ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Logan Facelift

20 Sep 2006, 19:05

:icon_biggrin: Tocmai a venit taicamiu' de la Pitesti dupa ce a ridicat un nou Logan pt firma. Am ramas pur si simplu :icon_eek:, incepe sa prinda forma cu faceliftu' asta(nu e mare lucru da...). Mica ridicatura a portbagajului e superba, sa nu mai vorbim de schimbarea liniei audio cu cd cu cea cu mp3 tot Blaupkunt si fata detasabila(de data asta apare pe aparat inscriptionat brandul), grila care inconjoara emblema anterior neagra la toate variantele de echipare acum este in culoarea caroseriei, iar dupa parerea mea cea mai inspirata schimbare este cea a odioaselor jante de aliaj precedente cu unele cat de cat dragute(felicitari Dacia) :icon_idea: mi'a mai vorbit taicamiu' de un spatiu de sub casetofon acum utilizat pt altceva...covorasele cu care vine in dotare par de mai buna calitate, si ca intotdeauna nu s'a putut abtine sa nu mai adauge cateva accesorii de reprezentanta cum ar fi paravanturi pt toate usile ce poarta inscriptionarea Renault Logan in valoare de "NUMAI" 2.5 mil. ,o frumusete de gura de esapament, un capac cat tot portbagajul care inlocuieste mocheta asezata pe fund si cateva plase tot pt portbagaj si cam astea ar fi daca mai vad ceva mai completez. Voua cum vi s'a parut :icon_question:

20 Sep 2006, 19:42

aici nu era un forum pentru masini......?

20 Sep 2006, 19:59

@SGABRIEL: NU fi rau cu omul. Totusi suntem in sectiunea Discutii Libere.

@crettz: Sincer chiar eram curios ce au facut romanii cu noul Logan. De motor nu ti-a zis tatal tau nimic???? Cum merge, cum se aude?? Cat de repede accelereaza??

pune si tu niste poze...

20 Sep 2006, 20:12

am ras am glumit... am facut si glume mai putin ......
dar.. acum pune si tu niste poze.. .sa le vedem toti... e interesant ce spui tu.....

20 Sep 2006, 22:31

@madymax
Nu avea ce sa imi zica taicamiu, motorul e cel diesel de 1.5 si 68cp parca trage destul de bn pana pe la 80 la ora fiind si usoara apoi cam moare :D , adica in a cincea ca sa ajungi la 150 trebuie sa strangi zdravan din dinti. La relanti in habitaclu nu prea se aude nimic, daca o turezi pe loc iar nimic interesant insa in mers la turatii mai mari scoate un sunet cam accentuat si putin bizar(parerea mea). Varianta de exhipare este cea full(ambition parca). Un lucru excelent la ea este consumul, ~1200km\rezervor, suspensia numai buna pentru drumurile noastre, garda la sol potrivita, contra aspectul, pretul "URIAS" 10.270euro, calitatea materialelor si a masinii in general.(doar o mica parte din calitati\defecte)
@verga_Cip
Nu am camera digitala insa ma stradui ca in decursu acestei sapt sa fac rost de una si sa va arat "minunile" :D

26 Sep 2006, 09:43

http://www.masini.ro/stiri-detalii,2715 ... -Logan.htm
Tot ce vreti sa stiti :D
Răspunde