Atentie! Incompententa politiei romane-> accidente
In primul rand, ieri am reusit incredibila "performanta" de a-mi face masina aproape praf: lovit din lateral (perpendicular pe roata din dreapta spate) cu aproape 50km/h, masina s-a intors din impact la peste 180 de grade,sarit airbag lateral dreapta,distrus bara spate+aripa dreapta spate+janta distrusa+ punte spate (axu care tine roata+tot ce mai e p-acolo) indoita in ultimu hal (roata sta cam la 45 de grade daca o pui dreapta). Concluzia: stat fara masina probabil aproape 2 luni cu tot cu programarile existente anterior (noroc ca plec din tara o luna jumate sapt. viitoare) + 3 puncte amenda+70 ron tractatul pana la service
Vina: teoretic a mea (neacordare de prioritate), practic imi asum cam 50% din vina pt. ca n-am fost destul de atent. Restul apartine jigodiilor incompetente de militieni prosti care pun semafoare ca p___, nu stau in intersectie si ii doare la basca dupa ce ii sun de 2 ori sa le raportez problema.
Partea interesanta:
La intersectia dintre 13 septembrie si Sos. Panduri sunt instalate pe 13 septembrie 2 semafoare, unul pentru inainte si unul pentru la stanga (cu sageata de stanga,cu tot). Problema e urmatoarea: semaforul de stanga este verde in acelasi timp in care este verde si semaforul celor care vin din sens opus de pe 13 septembrie.
Astfel, venind de pe 13 septembrie ai verde sa faci la stanga pe panduri (sau tudor vladimirescu),dar au verde si cei care vin din partea cealalta a 13 septembrie si cu care te intersectezi in intersectie cand faci stanga.
Precizez ca nu exista nici un alt semn de cedeaza trecerea,stop sau semafor in momentul in care incepi virajul dupa semaforul de stanga.
Eu,ne mai venind prin acea zona pana acum, la 13 septembrie vazand semaforul de stanga verde m-am dus sa intru pe panduri. Din partea cealalta de pe 13 septembrie, vazut prea tarziu (vina mea) venea (tot pe verde ca na,asa-s semafoarele) o tipa cu-n peugeot care a intrat foarte frumos in mine.
Acum ce pot sa zic, a fost vina mea ca nu m-am gandit cand am facut stanga sa cedez trecerea alora care veneau din partea cealalta a 13 sept., dar cand vezi verde stanga cati se gandesc ca aia din partea cealalta au tot verde?
De asemenea, am fost astazi acolo sa mai ma uit inca o data (ieri am zis ca-s eu batut in cap/prost facut gramada si ori era verde doar pentru inainte ori am trecut pe rosu) , dar asa este si,pe langa asta, un tip care lucreaza prin zona si care ma vazuse si ieri cand am facut accidentul mi-a zis ca in intersectia respectiva zilnic e macar un accident.
Deznodamant:
-sunat la politie sa le zic ca au semafoarele puse ca un cur -> "trimitem pe cineva sa verifice" (asta azi-dimineata la 9,la ora 15 tot asa mergeau)
-amenda 100 ron (ieri fiind cam buimacit si nesigur de cum e cu semafoarele alea m-am inteles cu tipa care m-a lovit sa declaram ca nu m-am asigurat cand am schimbat banda si m-a lovit)
-tractat 75 ron
-ramas fara masina probabil 2 luni
-bucuria de a-ti face masina noua, de 2 luni (mai precis ridicata de la bdt pe 25.06), "nedeplasibila" -> NEPRETUITA
Atentie deci cand circulati prin bucuresti.Multumita politiei romane, cand treceti pe verde s-ar putea sa vina careva cu care va intersectati tot pe verde!!!
-
PeaceMakeR - Incepator
- Maşina: Ford Focus,2008,1.6,115CP, Trend +optionale
- VIN: WF0HXXWPDH8C29887