui sa fie cu maxim 100 cp peste puterea stoc a motorului.Pana in aceasta putere nu trebuie facute schimbari interne in motor.Kitul are garantie 90 zile.
Cu stima,
ing. Mihai Spanachi
http://www.SRZ.ro ""

din poze arata bine :D dar nu stiu daca nu imi stric mai mult masina cu kit-ul asta ( in timp ,ma refer).plus ca garantia de 90 de zile e prea mica.
pe de alta parte 115 cp + hai sa zic 95cp = RS :-" (eventual mai scot un scaun :D )

daca va pricepeti va rog sa ma ajutati cu un sfat..doua :D mersi frumos
bo9dan
Incepator

Maşina: Ford Focus ,2001,1.8

Re: Focus turbo?

Mesajde DanielArdelian2 » 08 Iul 2008, 12:57

Daca asta este masina ta de hobby, de weekend, si dispui de acei bani (sa zicem 1500 EUR), da-i bataie.

Daca tu si familia ta depindeti de aceasta masina si aveti nevoie sa stiti ca va puteti baza pe ea, nu te baga.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde isotech_ro » 08 Iul 2008, 13:11

$1 scrie:$2alut , am gasit zilele astea pe net o firma care aduce kit-uri turbo pentru focus 1.8 zetec si m-ar tenta.le-am trimis mail , am primit raspuns :

""Kitul costa 1150 euro, livrare 10-14 zile ,avans 50%.Nu oferim montaj dar va putem indruma spre un service cu care lucram (nu stiu pretul pentru montaj, difera de la masina la masina, trebuie vazut la fata locului cu masina si piesele in fata).Puterea poate creste pana la 320 cp, dar ca sa fie safe si sa nu existe riscuri, ar trebui sa fie cu maxim 100 cp peste puterea stoc a motorului.Pana in aceasta putere nu trebuie facute schimbari interne in motor.Kitul are garantie 90 zile.
Cu stima,
ing. Mihai Spanachi
http://www.SRZ.ro ""

Deja din titlu vinzatorul a exagerat !!! :( :( :( Auzi vrajala "pina la 320 cp" pai dragul meu daca "impingi" motorul pina la asa putere ai sa-l si schimbi ca la formula 1, adica la maxim 1000km. Sigur, din punctul meu de vedere, ar fi sa "tragi" din motor max 50CP si astia cu mare grija. Eu sunt convins ca o sa sara pe mine diversi "experti" de pe forum dar parerea mea este sa stai linistit. Mai degraba vinzi masina + cei 1500 euro si cumperi alta facuta de fabrica in versiune turbo + un eventual chip tuning (dar cu mare grija).

Motorul a fost facut sa fie aspirat iar daca il "impingi" cu turbo deja sunt probleme
isotech_ro
1nsane Member

Maşina: Ford S-max Titanium 2.0TDCI Powershift
VIN: WF0JXXWPCJGE25511

Mesajde BoogY » 08 Iul 2008, 20:11

La un raport de compresie 10.00:1 100 de cai doar prin turbo si ma rog injectoare,regulator samd sunt cam vise.Raportul de compresie este mare,nu rezista la presiuni mari,mi-e greu sa cred ca doar cu 1000 euro scoti 100 cai.Nu e chiar asa usor precum pare.
BoogY

Mesajde bo9dan » 09 Iul 2008, 09:25

$1 scrie:$2a un raport de compresie 10.00:1 100 de cai doar prin turbo si ma rog injectoare,regulator samd sunt cam vise.Raportul de compresie este mare,nu rezista la presiuni mari,mi-e greu sa cred ca doar cu 1000 euro scoti 100 cai.Nu e chiar asa usor precum pare.

asa ma gandeam si eu ,vorbeam zilele trecute cu un prieten de turbo si ziceam ca fara vreo 2000 de euro ,cel putin nu are rost sa ma bag pe turbo.. :( ,la banii astia imi pot lua alta masina linistit...
bo9dan
Incepator

Maşina: Ford Focus ,2001,1.8

Mesajde Officer » 04 Sep 2008, 09:42

Montarea unei turbine implica mult mai mult... Ma batea si pe mine gandul dar am ajuns la sume de 10 000 USD ca sa fie totul ca la carte... Doar motor care sa reziste la 300 CP e 3500 USD, modificarile in cutie mai duc vreo 1000 usd, un kit turbo serios e de la 2000 USD in sus + montaj+modificari sistem franare si sistem prindere motor+ alte maruntisuri.

http://www.focus-power.com/view.php?showme=Home

http://www.turbozx3.com/modifications.htm
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Mesajde BestROC » 15 Oct 2008, 13:23

http://www.focussport.com/turbocharger.htm

:) pt. modelele noi cu duratec sau pt cei cu zetec kit de compresor.
Fiesta ST Frozen White 180CP
Mondeo Titanium 4x4 Magnetic Grey 210CP
Alfa Romeo Stelvio Blu Montecarlo 310CP
Renault Clio TCe 220 R.S. Trophy White 240CP
BMW M2 Blue Long beach 410CP
Gold Member

Maşina: Fiesta ST Frozen :)

Mesajde Officer » 26 Noi 2008, 11:22

Un stage 2 4000 USD... fara transport. De montat aici s-o gasi oare vreun service competent sa il monteze si sa ofere si garantie? :) Trebuie mapat si calculatorul, programat injectoarele, ambreiaj adecvat, omologari pe la RAR si alte multe batai de cap...mai bine iei o masina cu turbo din fabrica :)
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Înapoi la Tuning