Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
02 Mai 2007, 19:52
Am luat de curand masina si am constatat ca nu merge (functionaza) sic! claxonul. Cand apas butonul de clazon se aude un releu ca tzacane in bord. Am bagat io mana si am scos papucii de la claxon si am legat un bec pe ei sa vad daca are curent pe fire. Se pare ca nu. Unde sa ma duc sa rezolv si eu problema imi zice cineva pls?
03 Mai 2007, 08:28
Ai verificat siguranta?
03 Mai 2007, 11:40
asta a fost primul lucru da e buna...
03 Mai 2007, 12:04
$1 scrie:$2sta a fost primul lucru da e buna...
Verifica si releul.Face tac, dar poate nu inchide contactul sau este contactul puscat.Daca nu este de acolo ai un fir intrerupt.
21 Sep 2008, 14:41
Unde este claxonul. Releul se aude ca si cel de la faza lunga?
21 Sep 2008, 16:49
La Mondeo claxonul este sub baterie. Despre releu nu stiu nimic
23 Sep 2008, 15:40
Eu zic sa verifici si claxonul separat.De obicei cedeaza foarte greu releul.Ori verifica cablajul.Este posibil ca sa fie ros sau rupt intr-un punct si sa nu dea curent.La golfuletz au murit amundoua.Dupa ce m-am boldit 1 ora la siguranta si la releu, a venit un mos, mi0a desfacut claxoanele , a luat o bucata de cablu si a pus pe direct la dacia lui...nimic..moarte.Pana am bagat eu capacul la volan la loc{dadusem volanul jos sa verific contactii} el a scos unu de la dacie si mi-la montat mie.Merge perfect..acum.
24 Sep 2008, 09:36
Cred ca dupa un an juma', o fi reparat omu claxonu'...
24 Sep 2008, 17:35

Corect,scz nu am fost atent.