$1 scrie:$2aina masinuta.Sa o stapanesti sanatos.
Cum e suspensia sport, tare...? Ma refer la duritate si la cum se prezinta pe denivelari.
Si geamurile fumurii cat de intunecate sunt? Asi dori sa aleg si eu optiunea asta dar vreau o parere.
Si inca o intrebare... Jantele le-ai ales tu sau erau in pachet? Se poate alege si alt model la pachetul sport?
Mi-a fost teama la un moment dat, ca am ales cu inima si nu cu mintea pachetul sport, si va fi mai putin confortabila.. dar acum nu cred ca am gresit. Raportat la cealalta masina a familiei, Opel Corsa D, absoarbe muuult mai bine denivelarile si ma stresez mult mai putin sa le ocolesc.
Despre geamuri ce sa zic.. te obisnuiesti daca vrei sa folosesti oglinda retrovizoare, sunt soferi care nu s-ar uita in oglinda aia nici cu cea mai clara sticla; ieri am avut pasageri pe locurile din spate si au apreciat f mult umbra si... intimitatea.
Modelul de jante este pt pachetul sport si s-a nimerit cu ce vroiam eu; consultantul de vanzari spunea ca pot alege orice altceva de 16 dar cred ca zicea doar sa-mi faca pe plac.
Ca dotari nu regret decat lipsa pilotului automat care nu s-a putut pune pe volanul in 3 spite, in rest nu as schimba-o.
Ieri am fost cu ea la plimbare si as mai adauga cateva impresii:
Pe alea bune nu le mai zic ca le stiu toti.. hai poate doar una: maaaama cum sta pe curbe.
Plasticele de la interior nu ma mai streseaza, m-am obisnuit cu ele si nu-mi mai sar in ochi ca la inceput.
Ma enerveaza in continuare podeaua, denivelata, urat decupata mocheta pt sistemul de prindere a covoraselor (care in dreapta lipseste).
Ma enerveaza cotiera care aluneca in spate prea usor.
Am AC automat dar nu vad in torpedou acel buson de eliberare/oprire a aerului... wtf???
Pe locul pasagerului este f prost pus butonul de actionare a geamului electric.
Si nu prea-mi place pedala de frana mi se pare mult mai moale decat la Corsa.
Aaaa si-mi mai place consumul: 8.1 in primii 400km, 300 au fost extra dar cu 4 oameni si AC.. ma pregatisem sufleteste sa vad mai mult.