Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Okazie - de vanzare oglinda dreapta Ford Focus 2007

18 Iun 2008, 19:39

De vanzare oglinda dreapta incalzita electric Ford Focus 2007. Pentru informatii legate de pret si alte alea, sunati la nr. de telefon 0740 429368 - Claudiu. :D

Re:De vanzare oglinda stanga, aripa st. si bara Ford Focus 2

19 Iun 2008, 19:31

Revin cu o rectificare si completare in acelasi timp:

* oglinda este de pe partea stanga adica partea cu soferul scuze ptr. confuzia creata...

* pe langa oglinda de pe partea stanga se mai vinde aripa fata stanga + bara fata aceleasi de la un Ford Focus din 2 007.

Toate componentele sunt in stare buna au fost schimbate pe Casco de prietenul meu dupa ce masina acestuia a fost stearsa in parcare de o Dacie. Acestea nu au fost indoite sau sparte practic nici vopseaua nu este luata de pe ele. Singurul lucru care trebuie facut este sa se curate vopseaua ramasa de la Dacie pe piesele respective lucru care se face foarte usor cu o solutie ptr. polish.
Pentru cei interesati culoarea la piesele in cauza este "rosu tango".
Nu imi mai lasati mie mesaje sunati pentru preturi si detalii la nr. de telefon de mai sus. adica acesta: 0740 429368 - Claudiu :D

Re: Okazie - de vanzare oglinda dreapta Ford Focus 2007

21 Iun 2008, 15:35

caut si eu oglinda dreapta electrica pt focus 1

20 Sep 2008, 22:43

up!

21 Sep 2008, 11:50

oglinda se potriveste pe mondeo 2004,de fapt numai geamul imi trebuie

21 Sep 2008, 19:25

$1 scrie:$2glinda se potriveste pe mondeo 2004,de fapt numai geamul imi trebuie

De pe ce parte iti trebuie geamul (sticla) de la oglinda, stg sau dr?
Stima.

Re: Re:De vanzare oglinda stanga, aripa st. si bara Ford Focus 2

25 Oct 2008, 16:21

$1 scrie:$2

* oglinda este de pe partea stanga adica partea cu soferul scuze ptr. confuzia creata...

* pe langa oglinda de pe partea stanga se mai vinde aripa fata stanga + bara fata aceleasi de la un Ford Focus din 2 007.

Toate componentele sunt in stare buna au fost schimbate pe Casco de prietenul meu dupa ce masina acestuia a fost stearsa in parcare de o Dacie. Acestea nu au fost indoite sau sparte practic nici vopseaua nu este luata de pe ele. Singurul lucru care trebuie facut este sa se curate vopseaua ramasa de la Dacie pe piesele respective lucru care se face foarte usor cu o solutie ptr. polish.
Pentru cei interesati culoarea la piesele in cauza este "rosu tango".
Nu imi mai lasati mie mesaje sunati pentru preturi si detalii la nr. de telefon de mai sus. adica acesta: 0740 429368 - Claudiu :D

07 Noi 2008, 01:00

Valabil!!!
Subiect închis