Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

vand Ford Sierra

18 Sep 2008, 23:13

Vand un Ford Sierra ,propietate personala,1954cm3,1989,berlina,injectie multipunct pe benzina,negru metalizat,cu trapa actionata manual.Are motorul facut de la 233430km iar acum am 257300(aprox).Motor curatat,pus semeringuri noi(toate schimbate)si segmenti noi(234075km),bujii noi.Are compresie f. buna ,nu pierde ulei sau alte lichide...Am schimbat ceva piese gen pompa de benzina(,bucsaraie,si bratele de pe puntea fata.Deasemeni am vopsit-o anul trecut la o firma care avea cuptor pt vopsitorie(deci nu vopsita la coltul blocului ;) )Am si anvelope relativ noi le-am schimbat pe toate 4 odata.Am tinut in principiu evidenta a tot ce am facut eu pe masina(cand am schimbat filtre kit distributie,cand am schimbat diverse piese)Toate lucrarile pe care le-am facut la masina le-a facut mecanicul meu care a lucrat la Ford deci "mana" competenta .Una peste alta masina este ieftina de intretinut (comparativ cu alte masini din gama Ford!) iar piese gasesti pe la magazinele de specialitate.Raspund la orice alte intrebari pt cei interesati fie aici fie la telefon.Pretul:6500 lei(Ron) negociabil.. Tel.0740766066/0732771306

ps.masina o vand ca mai am una(tot Ford evident :) ) si e prea mult pt mine #:-S .Si inca ceva am si piese de schimb(nu prea multe) pe care eu inca nu am apucat sa le folosesc(amortizoare si altele ca nu stiu cum le zice)+4 jenti de metal cu anvelope.
Fişiere ataşate
sierra 4_1_1.JPG
sierra 3_1_1.JPG
sierra 2_1_1.jpg
sierra 1_1_1_1.jpg

Re: vand Ford Sierra

19 Sep 2008, 07:49

Prin ce zona se poate vedea masina ?

19 Sep 2008, 19:10

Eu o tin in fata blocului si stau in sectorul 3.Daca vrei sa o vezi de aproape putem sa ne intalnim pe undeva in weekend ca mai am si altele de spus despre ea.Asta nu implica nicio obligatie.. :) Sau daca vrei pot sa o pun pe undeva pe la Titan printr-o parcare publica.Pt ca am inteles de pe la tv ca intersectiile sunt "manevrate" de tot felul de samsari sau persoane dubioase, nu am plasat masina in "public" pana acum ! ;)

19 Sep 2008, 19:35

Am intrebat ... pt ca ma invart destul de mult prin Bucurestiul nostru cel dragutz...si daca sunt in zona sa te sun sa o vad si eu.

19 Sep 2008, 21:50

Am uitat sa spun ca masina are inchidere centralizata ,usi+portbagaj , si am schimbat si bendixul la ea

20 Sep 2008, 07:47

E superba masina , pacat ca vrei sa o dai , oricum bafta la vanzare nu vezi asa sierra oricand pe la noi. :)

20 Sep 2008, 16:22

si nici nu stii cat de "dezghetata" e ...Ce sa fac :( ..daca mai am un Ford ...si apoi sunt singurul din familie care are permis :-S

25 Sep 2008, 18:18

up... :) Un pret ...6250 lei pret nou....masina buna si ieftina la banii astia ;) .

29 Sep 2008, 20:29

am uitat ca am si baterie noua la ea(d-aia fara intretinere)..asa ca sa-i dau un ..up! :)

01 Oct 2008, 22:17

Ai fost cumva cu masina zilele astea prin Slobozia?

05 Oct 2008, 17:17

N-am fost...dar sa stii ca am mai vazut masini negre ca a mea ... vreo 2(prin Bucuresti) dar numai retin daca si jantele erau asemanatoare.Toata treaba e sa ai si jante asa cum le am eu ca sa dea o nota aparte masinii... sa o scoata in evidenta din "multime"!.Parerea mea si ...evident chestiune de gust personal!Deocamdata numai umblu cu ea in exterior... doar asa din cand in cand prin Bucuresti!Am si manualul Haynes luat de pe net ...dar util pt cine se pricepe. :D :)

10 Oct 2008, 19:14

jon...maine pana in ora 13 te pot gasi acasa...si disponibil pt a vedea masina ???

19 Oct 2008, 16:51

6000 lei ..up ...;).Asa ca sa nu va indatorez la banci :) sau sa platiti "comisioane" la casele de schimb ale bancilor =D>

28 Oct 2008, 22:59

up..ca ajung la coada... :)

12 Noi 2008, 23:32

Masina a fost vanduta cu tot ce aveam in plus pe la ea jante de tabla,amortizoare si altele.. ;) Asa ca inchid...am trecut pe Mondeo... :)
Subiect închis