Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Cumpar centuri pirotehnice

11 Noi 2007, 20:09

Cumpar centurile pirotehnice pentru un ford focus. au fost declansate intr-un accident.

13 Noi 2007, 13:35

Nimeni nimic?

13 Noi 2007, 13:47

Ce sunt alea?

16 Noi 2007, 19:24

Centura de siguranta se prinde in chestia aia de la scaun, care are un sistem de prindere pirotehnic si in caz de impact se declanseza si se contracta, tragand ocupantul in scaun ca sa nu fie lovit prea tare de airbag. Eu am cumparat masina lovita, au fost schimbate airbagurile, dar centurile nu. Cred ca potrivesc si de la mondeo fiesta etc.

17 Noi 2007, 02:54

nu se potriveste de la mondeo sau fiesta

17 Noi 2007, 03:31

Nu vreau sa bag mortu-n casa, dar :
ai facut un test de modul airbag si centuri ?
Te intreb pentru ca de cele mai multe ori dupa un accident se schimba (evident ) airbagurile si apoi se vinde masina.
Mai trebuie schimbate si centurile (de fapt inchizatoarele de la centuri) dar si modulul de airbag+centuri ( sunt doua module intr-o singura carcasa ).
Toata tarasenia costa la reprezentanta in jur de 3200 RON.

17 Noi 2007, 04:21

$1 scrie:$2e intreb pentru ca de cele mai multe ori dupa un accident se schimba (evident ) airbagurile si apoi se vinde masina.

De ce?

$1 scrie:$2ai trebuie schimbate si centurile (de fapt inchizatoarele de la centuri) dar si modulul de airbag+centuri ( sunt doua module intr-o singura carcasa ).
Toata tarasenia costa la reprezentanta in jur de 3200 RON.

Sau mult mai putin daca stii de unde sa cumperi. Am trecut si eu prin asta si nu e dracul asa de negru.

17 Noi 2007, 12:52

@VIPER: De ce? Simplu, pentru ca se doreste sa se ascunda faptul ca masina a fost lovita si atunci cel mai ieftin e sa pui airbag-urile si atat.
Banuiesc ca la un test, @unariciflocos a fost anuntat ca exista un cod de eroare la centurile pirotehnice. ( subliniez: BANUIESC ). Din pacate un amic de-al meu a patit la fel si a trebuit sa schimbe tot ce am enumerat mai sus.
Sunt convins ca se poate mai ieftin, de aceea am si scris ca 3200 RON a fost la reprezentanta Ford ( nu conteaza numele)

17 Noi 2007, 13:26

Pai el nu a zis ca a luat masina asa. Eu am banuit ca e masina lui. Si chiar daca o lua asa (cum a fost cazul meu), totul se poate face sa fie ok, si cu cheltuieli de bun simt. E usor de zis "se vinde masina"...

17 Noi 2007, 20:16

Nu m-am facut inteles.
Nu-i recomandam sa vanda masina. Eu am crezut ca a descoperit faptul ca nu-i functioneaza centurile si atunci am mers pe ideea enuntata de mine.
Daca a avut el accidentul si stie exact ce probleme are atunci cu siguranta se decurca mai ieftin dar nu recomand SH.
Mai mult "operatia" e bine sa se faca intr-un service specializat sa nu "deranjeze" cumva si modulul de airbag si sa sara fara motiv airbag-urile.

17 Noi 2007, 23:27

Total de acord. Eu unul asa am facut si acum toate testele ies OK.

Re: Cumpar centuri pirotehnice

20 Iul 2008, 12:37

de ce so vinda, doar ptr ca au sarit airbagurile, se rez usor treaba cu airbagurile iar k pret depinde de unde cumperi, modulu ori se schimba ori se reprogrameaza depinde de model, asa ca ....totul iese k inainte si nau cum s asara accidental doar daca poate leo monta "vasile".

Re: Cumpar centuri pirotehnice

20 Iul 2008, 20:05

......900 ambele +150 resetarea modulului+senzorul care la declansat=destul pentru o lovitura mica :((
Subiect închis