Imagini/Filme/Sunete diverse
27 Aug 2008, 20:41
Ce ziceti de tampitul asta? Eu daca l-as prinde numai pumni in bot i-as cara...
Ultima oară modificat de
Alen pe 15 Oct 2008, 19:33, modificat 1 dată în total.
Motiv: folosit format youtube
27 Aug 2008, 20:49
vazand toti imbecilii astia parveniti in tara asta mi-as fi dorit sa fiu sofer de autobus...
Ultima oară modificat de
Chipu pe 27 Aug 2008, 20:53, modificat 1 dată în total.
27 Aug 2008, 23:51
Dac-ar exista un emoticon cu unu' care-si face cruce, l-as pune pe doua pagini.
28 Aug 2008, 00:01
e mai veche. de prin dec 2005 sau 2006.
faptul este de condamnat, dar este de admirat maiestria.
28 Aug 2008, 02:05
Nu e maiestrie e masina
28 Aug 2008, 07:34
dap ,este vechiut filmuletul ...in urma filmuletului ..a fost si o discutie pe un alt forum unde spuneau ca politia a fost sesizata,dupa nr de inmatriculare iar racerul de la volan a fost invitat special in strada Logofat Udriste
15 Oct 2008, 19:29
este unul din putinii cretini........asta este politia rutiera se da la cei ce respesta regulile de circulatie,dar cei mai cretini sunt cei cu dubele astea de au umplut tara,au o atitudine in trafic de zici ca sunt conductori de locomotiva cu cel putin70 de vagoane coada
numai nemernici sunt tare batuti in cap sa vina in spatele participantului in trafic la citiva centimetri
dar cind ai prind si eu cu camionul cei mai inghesoi
23 Ian 2009, 23:19
lasati-l ma pe om...se distreaza si el ce mama draq

doar are bmw nu?:)..nu zic k eu nu am facut dinastea..dar le-am facut si eu ca omu intr-o parcare goala unde nu e nimeni,in cel mai rau caz se lovesc mustele de parbriz k in rest nu e nimeni...
24 Ian 2009, 00:36
daca ar sti sa-si tina fiara ca domnu patrick snijers(chilot de raliuri de 7x campion al belgiei) atunci n-as avea nicio emotie cu de astia ca el pe aceeasi sosea cu mine.dar indoi-m-as ca-si simte masina atat de bine...
din pacate bmw nu e opera de arta ci o marfa care trebuie vanduta si deci din pacate ca sa cumperi un bmw nu trebuie sa dovedesti ca stii sa-l utilizezi corespunzator(aici includem si normele de siguranta rutiera fata de ceilalti participanti la trafic)
totusi acest baieat de baieat n-a facut mare deranj.a tras si el niste linii pe asfalt.altii le trag cu alb si incaseaza 2lei/ora(sau cat o fi ca eu nu parchez in Buc)...
asta e un ingeras,nu l-ati vazut pe "vestitul" covei(imi pare rau ca trebuie sa-i fac reclama).acel worm are un bmw ursulet pe care-l "exploateaza" de-i sar filtrele din motor.asta n-ar fi rau ca nu arde benzina mea dar e imatur si inconstient.odata l-am vazut cum era sa striveasca 2 "fani" de "liniutze" de o supernova.facea cerculetze si nici 10 cm n-au lipsit sa-i faca pe aia cacat...
24 Ian 2009, 01:04
I-a uitatzi ce animale exista in trafic prin brasov !!
Fara permis, fara sa stie sa stapaneasca o masina, fara sa cunoasca reguli de circulatie si peste toate astea circula si cu masina furata de la taica-su de care isi bate joc. Culmea prostiei ...considera ca e timpul sa-si mai dea si talente de mare sofer. !!
Astia sunt adevaratzi criminali in libertate !!!!!!!!