22 Aug 2008, 17:39
22 Aug 2008, 18:06
$1 scrie:$2oate n-a fost kef de somn vrei sa zici wanna ..
22 Aug 2008, 18:33
22 Aug 2008, 22:27
24 Aug 2008, 18:30
25 Aug 2008, 14:01
25 Aug 2008, 14:38
26 Aug 2008, 09:50
$1 scrie:$2propo ma uitam acum 2 zile pe ziarul gardianul ..real sau ireal pretul unui pat la negru este exagerat
http://www.gardianul.ro/2007/05/19/soci ... 94892.html
http://www.ziare.com/1_000_de_euro__spa ... 92581.html
http://www.ziare.com/40_000_de_studenti ... 91622.html
Prietena me a intrat la drept la buget anu I si la 3 zile dupa rezultate scria mare pe cladirea de la drept NU EXSITA CAZARE PT ANUL I![]()
Parera mea e sa iti cauti si un back up....Eu cand am venit in buc la fac...neneorociti astia de la Univeristate miau dat loc tocmai la mama draqu prin Magurele la Institutu de fizica nucleara faceam pana la unirii 1h30min...bine intles ca nu am stat nici macar 1 zi acolo ca m-am decazat imediat...am plecat la un preten care statea in regie...f greu in primul an..de nici finantze nu prea aveau ai mei si de incet incet...totusi dc vrei sa iei ceva in chirie eu zic sa te cam grabesti...prin sept apar o gramada de speculanti..
Vbeam cu un amic care e in imobiliare si zicea..trebuie sa dea ca de ....trebe sa puna capu undeva jos....cauta cauta pana ajung si cedeaza pt un pretz chiar mai mare decat normal mai ales in perioada asta....
Sper sa ma insel si sa nu fie asa dar sunt putin mai realist...pt ca credema e greu cand n-ai locul tau sigurrrr
26 Aug 2008, 09:59
26 Aug 2008, 10:51
$1 scrie:$2mai nene, tu intelegi ca fiica colegului e la ASE ? ? ? ASEEEEE . nu medicina, nu regie, nu drept nu nimic. ASE.
TOOOOO THEEEEEE AIIIIRPOOOOOORT!
26 Aug 2008, 12:16
$1 scrie:$2$1 scrie:$2mai nene, tu intelegi ca fiica colegului e la ASE ? ? ? ASEEEEE . nu medicina, nu regie, nu drept nu nimic. ASE.
TOOOOO THEEEEEE AIIIIRPOOOOOORT!
Ma, tu n-ai avut concediu?
27 Aug 2008, 09:44
$1 scrie:$2eea ce zice Andoruls nu are nicio aplicabilitate in caminele ASE-ului.
dupa cum ziceam, mai nou, caminele sunt dotate cu toaleta si baie pentru fiecare camera (sunt 2 camere separate chiar, una cu toaleta si chiuveta si cealalata cu dus si oglinda)
dar mai sunt si caminele de tip vechi cu totul la comun.
la ase nu intra oricine totusi (nu atac pe nimeni de la poli, dar acolo se cam aduna toate specimenele) si nici nu prinde loc de camin oricine...
si experienta de viata din camin iti prinde foarte bine in viata...din toate punctele de vedere...
27 Aug 2008, 10:27
27 Aug 2008, 12:07
27 Aug 2008, 12:40
$1 scrie:$2ă îi spunem de bila de pe ASE?
27 Aug 2008, 13:30
28 Aug 2008, 15:13
$1 scrie:$2$1 scrie:$2eea ce zice Andoruls nu are nicio aplicabilitate in caminele ASE-ului.
dupa cum ziceam, mai nou, caminele sunt dotate cu toaleta si baie pentru fiecare camera (sunt 2 camere separate chiar, una cu toaleta si chiuveta si cealalata cu dus si oglinda)
la ase nu intra oricine totusi (nu atac pe nimeni de la poli, dar acolo se cam aduna toate specimenele) si nici nu prinde loc de camin oricine...
si experienta de viata din camin iti prinde foarte bine in viata...din toate punctele de vedere...
Prietena mea a fost ASE-istă și am fost prin căminele din Moxa, Agronomie and shit. E infect, orice ai spune, față de U-uri de exemplu. P-urile iar sux masiv.
Iar asta cu "viața de cămin" devine un clișeu la fel de mare ca "fără număr". Prefer să fiu singur, să beu o bere, să râgâi satisfăcut, să mă duc la baie și să nu audă toată camera cam ce prestez pe acolo - uneori se lasă cu anumite sunete date de sistemul dijestiv- plus că dacă e să trăiești numai în cămin vei sta nefe toată facultatea sau vei fi permanent pe fugă sau pe fugă în cele mai ciudate locuri
28 Aug 2008, 15:16
$1 scrie:$2$1 scrie:$2ă îi spunem de bila de pe ASE?
nu mai e...au dat-o muncitorii jos pe cand renovau ASE-ul. oricum, acum s-a adaptat povestea. nu o sa cada cand va terminata vreo fata...ASE-ul, ci cand v-a intra vreo fata...la ASE.
28 Aug 2008, 16:07
$1 scrie:$2$1 scrie:$2$1 scrie:$2ă îi spunem de bila de pe ASE?
nu mai e...au dat-o muncitorii jos pe cand renovau ASE-ul. oricum, acum s-a adaptat povestea. nu o sa cada cand va terminata vreo fata...ASE-ul, ci cand v-a intra vreo fata...la ASE.
Sunt curios sa stiu si eu legenda cu bila
28 Aug 2008, 17:34
29 Aug 2008, 09:06
$1 scrie:$2$1 scrie:$2eea ce zice Andoruls nu are nicio aplicabilitate in caminele ASE-ului.
Prietena mea a fost ASE-istă și am fost prin căminele din Moxa, Agronomie and shit. E infect, orice ai spune, față de U-uri de exemplu. P-urile iar sux masiv.
Iar asta cu "viața de cămin" devine un clișeu la fel de mare ca "fără număr". Prefer să fiu singur, să beu o bere, să râgâi satisfăcut, să mă duc la baie și să nu audă toată camera cam ce prestez pe acolo - uneori se lasă cu anumite sunete date de sistemul dijestiv- plus că dacă e să trăiești numai în cămin vei sta nefe toată facultatea sau vei fi permanent pe fugă sau pe fugă în cele mai ciudate locuri
29 Aug 2008, 09:19
$1 scrie:$2...........
Cand bila de pe ASE va pica, atunci va fi iesit din facultate o fata virginaDa' nu se stie nici daca mai intra vreuna...
29 Aug 2008, 10:52
29 Aug 2008, 11:14
29 Aug 2008, 11:44
$1 scrie:$2ila aia trebuia sa cada de mult pentru prima varianta.
Nici varianta a 2-a nu mai e buna, stiu una fata mare care a intrat la ASE acum.
29 Aug 2008, 17:45
29 Aug 2008, 21:46
$1 scrie:$2 Depinde acum de caracterul fiecarei persoane .Anumite persoane se simnt mai bine sa fie singure asa cum cum zici matale (sa prestezi de unul singur fara sa fii deranjat de cineva)Altii sunt mai sociabili si le place mult mai mult in grup.Si daca exista intelegere in grup eu zic ca altele sunt oportunitatile de a upmle timpul liber cu tot felul de activitati placute.Dar cum am mai spus asta depinde de personalitatea fiecaruia si argumentele tale sunt intemeiate din punctul tau de vedere .Este punctul tau de vedere si eu il respect.
Problema cu "nefe"daca inteleg eu bine este o problema care depinde de fiecare persoana in parte.De si mie mi-ar fi placut sa fiu singur cu persoana iubita la Hotelul de 7 stele din Dubai dar daca nu sa putut din punct de vedere financiar am facut-o si in lanul de porumb.Binenteles ca nu doresc asta ficei mele dar este problema ei (are 20 de ani) si se limiteaza la posibilitatile materiale pe care i le pot oferii parinti .
$1 scrie:$2rebuie neaparat sa gasesc pentru inchiriere o garsoniera sau aprtament pentru fiica mea plus doua colege care au reusit la ASE
30 Aug 2008, 12:08
$1 scrie:$2$1 scrie:$2 Depinde acum de caracterul fiecarei persoane .Anumite persoane se simnt mai bine sa fie singure asa cum cum zici matale (sa prestezi de unul singur fara sa fii deranjat de cineva)Altii sunt mai sociabili si le place mult mai mult in grup.Si daca exista intelegere in grup eu zic ca altele sunt oportunitatile de a upmle timpul liber cu tot felul de activitati placute.Dar cum am mai spus asta depinde de personalitatea fiecaruia si argumentele tale sunt intemeiate din punctul tau de vedere .Este punctul tau de vedere si eu il respect.
Problema cu "nefe"daca inteleg eu bine este o problema care depinde de fiecare persoana in parte.De si mie mi-ar fi placut sa fiu singur cu persoana iubita la Hotelul de 7 stele din Dubai dar daca nu sa putut din punct de vedere financiar am facut-o si in lanul de porumb.Binenteles ca nu doresc asta ficei mele dar este problema ei (are 20 de ani) si se limiteaza la posibilitatile materiale pe care i le pot oferii parinti .
Sper sincer că nu te-am jignit sau supărat, n-a fost intenția mea.
Eu înțelesesem că$1 scrie:$2rebuie neaparat sa gasesc pentru inchiriere o garsoniera sau aprtament pentru fiica mea plus doua colege care au reusit la ASE
prin urmare am dat câteva motive pro și contra cămin VS închiriere, unele poate într-adevăr în plus - m-am obișnuit cam prost să privesc situații similare cu cele în care m-am găsit eu ceva mai subiectiv. Dacă fetele se cunosc, sunt sigur că se pot înțelege atât cu privire la activitățile extrașcolare gen film, teatru, operă, cât și la timp de film cu prietenul => celelalte două pleacă la plimbare sau se duc mai devreme la culcare. Problema cea mare este chilomanul/scandalul de la cămin și neîngrijirea de pe acolo. Este mult mai greu să "scoți față" unei camere de cămin decât unui apartament de închiriat, este mult mai greu să silențuiești studenții decât vecinii (plângere la administrator + etichetă de "al dracu" VS chemat poliția și ciocu` mic și joc de glezne de către vecini, ultima nefiind aproape niciodată necesară, pe când prima e la ordinea zilei în cămin).
Iar vecinii nu-s atât de negri, dacă nu faci scandal non-stop și când e ziua ta sau revelion sau alt motiv de petrecere (cu minim o lună între motive), poți să "te scoți" elegant, trecând pe la fiecare și anunțând că va fi o petrecere
Lanu` de porumb merge, nu este vorba de asta, și stai tu calm, nu sunt din *** de baron și am și eu limitări drastice de buget. Spun asta pentru că simt cam ce vrei să spui și la ce te gândești când abordezi diplomatic discuția, dar nu prea ai dreptate
Da, era vorba de timpul petrecut cu persoana iubită și atât și este inevitabil să nu apară cineva odată și-odată, chestia este că una e atunci când colegele pleacă în Mall și te lasă singură cu iubitul la un film romantic + cină romantică la lumina lumânărilor și e liniște și alta este când ai film romantic + cină romantică la lumina lumânărilor + Gică de deasupra care dă chef de chef în fiecare vineri și sâmbătă noapte și se zguduie podelele și tavanu` și pică moloz în mâncare. Da, se întâmplă și în blocuri chestia asta, dar aici depinde, poți alege zona, poți să te orientezi după vecini, ai libertate mai mare de mișcare, pe când studenții vecini sunt de 2 tipuri: petrecăreți și restul. Ultimii nu îi auzi/simți, primii dimpotrivă. A spus-o cineva, e la ordinea zilei![]()
Sper din nou să nu fi jignit sau să te fi supărat, eu am spus asta dpdv al unuia care nu a fost extrem de sociabil, dar și-a petrecut timpul în cămin nu plângând după singurătate, ci după berile și vinul care dispăreau prea repede și după vecina de vis-a-vis pe care nu o vedeam decât la o țigară pe hol și etc.
Toate cele bune
Later edit: vroiam să reliefez și că eu RECOMAND cămin în primii ani de facultate, dar spre sfârșit devine imperios necesară liniștea pentru învățat. Vin licența, mai târziu masterul. Depinde foarte mult și dacă fata vrea să rămână în București, ASE-ul facilitează găsirea unui job devreme în timpul facultății și intrarea "în câmpul muncii" pentru a acumula experiența necesară unei angajări la o companie bună. Spun asta deoarece am multe prietene care au terminat ASE-ul și cam știu cum se procedează. Unele au rămas ca asistente universitare, altele s-au îndreptat spre alte joburi, unele extrem de bine plătite (eu mai am ani de zile până la salarii de genul ăla).
01 Sep 2008, 20:55
02 Sep 2008, 12:50
$1 scrie:$2a idee, eu zic sa iti iei 2-3 zile libere sa vizionezi garsoniere/apartamente caci dupa 15 sept nu cred ca mai gasesti ceva la un pret decent.