Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Dvd auto Innovatek 2 din,Div X,Bluetooth,Touchscreen

02 Iul 2008, 20:47

Dupa achizitionarea unei masini sistemul audio este prioritar de accea va invitam pe site-ul nostru,pentru cele mai bune sisteme multimedia auto.
Modelul Innovatek DVD758 este un sistem complet care cuprinde mai multe dispozitive intr-unul singur.
Acesta este dotat cu display de 7 inch digital cu posibilitate reglare a unghiului de vizibilitate,MP3 player, tuner AM/FM cu RDS-30 de posturi presetabile, tuner TV NTSC/PAL/SECAM,control pentru luminozitate, contrast si culoare, DVD-ul ofera posibilitatea de redare a fisierelor DivX cu extensie .mpg sau .avi, port USB pentru conectarea altor dispozitive portabile cum ar fi MP3 player sau un stick Flash şi un card reader SD-MMC,bluetooth pentru a vorbi la telefon si conduce in siguranta,2 intrari/iesiri AV pentru conectare tetiere sau un monitor extern,
prin mufa audio-video AUX se poate atasa o camera video care sa ajute la parcarile cu spatele.
Dvd-ul este prevăzut cu egalizator de ton şi optiuni predefinite pop, rock, classic pentru sunet şi control pentru partea video: luminozitate,contrast ,culoare,Sistemul audio-video este dotat cu un amplificator de 4X50 W + o iesire pentru subwoofer pentru o auditie cat mai clara si placuta a filmelor,videoclipurilor si a melodiilor preferate.De asemenea sistemul are posibilitatea de atasare a unei magazii CD/DVD sau a unui sistem de navigatie GPS.Innovatek DVD758 este un dispozitiv ce ofera tot ce inseamna multimedia intr-o masina,fiind cea mai buna alegere pentru masina dumnavoastra.
Date tehnice dvd:
-Reda DVD, VCD,MP3,DIV X,
Citeste discuri CD, CD-R, CD-RW,DVD+R,DVD-R,DVD-RW,
-Display 7" TFT motorizat ,
-Tv tuner PAL / NTSC ,
-Redare imagini format Jpeg sau Gif,
-Radio am si fm cu RDS ,
-Electronic anti-shock ,
-Usb port ,
-Bluetooth(CAR KIT) ,
-Touchscreen ,
-Iesire 45W X 4 ,
-Posibilitate atasare camera video pentru parcare,gps box pentru navigatie
sau magazie cd-uri ,
-Intrare si iesire rca(pentru conectare display tetiere etc),
-Iesire SUB-Woffer ,
-Card reader SD
-Dimensiuni:17,6 cm(Lungime) x 10 cm(Inaltime) x 18,3 cm (latime)
Pachetul contine:Dvd auto,Telecomanda ,Microfon ,Cablu conectare ,Manual de utilizare ,
Garantie 24 luni.
Livrare in 24 de ore in orice localitate din tara.
Pentru detalii vizitati site-ul http://www.dvdauto.org sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0740051857.
Pret 1260 lei cu Tva
Fişiere ataşate
dvd2dinmeniumic.jpg

Re: Dvd auto Innovatek 2 din,Div X,Bluetooth,Touchscreen

04 Iul 2008, 22:10

$1 scrie:$2upa achizitionarea unei masini sistemul audio este prioritar de accea va invitam pe site-ul nostru,pentru cele mai bune sisteme multimedia auto.
Modelul Innovatek DVD758 este un sistem complet care cuprinde mai multe dispozitive intr-unul singur.
Acesta este dotat cu display de 7 inch digital cu posibilitate reglare a unghiului de vizibilitate,MP3 player, tuner AM/FM cu RDS-30 de posturi presetabile, tuner TV NTSC/PAL/SECAM,control pentru luminozitate, contrast si culoare, DVD-ul ofera posibilitatea de redare a fisierelor DivX cu extensie .mpg sau .avi, port USB pentru conectarea altor dispozitive portabile cum ar fi MP3 player sau un stick Flash şi un card reader SD-MMC,bluetooth pentru a vorbi la telefon si conduce in siguranta,2 intrari/iesiri AV pentru conectare tetiere sau un monitor extern,
prin mufa audio-video AUX se poate atasa o camera video care sa ajute la parcarile cu spatele.
Dvd-ul este prevăzut cu egalizator de ton şi optiuni predefinite pop, rock, classic pentru sunet şi control pentru partea video: luminozitate,contrast ,culoare,Sistemul audio-video este dotat cu un amplificator de 4X50 W + o iesire pentru subwoofer pentru o auditie cat mai clara si placuta a filmelor,videoclipurilor si a melodiilor preferate.De asemenea sistemul are posibilitatea de atasare a unei magazii CD/DVD sau a unui sistem de navigatie GPS.Innovatek DVD758 este un dispozitiv ce ofera tot ce inseamna multimedia intr-o masina,fiind cea mai buna alegere pentru masina dumnavoastra.
Date tehnice dvd:
-Reda DVD, VCD,MP3,DIV X,
Citeste discuri CD, CD-R, CD-RW,DVD+R,DVD-R,DVD-RW,
-Display 7" TFT motorizat ,
-Tv tuner PAL / NTSC ,
-Redare imagini format Jpeg sau Gif,
-Radio am si fm cu RDS ,
-Electronic anti-shock ,
-Usb port ,
-Bluetooth(CAR KIT) ,
-Touchscreen ,
-Iesire 45W X 4 ,
-Posibilitate atasare camera video pentru parcare,gps box pentru navigatie
sau magazie cd-uri ,
-Intrare si iesire rca(pentru conectare display tetiere etc),
-Iesire SUB-Woffer ,
-Card reader SD
-Dimensiuni:17,6 cm(Lungime) x 10 cm(Inaltime) x 18,3 cm (latime)
Pachetul contine:Dvd auto,Telecomanda ,Microfon ,Cablu conectare ,Manual de utilizare ,
Garantie 24 luni.
Livrare in 24 de ore in orice localitate din tara.
Pentru detalii vizitati site-ul http://www.dvdauto.org sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0740051857.
Pret 1260 lei cu Tva

Se Monteaza In Locul CD-Playeru?

05 Iul 2008, 01:19

Belea scula!!!! Da parca nu as avea curaj sa o tin in masina.

05 Iul 2008, 10:53

te rog sa specifici o reducere pentu membrii forumului!

16 Iul 2008, 15:19

Chiar sunt interesat ........care ar este reducerea pentru cei de pe forum???? :D

Produsul este in stoc? eventual in cat timp ajunge daca nu este in stoc??

16 Iul 2008, 19:26

scuze pentru ca nu am aspuns la timp intrebarilor,am fost putin ocupat :-t .
Pentru
cosminho-da dvd-ul se monteaza in locul cd-playerului care il aveti pe masina.
Moadib -o reducere de 30 ron pentru membri forumului la fiecare dvd achizitionat,avem in stoc ambele modele 2 Din (cu display motorizat sau fix)
Stima

16 Iul 2008, 22:31

Ok .. niste poze se pot pune si pe forum .. ca pe site nu am gasit nimic despre modelele motorizate / fixe ..sau poate nu m-am uitat eu bine ...
Sa inteleg ca transportul este prin fan curier /alta firma de mesagerie ; pret final ar fi de 1230 ron la care se adauga si costul transportului... indiferent de model (mobil / fix) ?

Multumesc..

16 Iul 2008, 22:46

da,
pretul final este 1230 lei +transport.
vin imediat si pozele.
Stima

16 Iul 2008, 23:00

5 poze cu dvd-ul2 din cu display motorizat si 4 cu dvd-ul cu display fix.
Stima
Fişiere ataşate
dvdauto2dindisplayfix4.jpg
dvdauto2dindisplayfix3.jpg
dvdauto2dindisplayfix2.jpg
dvdauto2dindisplayfix1.jpg
dvdauto2dinmotorizat3.jpg
dvdauto2dinmotorizat2.jpg
dvdauto2dinmotorizat1.jpg
4310-5-off.jpg
4310-6-back.jpg.thumb_164x164.jpg
4310-6-back.jpg.thumb_164x164.jpg (6.26 KiB) Vizualizat de 1051 ori

03 Aug 2008, 18:24

GPS-ul care se poate conecta la el il aveti ? Specificatii / pret ?
Subiect închis