Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

radio cu dvd

03 Iul 2008, 20:53

intrebare ?:
se poate monta 7" LCD TOUCHSCREEN TV MONITOR IN DASH FM DVD PLAYER pe ford focus.
ma refer la dimensiunile sculei si la spatiul din bord.
multumesc anticipat.

Re: radio cu dvd

07 Iul 2008, 13:53

Pai dupa cate stiu eu .. sunt dvd-uri 2din adica au marime stas. 1 din este un cd normal si 2 din ( dublu celui 1 din ) :D
deci in concluzie intra ....
Poate o poza cu dvd-ul.....

15 Iul 2008, 08:18

uite aici, eu tocmai am comandat unul fara gps ca e mai eftin :D , ajunge sapt urmatoare, daca vrei revin cu impresii.

http://www.autogadget.ro/index.php?page ... t&Itemid=1

15 Iul 2008, 19:57

da se poate monta..

16 Iul 2008, 23:59

Pe focus 1 nu intra pt focus 1 nu are gaura de 2 DIN ci de 1.8 parca.
Pe focus 2 intra.

17 Iul 2008, 05:49

se poate monta, atentie insa la interfata pt comenzi pe volan. iti recomand ca montajul sa-l faci la o firma autorizata ford sau chiar in service

17 Iul 2008, 09:46

$1 scrie:$2ite aici, eu tocmai am comandat unul fara gps ca e mai eftin :D , ajunge sapt urmatoare, daca vrei revin cu impresii.

http://www.autogadget.ro/index.php?page ... t&Itemid=1

Link-ul tau duce catre o unitate cu GPS. Ai discutat cu ei si iti aduc unul mai ieftin, fara GPS?
Te rugam sa ne tii la curent cu impresii dupa montare, cum se impaca cu satelitul de la volan, etc.

17 Iul 2008, 09:50

ok, revin sapt urm...oricum il montez la TESTER (reprezentanta ford din Iasi) va spun si cat v-ar costa si durata.

31 Iul 2008, 15:50

Ceva vesti?
L-ai montat, cume se comporta?

31 Iul 2008, 16:01

Montat chiar ieri, cu ceva dificultati la montaj pentru ca e aceeasi dimensiune dar mai trebuie taiate nijte urechi de pe rama masinii si trebuie gasita o solutie alternativa de prindere pentru ca nu are cleme ca cel original, si in pachet, eu cel putin,nu am primit o solutie alternativa. Se comporta aproape excelent nemultumit de TV semnalul este f prost dar am ma gandesc poate e antena cu probleme, am sa mai incerc.Atentie daca vi-l instalati singuri trebuie sa va legati un anumit fir de culoare roz la masa...sunati la Autogaget si cereti pe cineva de la service. In rest succes! merita banii, revin cu poze.

31 Iul 2008, 17:21

firul roz e cumva cel ce ar trebui legat, conform instructiunilor, la frana de mana?

31 Iul 2008, 17:25

cred ca da

31 Iul 2008, 18:13

$1 scrie:$2ontat chiar ieri, cu ceva dificultati la montaj pentru ca e aceeasi dimensiune dar mai trebuie taiate nijte urechi de pe rama masinii si trebuie gasita o solutie alternativa de prindere pentru ca nu are cleme ca cel original, si in pachet, eu cel putin,nu am primit o solutie alternativa. Se comporta aproape excelent nemultumit de TV semnalul este f prost dar am ma gandesc poate e antena cu probleme, am sa mai incerc.Atentie daca vi-l instalati singuri trebuie sa va legati un anumit fir de culoare roz la masa...sunati la Autogaget si cereti pe cineva de la service. In rest succes! merita banii, revin cu poze.

Pret scula, pret montaj? sa stim si noi :D..

31 Iul 2008, 18:52

1600 scula 150 montaj

31 Iul 2008, 18:55

si eu montat azi detalii si foto aici viewtopic.php?f=20&t=17977&p=272187#p272187

01 Aug 2008, 10:09

Ia te uita si nijte poze de la mine.

http://img134.imageshack.us/my.php?imag ... 000kb7.jpg
http://img380.imageshack.us/my.php?imag ... 002ji1.jpg

01 Aug 2008, 10:24

Daca firul roz trebuie legat la frana de mana.. nu inteleg ce e asa de greu sa-l conectati acolo ?
Ce implicatie are daca nu-l legati nici la frana de mana si nici la masa ?

01 Aug 2008, 10:47

e o setare mai tampita a producatorilor de unitati video pt masini.
mai precis, s-au gandit ei ca nu e bine ca soferul sa fie distras de la condus de catre filmele de pe unitate, asa ca firul ala permite unitatii sa afiseze video (tv sau filme) doar cu frana de mana trasa.

daca nu legi firul roz nicaieri, tv-ul nu va merge deloc.
daca legi firul roz la comutatorul de la frana de mana (ala care actioneaza indicatorul din bord), tv-ul o sa mearga doar cand frana de mana e trasa.
daca legi firul la masa, tv-ul va merge mereu.

in general, iti doresti ca tv-ul sa mearga intotdeauna cand vrei tu. mai asculti la stiri cand esti in trafic si-ti mai arunci cate un ochi la stop, mai urmaresc pasagerii un film....

06 Aug 2008, 14:18

Intrebare: Daca esti pe GPS poti asculta muzica de pe DVD/USB/CARD?

06 Aug 2008, 14:46

$1 scrie:$2ntrebare: Daca esti pe GPS poti asculta muzica de pe DVD/USB/CARD?

NU !!! :(( Poti sa fi pe dvd player si la evenimente gps comuta pe mod gps pentru informare si apoi revine in mod play

07 Aug 2008, 10:04

Cam nasol :(
Ma bate si pe mine gandul sa pun un gadget din asta si ma gandeam ca muzica merge in fundal si pe ecran apare GPS-ul. O exista o astfel de unitate (care sa stie sa faca multi-tasking in modul asta)?

07 Aug 2008, 22:33

$1 scrie:$2am nasol :(
Ma bate si pe mine gandul sa pun un gadget din asta si ma gandeam ca muzica merge in fundal si pe ecran apare GPS-ul. O exista o astfel de unitate (care sa stie sa faca multi-tasking in modul asta)?

Veciul meu GPS Mio C720 facea asta, dar ala statea in holder si nu am gasit zare un bluetooth v2.0 stereo care sa dea semnatl in mufa AUX, stateai firele ca-n jungla.

Azi am avut un drum mai lung si nu e chiar foarte rau, pentru ca GPS box isi face treaba in background si comuta foarte rapid (audio/video) la evenimente (speedcams, schimbari de directie), iar comutarea e foarte rapida. apoi imaginea mai persista cca 10 sec si muzica se aude in background. cei drept ca si la Mio cind apareau evenimete GPS muzica era "taiata" dar imaginea raminea tot timpul in front.

marele avantaj al gpsbox este ca ruleaza foarte rapid softul de navigatie spre deosebire de un PNA / PDA care face foarte multe in paralel (spre exemplu decompresia unui mp3 sau film) si este incetinit de multitasking.

Si iti mai pui si intrebarea ce faci CONDUCI si esti atent la drum sau stai cu ochii in ecran GPS ?

08 Aug 2008, 07:17

Stiu ca poate parea un moft (mai ales ca te uiti mai rar la GPS) dar eu unul imi mai arunc un ochi chiar si pentru placerea de-al vedea la lucru ;). Din cauza limitarii asteia mai ca ar ramane cu PDA-ul in geam pe post de GPS si as lua o unitate DVD fara navigatie. Partea aiurea aici e cu firele si ventuzele din parbriz. Oricum, se pare ca sunt prea pretentios :)
Răspunde