Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

FORD MONDEO 2.0 tdci DURASHIFT (aka tiptronic)

16 Iul 2008, 13:19

I-a cam venit vremea pentru ca ma gadila un Saab 9-3.

Rulaj: 135,000 km Capacitate: 1,998 cmc Putere: 131 CP

Dotari:

EURO 3; CUTIE Durashift aka TIPTRONIC (vitezele pot fi schimbate si manual) GEAMURI ELECTRICE FATA; SERVO-DIRECTIE; 8 AIRBAGURI; AER CONDITIONAT; INCHIDERE CENTRALIZATA;
SISTEM DE CONTROL AL TRACTIUNII + ESP DECUPLABIL,ANVELOPE DUNLOP SP Sport 9000 RULATE 5400 KM.

NECESITA REPARATII LA NIVELUL BAREI FATA STANGA (A FOST ATINS UN ZID, FIE SE VOPSESTE FIE SE INLOCUIESTE pentru ca nu este sparta sau crapata) SI ARIPA STANGA LA FAR(REPARATIE MINORA)

::: Accept si schimburi cu autovehicule mai ieftine de la care pretind o diferenta de minim 2000 euro :::

Pretul pe care mi-l doresc este de 7700 euro
FiÅŸiere ataÅŸate
mondeo 2.jpg
mondeo 1.jpg

Re: FORD MONDEO 2.0 tdci DURASHIFT (aka tiptronic)

17 Iul 2008, 19:37

Daca nu s-a inteles din anunt specific:

PRETUL ESTE NEGOCIABIL si membrii au evident reducere (pentru ca este o comunitate bine inchegata)

20 Iul 2008, 11:46

ce an de fabricatie?

21 Iul 2008, 10:49

2002, prima inmatriculare in 2003 :-"

22 Iul 2008, 13:26

Adaug poze cu bara fata, mai exact locurile cu probleme.
FiÅŸiere ataÅŸate
Bumper right small.jpg
Bumper left small.jpg

25 Iul 2008, 14:20

Pur si simplu nu se mai vand masini sau e pretul prea mare?

25 Iul 2008, 14:40

$1 scrie:$2ur si simplu nu se mai vand masini sau e pretul prea mare?

Ambele :(( (din cauza primei probleme, apare si a 2-a).

25 Iul 2008, 16:40

LUX, eu mai astept ceva vreme, daca nu raman cu ea oricum.Reparatiile pe care le-am facut de la achizitionare m-au costat cam 2200 euro.Pretul e ok zic.

27 Iul 2008, 13:17

PRETUL SCADE LA 7000

29 Iul 2008, 12:58

Sunt chiar curios, la ce pret mi-ar cumpara cineva masina?Si nu ma intreb retoric ;)

31 Iul 2008, 10:05

7000 euro

31 Iul 2008, 13:01

Ai rezolvat problema la cutia de viteze? Am vazut ca esti interesat si de schimburi?

31 Iul 2008, 15:58

Am precizat si in topicul cu pricina, cutia de viteze nu a avut ABSOLUT nimic, problema a fost la planetara si caseta de directie.Reparate ambele acum.Accept si schimburi.

Mauru007, oferte? ;)

01 Aug 2008, 15:05

6 Airbag-uri, nu 8.Mi-am amintit cand am citit o discutie recenta ;)

12 Aug 2008, 19:40

Deci nu se da nici in 7000 euro nu?Ar necesita ITP (care a expirat) toba schimbata (cu toate ca din cate ma duce pe mine capul nu ar pune o problema la ITP) si bara fata.

Mai stau putin ;)

15 Aug 2008, 10:40

De astazi are ITP valabil pana in 2010. NIMENI NIMENI?

19 Aug 2008, 14:09

:-?? :-L ~X( %-( :-?

Incep sa vorbesc singur se pare.Sa-mi spuna cineva ce are masina, de ce am 800 de view-uri si concret nimic?
Daca o pun maine la 5000 euro se cumpara nu? :-"

20 Aug 2008, 17:02

si si siiii?

28 Aug 2008, 16:02

Deeeci, nimic nimiiic pana la urma nu? :-" :|

28 Aug 2008, 16:15

Incearca si tu sa vinzi masina prin alte parti. Aici ... mai toti care intra au ford-uri :D Oricum mult succes.

28 Aug 2008, 16:20

Nu iti face prea mari sperante sa o vinzi pe net...parerea mea. Nu ca masina nu ar fi buna, sau ca pretul nu e ok.....
Lumea doar se uita....nu stiu daca a vandut cineva prin intermediul forumului.
Incearca la un buy-back, sau la un parc auto gen: AAA, tiriac auto rulate, weltauto, targ auto vitan, etc.
E ceva mult mai concret si mai rapid.
Si eu am de vanzare un hyundai accent, dar decat sa postez pe site si sa reduc periodic pretul cu 50-100 de euro...si pana la urma sa o dau la un pret sub valoarea reala.......prefer sa o las sotiei ca masina de servici.
ai un UP de la mine.
BAFTA LA VANZARE!

29 Aug 2008, 10:28

Pai hyundai-ul o sa il dai greu. Cand o sa il dai o sa fie sub pretul ei real, fiindca e o masina care se devalorizeaza repede. Eu unul mai bine as lua sandero decat Accent. No offence. Aici s-au mai vandut masini. Dar pe forum nu intra lumea ca sa isi cumpere masina.

Bafta la vanzare.

30 Aug 2008, 05:44

o poza cu interiorul nu ai?
cutia e automata sau secventiala?

30 Aug 2008, 17:01

Poze cu interiorul maine pe seara.

Cutia de viteze este Durashift. Explicatii si specificatii complete >>> AICI <<<

30 Aug 2008, 21:38

Pot sa confirm: cutia de viteze automata DURASHIFT este excelenta; in modul automat se comporta ff bine iar ptr cine prefera sa schimbe manual exista butoanele de +/- pe volan; consumul nu e cu mult mai mare ca la o cutie mecanica (max 2l in plus) dar confortul e cu mult superior!

31 Aug 2008, 16:24

Multumesc Mircea George pentru ajutor.

Pacat doar ca nu am butoanele pe volan.Daca raman cu balena intr-un final, o sa-i schimb volanul cu unul care poate "gadila" buricul degetelor (nu stiu sigur daca se poate, fara prea multe modificari) ;)

Imi pare rau, nu am reusit sa fac pozele promise.

31 Aug 2008, 16:54

Au venit si pozele pana la urma.Imi cer scuze, nu am putut edita mesajul de mai devreme
FiÅŸiere ataÅŸate
Image030.jpg
Image029.jpg
Image028.jpg
Image027.jpg

09 Sep 2008, 18:08

Si tot nimic ha? :))

29 Sep 2008, 19:05

Eu tot vreau sa o vand cu 7500 euro si cam atat :D

13 Apr 2009, 23:51

Este iminenta o importanta operatie al unui membru de familie.Membrii forumului care au luat contact cu mine (putini cei drept, nu sunt cel mai activ membru) si-au dat seama poate ca sunt un om cu creier, care nu umbla cu vorbele in vant.

Deci revine la vanzare cu pretul de 6000 euro (negociabil daca persoana este decisa).Ce s-a mai intamplat cu masina intre timp:

- Acum 9 zile am fost agatat in fata unui spital in spate, unde bara intalneste caroseria.A rezultat coltul indoit, necesita inlocuire.(Am vrut sa dau cu spatele sa parchez, m-am asigurat, femeia de la volanul celeilalte masini mi-a facut semn, m-am asigurat inca o data ...dupa ce am trecut cu portbagajul de masina ei si am dat in fata poc...m-a agatat, pentru ca s-a gandit ca era prea aproape de bordura.Mers la politie dupa terminarea programului, declarat cu autor necunoscut si luat dovada.Eu imi luam mama de la spital, femeia o interna pe a ei...chiar nu aveam stare sau timp sa merg pe loc...rca..asigurari.Poate am gresit, dar sunt suficient de crestin incat sa ma manance toti sfintii pana la Dumnezeu)

- Trebuie facuta revizia (ulei, filtre) si schimbata cureaua de accesorii (prezinta semne de imbatranire...din cate stiu costa cam 200 lei...poate gresesc)

- Este necesara aceeasi reparatie a barei fata si a aripei stanga mentionata in primul post. (de atunci si pana acum niciun agent nu mi-a pus nicio intrebare, cu toate ca am lamaile pe geam)

Stiu foarte bine ca masina nu este cea mai dotata, dar stiu ca pe langa problemele de care m-am lovit eu (amortizoare schimbate, rulmenti, planetara integral, anvelope) nu par sa fie altele.Nici mecanic nu sunt deci poate gresesc din nou.In schimb cutia de viteze nu a dat niciodata semne de batranete, boala sau orice altceva.E destul de buletproof asa cum s-a spus de multe ori, si face toti banii.

Nu spun ca am nevoie maine de bani (asa cum este cazul) ci doar ca ma grabesc pe cat posibil cu vanzarea.Este nevoie de 1000 euro...deci accept si schimb cu fiesta sau focus.Sa nu aud sfaturi "baga repede un credit pentru banii de care ai nevoie"...problemele de sanatate respective persista de mai bine de 2 ani si au consumat suficiente resurse financiare pana acum.Inclusiv credite.Imi pare rau pentru masina...dar este ultima solutie.Voi avea in continuare nevoie de masina pentru ca ma voi muta langa bucuresti dupa respectiva operatie (va avea nevoie de toata grija existenta).

Ca sa raspund la orice posibila intrebare, cu toate ca este un subiect delicat...am dat multe detalii pentru ca imi place in general sa-mi motivez fiecare actiune.

Sper sa nu fi uitat nimic despre starea masinii, pentru orice informatie pot fi contactat la 0721 10 69 66 sau pe reashtk@gmail.com
Subiect închis