08 Iul 2008, 08:20
08 Iul 2008, 09:14
$1 scrie:$2mi-au spus apoi sa-mi caut alt loc de parcare, citez: "ca unii vecini sunt mai orgoliosi".
Tziganul a reusit, aproape in fiecare seara cand vin de la lucru pe la 19:00 locul acela e liber !
08 Iul 2008, 09:23
$1 scrie:$2...
am chemat politia, au discutat cu dansul fara sa fiu eu de fata, mi-au spus apoi sa-mi caut alt loc de parcare, citez: "ca unii vecini sunt mai orgoliosi".
...
08 Iul 2008, 09:35
$1 scrie:$2au ajuns tiganii sa aplice legea in tara asta ?
08 Iul 2008, 09:39
$1 scrie:$2$1 scrie:$2au ajuns tiganii sa aplice legea in tara asta ?
E retorica banuiesc. Stim cu totii raspunsul...
08 Iul 2008, 09:48
$1 scrie:$2$1 scrie:$2u stiu daca lui alen ii place locul respectiv dar eu consider o mare mitocanie ca intr-o parcare in care nu platesti nici un loc sa vina unul sa zica "asta e locul meu". Un loc de parcare este al tau daca l-ai platit si ai un act care sa dovedeasca asta. Am si la mine la bloc doi figuranti de-astia care m-au abordat la inceput, cand ma mutasem in bloc, cu texte de genul "vecinu' stiti, locul in care ati parcat este al meu, va rog next time...". Le-am raspuns ceva la modul "vecinu' imi arati si mie chitanta cu care ai platit locul si next time..."
La mine la tg-jiu, seara nu prea sunt probleme. Avem o parcare destul de mare si e loc pentru toti. Cu toate ca nu sunt inchiriate sau cumparate, in general fiecare locatar are locul lui, si se respecta asta, in majoritatea timpului. Mi se pare un lucru bun, in principal din comoditate, ca nu trebuie sa dau ture prin parcare sa gasesc un loc, sau sa parchez la alta scara, pt ca si vecinul din celalalt bloc a parcat la scara mea. Bineinteles, daca vecinul parcheaza in locul meu ca nu au mai fost locuri in apropiere, asta e, caut alt loc, nu ma apuc sa l blochez, sa ne luam la cearta.
Ziua insa, e dezastru pt ca, fiind in centru, toti vin in parcarea blocului nostru, si cu greu mai gasesti un loc liber. Cu toate ca, la cateva sute de metri este o parcare cu plata care sta goala mai mereu. In cazuri din astea devin nesimtit si l blochez, chiar daca plec si a doua zi.
08 Iul 2008, 09:57
08 Iul 2008, 10:03
08 Iul 2008, 10:05
08 Iul 2008, 10:11
$1 scrie:$2 retorica banuiesc. Stim cu totii raspunsul...
$1 scrie:$2vident ca stim raspunsul...
dar mai e o intrebare : pana la urma, a cui este tara asta in care traim si platim impozite cu totii ?
a noastra a tuturor, sau doar a bronzatilor, tupeistilor si "orgoliosilor"...?
09 Iul 2008, 00:04
$1 scrie:$2u am un tigan la bloc, am parcat pe "locul lui" de vreo cateva ori, fara sa stiu ca e al lui deoarece "locul lui" este pe banda din dreapta a unui bulevard, parcare amenajata TelPark.
Mi-a umplut masina de gunoaie de vreo 3 ori, am chemat politia, au discutat cu dansul fara sa fiu eu de fata, mi-au spus apoi sa-mi caut alt loc de parcare, citez: "ca unii vecini sunt mai orgoliosi".
De atunci nu mai parchez acolo, mai bine caut un loc la blocurile vecine.
Deci vezi ca se poate si in Romania daca vrei sa ai locul tau de parcare ?
Tziganul a reusit, aproape in fiecare seara cand vin de la lucru pe la 19:00 locul acela e liber !
09 Iul 2008, 10:17
09 Iul 2008, 14:51
$1 scrie:$2u stau la camin. si in iarna, am montat vreo 4-5 panouri de gard in spatele portii de fotbal de la terenul din apropiere. am muncit vreo 2-3 zile de unul singur. si acum, ma pun in situatia de a nu gasi loc de parcare pe aleea cu pricina. am dreptul sa revendic un loc de parcare acolo? in conditiile in care inainte sa pun gardul, nu se risca nimeni sa parcheze masina deoarece toata ziua erau bombardate de suturi.
09 Iul 2008, 16:28
$1 scrie:$2u stau la camin. si in iarna, am montat vreo 4-5 panouri de gard in spatele portii de fotbal de la terenul din apropiere. am muncit vreo 2-3 zile de unul singur. si acum, ma pun in situatia de a nu gasi loc de parcare pe aleea cu pricina. am dreptul sa revendic un loc de parcare acolo? in conditiile in care inainte sa pun gardul, nu se risca nimeni sa parcheze masina deoarece toata ziua erau bombardate de suturi.
09 Iul 2008, 19:33
10 Iul 2008, 08:57
$1 scrie:$2$1 scrie:$2u stau la camin. si in iarna, am montat vreo 4-5 panouri de gard in spatele portii de fotbal de la terenul din apropiere. am muncit vreo 2-3 zile de unul singur. si acum, ma pun in situatia de a nu gasi loc de parcare pe aleea cu pricina. am dreptul sa revendic un loc de parcare acolo? in conditiile in care inainte sa pun gardul, nu se risca nimeni sa parcheze masina deoarece toata ziua erau bombardate de suturi.
Cand ai facut faza aia puteai cumpara frumos si o pancarta din aia cu interzis parcarea pe care scriai numarul tau de la masina. Ok, nu e un contract, dar macar daca venea unul cu gura mare ii aratai gardul si il intrebai daca stie cine l-a montat.
10 Iul 2008, 19:00
$1 scrie:$2Laudabila fapta dar asta nu te poate face stapan pe locul ala.
10 Iul 2008, 21:31
$1 scrie:$2$1 scrie:$2$1 scrie:$2u stau la camin. si in iarna, am montat vreo 4-5 panouri de gard in spatele portii de fotbal de la terenul din apropiere. am muncit vreo 2-3 zile de unul singur. si acum, ma pun in situatia de a nu gasi loc de parcare pe aleea cu pricina. am dreptul sa revendic un loc de parcare acolo? in conditiile in care inainte sa pun gardul, nu se risca nimeni sa parcheze masina deoarece toata ziua erau bombardate de suturi.
Cand ai facut faza aia puteai cumpara frumos si o pancarta din aia cu interzis parcarea pe care scriai numarul tau de la masina. Ok, nu e un contract, dar macar daca venea unul cu gura mare ii aratai gardul si il intrebai daca stie cine l-a montat.
Laudabila fapta dar asta nu te poate face stapan pe locul ala.
16 Iul 2008, 15:17
$1 scrie:$2audabila fapta dar asta nu te poate face stapan pe locul ala.
$1 scrie:$2 corect, Virgil. Doar ca el este cel care a pus gardul. Daca il da jos, sa vedem cine mai parcheaza. Si are voie sa-l dea jos, doar e al lui, el l-a pus.
16 Iul 2008, 15:55
16 Iul 2008, 17:09
$1 scrie:$2and ai facut faza aia puteai cumpara frumos si o pancarta din aia cu interzis parcarea pe care scriai numarul tau de la masina
16 Iul 2008, 18:08
16 Iul 2008, 22:50
17 Iul 2008, 07:40
17 Iul 2008, 08:57
17 Iul 2008, 09:30