Imagini/Filme/Sunete diverse
09 Iul 2008, 11:57
http://www.catavencu.ro/la_zi/din_editia_print/in_haine_de_cersetor_cu_salariu_de_director.html"Povestea cersetorului milionar, cu casa, masa, antena parabolica si contul plin, a facut, saptamana trecuta, inconjurul tarii. Asa am aflat, alaturi de intreaga Romanie, ca din cersit se poate castiga foarte bine. Si, totusi, daca nu-i asa? Am fost eu acolo, cu mana-ntinsa, sa verific? N-am fost. Pai, ia sa ma duc, ca de munca oricum m-am cam plictisit. ..."
e...cum o fi?
09 Iul 2008, 20:20
ma asteptam la asa de la catavenci ...
16 Iul 2008, 08:48
90% poate chiar mai mult din cersetori sunt impostori.
31 Iul 2008, 22:19
$1 scrie:$20% poate chiar mai mult din cersetori sunt impostori.
de fiecare data cand vad cersetori imi aduc aminte de Filantropica si celebra replica " Ti-a fost mila, ti-am luat banii !"
04 Aug 2008, 17:08
Oricum, eu am observat ca de ceva vreme lumea nu prea le mai da nimic, cel putin la metrou, drept urmare... au inceput sa fie mai putin. E drept, si Metrorex a contribuit la reducerea fenomenului(parca nu prea ii mai lasa sa intre).
Sper ca tot mai multi oameni sa isi dea seama ca daca ei nu mai au satisfactia muncii, se vor lasa de meserie.
04 Aug 2008, 22:50
Cred ca si campania TV contribuit mult, mai ales ca si ii arata pe multi si vede lumea cui sa nu dea...dar tot sunt si vor fii destui, pacat de cei saraci care chiar o fac sa supravietuiasca...sunt si adevaratii amarati, dar mult mai putini vizibili.
02 Sep 2008, 23:00
avand in vedere ca e vorba de celebrul Angst de la Universitate, le vad zilnic pe batranicile cu pricina. si intr-o zi, pe un gang am vazut cum o tigancusa la vreo 20-25 de ani o ajuta pe una dintre ele sa isi puna un bandaj pe cap. probabil daca mai stateam putin as fi vazut si cand ii lua incasarile... prefer sa le dau cersetorilor ceva de mancare (de obicei chiflele pe care nu le mananc la spring le dau celor 2 batranici). cred ca e singura modalitate ca ei sa se aleaga cu ceva, referindu-ma aici la cei santajati sa cerseasca, nu la cei care sunt proprii lor stapani...