ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
05 Sep 2006, 15:37
da stau in cornisa pe langa scoala 10.... a fost frumos cand a venit propritarul masinii avariate ... noroc ca a scapat ranga in far si nu in tabla ... ca vecinu cu loganu e cam ticnit si el si parca vad ca ar fi vrut sa ii ia alt logan ca el nu acepta carpeli la masina de 3 zile ... asa cu farul e altceva mai merge parca
06 Sep 2006, 11:26
Luati va garaj,si daca se poate incuiati-l!!!!!Duminica noaptea di n fata garajului(curte interioara inchisa cu poarta cu deschidere electronica ) mi-or furat scooterul.Si culmea ironiei pe strazi se gasesc lasate aiurea o gramada de alte scootere.Deh..daca omului i-a placut al meu... ce sa fac.
09 Sep 2006, 14:05
Ca să nu deschid alt topic, mă confrunt cu următoarea problemă: de ieri un individ cu număr de Braşov s-a pus pe locul meu de parcare, loc plătit şi marcat ca atare. I-am lăsat două bilete, pe ambele le-a luat, însă nu a mutat maşina. Cum pot să-l conving să o mute? La poliţie? La ADP? Nu vreau să recurg la măsuri de genul tăiat cauciucuri sau altele similare.
09 Sep 2006, 14:25
$1 scrie:$2a să nu deschid alt topic, mă confrunt cu următoarea problemă: de ieri un individ cu număr de Braşov s-a pus pe locul meu de parcare, loc plătit şi marcat ca atare. I-am lăsat două bilete, pe ambele le-a luat, însă nu a mutat maşina. Cum pot să-l conving să o mute? La poliţie? La ADP? Nu vreau să recurg la măsuri de genul tăiat cauciucuri sau altele similare.
Mi se intampla aproape de fiecare data cand plec cu masinina, gasesc locul ocupat de unu si de altul, in afara de biletel in parbriz nu prea ai ce face...decat sa il blochezi, sa il reclami...sau ...sa ii tai cauciucurile....aici deja e violentza,.......asta e tara in care traim, noi suntem prosti ca platim si altii destepti ca pot parca oriunde.....
PS: sa nu mai zic ca ii tai tu cauciucurile dar si el stie pe urma unde parchezi si o sa iti lase si el la randul lui un "suvenir".....ca asa e romanul
09 Sep 2006, 17:51
cum nu ai ce face ? chemi politia comunitara si-i ridica masina.
incearcai.. o sa fii surprins!
09 Sep 2006, 18:32
$1 scrie:$2um nu ai ce face ? chemi politia comunitara si-i ridica masina.
Da, dar eu n-am casco la balena si cand o afla proprietarul ca i s-a ridicat masina din cauza ca a parcat pe loc nepermis o sa imi gasesc farurile pe jos cum le-a gasit un vecin ......
09 Sep 2006, 18:54
la voi in bucuresti vad ca e dezastru cu locurile astea de parcare

Avantaj de a sta la casa. Oricum oradea e un loc linistit relativ unde inca gasesti loc de parcare la cel mult 50-100 m de locul unde ai treaba
09 Sep 2006, 20:11
$1 scrie:$2um nu ai ce face ? chemi politia comunitara si-i ridica masina.
Pe bune? Să ştii că o să încerc.
$1 scrie:$2a, dar eu n-am casco la balena...
Eu am :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
09 Sep 2006, 21:30
Nu stiu daca ii ridica masina, da la mine pot chema politia (comunitara cred) daca altcineva imi ocupa locul inchiriat la primarie, ceea ce au si facut ai mei in vreo 2-3 randuri. Din cate stiu pe baza nr de inmatriculare ii afla adresa/tel. il contacteaza si ii dau avertisment si p-orma amenda daca recidiveaza.
Daca ala se vede cu politia pe el, probabil isi va muta masina, speram sa nu recurga si la razbunari, desi n-are de ce pt ca doar a fost avertizat.