Da, interesul este scazut, pacat
Ca sa ajungi in interiorul deltei e clar ca trebuie sa lasi masina undeva. Stiu ca cei mai multi prefera sa lase masina in Tulcea intr-un loc sau parcare pazita si de acolo mai departe cu vaporasul. Preturile depind de rapiditatea acestora si au de obicei un orar bine stabilit. Sunt convins ca cei cu pensiunile stiu asta si deci cu un telefon se poate afla cu ce se poate ajunge acolo.
Dezavantajul in toata treaba asta este discomfortul in a cara in spate bagajele si a astepta dupa vaporase.
Cu masina mai departe de Murighiol-Dunavat nu se poate ajunge (pe partea aceea cel putin). Practic e la intrare in delta si cu o barca inchiriata poti intra cativa km in interior. Am uitat sa zic ca Dunavat se departeaza putin de Dunare asa ca mai bine ar fi Murighiol, unde este si debarcaderul si cherhanaua. Plus ca e drum neasfaltat pana la Dunavat.
Bineinteles asta nu e singura varianta. Eu zic doar unde am fost. Am auzit pe altii ca se duc de exemplu in insula mare a Brailei, dar la fel trebuie sa stii la sigur unde anume. Mai e si problema cu multe canale si lacuri concesionate sau proprietate privata. Te poti trezi ca pescuiesti unde nu trebuie.