Arhiva

vreti sau nu sa ne intalnim?

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

vreti sau nu sa ne intalnim?

Mesajde foxman » 01 Sep 2008, 14:17

Am intrat recent pe acest forum. Ce se intampla de u reusiti de atat timp sa organizati o intalnire prieteneasca? Intrati pe http://www.club4x4.ro si vedeti ce bine se organizeaza astfel de intalniri. Nu vreau sa fiu injurat si sa va compar pe voi cu cei de acolo. E doar o informatie de unde puteti lua ceva bun.
As vrea si eu sa particip la intalnirile voastre. Daca mai e careva din Sibiu sa imi dea un semn.
Cred ca pana la urma e vorba de hotarare si seriozitate.
Cine vrea sa participe la asa ceva sa lase o data cand ar fi posibila aceasta intalnire. Apoi in functie de numarul celor care doresc perioada respectiva sa se aleaga o locatie de intalnire. Se pot identifica locurle de cazare, se face un studiu de piata privind preturile. Se poate propune apoi locatia. Cine vrea si poate veni o va face cine nu va veni la urmatoarea care se poate organiza in alta zona a tarii.
Daca se tot discuta si se tot povesteste nu o sa se vada mambrii acestui forum niciodata. Inca timpul tine cu noi.
Tot ce e organizat ad-hoc, serios hotarat si cu vointa certa se paote face . Apoi putem afisa ceva fotografii ( asta ca sa moara de invidie cei care nu au fost prezenti). Dupa care se va vedea ca vor fi mai multi la intalnirea urmatoare. Se poate organiza un program pe toata perioada intalnirii, tocmai pentru a da culoare si suflet cateva meniuri pentru a lasa si un gust bun . Se vor putea identifica zonele de alimentare cu combustibil. Diferite activitati cu masinile. Ce sufletu e asa de greu?
Vreti sa va vedeti sau doar sa povestiti?
Propun stabilirea unei date si locatia. Apoi gasim cazare si restul.Dupa aceea asteptam inscrieri si-i dam talpa.
Corect?
foxman
Ford Freak

Maşina: Ford Fusion 1.4 tddi

Re: vreti sau nu sa ne intalnim?

Mesajde Mihai L » 01 Sep 2008, 15:55

1) In Bucuresti se fac cam de doua ori pe luna, fara sa le socotim pe cele de noapte. Poti sa te alaturi. :)
2) In sectiunea Photo Gallery vei vedea sute de poze de la intalniri
3) Foloseste cu incredere butonul Search sau cauta in zona Evenimente.
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde foxman » 01 Sep 2008, 22:22

Multumesc Mihai, nu avusem rabdare sa caut. Stiu sa folosesc search. Imi fac mea culpa.
foxman
Ford Freak

Maşina: Ford Fusion 1.4 tddi

Mesajde BoogY » 04 Sep 2008, 17:31

Inchid topicul pe motivul ca userul foxman nu a folosit functia search existand deja topic cu evenimente pe zona Sibiu!
BoogY

Înapoi la Arhiva