Re: Intalnire IULIE - Cluj
$1 scrie:$2n cazul in care nu pot ajunge pe 11, pana la ce ora va gasesc la Iulius? eventual imi poate da cineva un numar de telefon sa sun,in cazul in care nu va mai gasesc acolo..mersi anticipat
Poate cam tarziu un pic raspunsul, dar sper sa ajute: data trecuta s-a spart gasca cam pe la 4 dupa masa. la prima intalnire eu am plecat pe la 2 ca am avut ceva treaba, dar baietii au mai stat. de gasit ii gasesti, ca zicea Black Cat ca o sa avem indicatoare si anunturi in sistemul audio al Iulius-ului.
Cei care nu stiu unde e: fie ca veniti de sus (dinspre Gheorgheni) fie de jos (Marasti), mergeti pana vedeti iullius mall-ul. chiar la coltul lui o sa vedeti un semafor functional (ca mai jos e unul nefunctional). la acest semafor va incadrati pe banda cea mai apropiata de Iullius. in dreptul lui o sa vedeti o rampa abrupta. urcati pe ea pana sus. o sa treceti peste niste coame de alea de limitare, printre doua gherete de control cu bariera (ridicata sper). in stanga o sa vedeti o piramida de sticla de vreo 7 metri inaltime care are rol de giratoriu. mergeti tot inainte pana ajungeti in capatul parcarii la zidul de beton. acolo o luati la stanga pe langa zid, si chiar in capat o sa vedeti ca este o coborare. va incadrati pentru coborare si o sa ne vedeti. asta e traseul pe care sa il urmati. nu stiu cum vor gestiona cei de la Paza traficul, ramane sa improvizam. eventual daca nu reusiti sa intrati, lasati masina intr-o parcare si mergeti dupa cineva sa va ajute sa intrati (dintre participanti).
-

Shade - Gold Member
- Maşina: Ka 1.3i 60CP
- VIN: WF0BXXWPRB3J47700

Acuma asteptam pozele de la RunAwayDu si de la ceilalti colegi care au facut fotografi!

... nu am patit niciodata asa ceva... numai la intalnirele club ford
.. incredibil