ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
12 Aug 2008, 23:34
se ofera cineva cu un permis???

dau o bere
13 Aug 2008, 07:27
Oameni buni, radare am vazut ca luati. cand va opreste politia, ce viteza vi se comunica?!?!? Cu cat ati depasit sau cu cat ati mers?!?!?
13 Aug 2008, 08:54
Ultimele 2 pe care le-am luat la Ciolpani si Barcanesti aveau indicate vitezele, respectiv 83 si 85 km/h. Da poate ca nu au un sistem unitar de instiintari si p-v-uri...
13 Aug 2008, 08:58
$1 scrie:$2ameni buni, radare am vazut ca luati. cand va opreste politia, ce viteza vi se comunica?!?!? Cu cat ati depasit sau cu cat ati mers?!?!?
Cu cat am mers

Spun asta din experienta capatata in astfel de cazuri in postura de copilot ca pe mine nu m-a luat niciodata vreun radar. De... am mirosul fin

de fapt mint...

e posibil sa ma fi luat unul pe A1 acum vreo luna! L-am "mirosit" tarziu, l-am vazut pe contrasens dar nici pana in ziua de azi n-am primit nici o instiintare

Oricum eu am pe cine sa declar ca a fost la volan, un prieten din Belgia
13 Aug 2008, 10:21
$1 scrie:$2m aflat k sunt nefericitul castigator al unei amenzi

. am niste nelamuriri legate de amenda si poate cei care au mai patito sa ma lamureasca si pe mine. uitati cum sta treaba, citez: "....acesta fiind inregistrat cu ajutorul mijloacelor tehnice certificate la data 19/07/2008 ora 18:27, localitatea MARTINESTI, DN1, KM458+300 cu viteza de 65.30km/h peste limita legala de 50.00km/h". nelamuririle sunt urmatoarele(dupa mine e putin interpretabil textu):
- am fost inregistrat cu 65.30 km/h desi limita era de 50km/h sau 65.30km/h+50km/h(adica am incurcato

)
- nu ar trebui sa am si o poza ceva??(ei zic k doar in instanta le pot vedea)
ma lamuriti si pe mine???? multumesc mult(cred k o sa ma despart de permis vreo 3luni

)
Martinesti cluj?:D...
13 Aug 2008, 11:46
salut! da Martinesti Cluj. nevinovat nu sunt, dar nici nu cred k am mers cu 115 in localitate(ma dispera detectoru). singurul loc unde ma putea inregistra cu o viteza asa este doar in momentu intrarii in localitate ori la iesire(daca nu e activitate pietonala

). viteza mea medie in afara 130-140km/h(la depasiri ne abtinem

), in localitate maxim 80, spre iesire mai creste. am mai patit-o in localitate cu 120(franat de la 180) dar era drumu impecabil, noaptea tarziu(spre Roman), oricum m-am inteles cu "domnii" k intre romani(de atunci nu trec de 80 in localitate, mai bine bag motorina decat sa dau mita lu garcea). dupa ce primesc procesu verbal o sa va anunt cu cat m-au prins.
13 Aug 2008, 13:14
Spre bucuria mea nu am luat nici un radar pana acum, niciodata

. Si nici nu am detector de radar.
21 Aug 2008, 17:53
revin cu adaugari: radaru m-a luat pe data de 19iulie, noi suntem in 21august si inca nu mi-a venit procesu verbal. am inteles k daca in 30 de zile nu primesc procesu verbal se anuleaza(ceva de genu). e adevarat?? cineva cunoscator ma poate ajuta si pe mine??? multumesc
21 Aug 2008, 17:59
Daca nu se intocmeste procesul verbal in 30 de zile de la data infractiunii se prescrie fapta. La fel, daca nu ti se inmaneaza procesul verbal in termen de 6 luni de la intocmirea lui iar se prescrie fapta.
21 Aug 2008, 18:35
sa presupunem k procesu verbal a fost intocmit pe 20 august (deci au trecut 30 de zile)si dupa un timp ajunge aks, sunt nevoit sa mai predau permisu, sa mai platesc amenda??? multumesc Bogdan
21 Aug 2008, 19:27
Nefericit sunt si eu,ca m-a luat radaru cu 80Km/h tot la Bacau mai precis in Nicolae Balcescu citez"cu viteza de 80.70Km/h pe un sector de drum cu limita legala de viteza 50.00Km/h''.Acu astept procesu verbal